Нов инцидент с таксиджия: Клиент нападна шофьор в Пловдив

Искал да вземе оборота от смяната
Обновена: 8 яну 2011 12:02 | 8 яну 2011 12:01, Красимир Ангелов
45
Нов инцидент с таксиджия: Клиент нападна шофьор в Пловдив
Снимка: Булфото

Нов инцидент с шофьор на такси имаше през изминалата нощ. Полицията в Пловдив издирва мъж, опитал се да ограби таксиджия в града под тепетата.

Около 2 часа тази нощ в квартал ”Тракия” близо до блок № 8 такси взело клиент, който казал, че пътува за блок 249 в същия жилищен район.

Когато пристигнали, пътникът нападнал с нож 32-годишния шофьор и поискал парите от оборота му.

Последвало боричкане и дърпане, по време на което нападателят успял да рани с нож шофьора на колата, като му нанесъл множество порезни рани по главата лицето и да среже сухожилието на пръст на едната му ръка. След това клиентът избягал.

От полицията продължават разследването по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: такси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
14
 
11
 
! Отговори
Говедарин преди 13 години
Бравос майни!!!Издавете ги кат плъхове в Марица...:D :D :D
22
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Супер, войната започна. Таксистите следва да бъдат избити до крак. За назидание!
21
18
 
14
 
! Отговори
свидетел преди 13 години
Ами сега! Как със срязано сухожилие на пръста ще си бърка в носа, докато кара...а?
20
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
99%ОТ ПИШЕШТИТЕ ТУК СА ПЪЛНИ ***,ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМЕ ЗАЩО ДЪРЖАВАТА БИЛА ТАКАВА
19
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Важното е да се плюва, няма значение по кой. Преди време по лекарите, сега по бакшишите. Не трябва да има нито ден покой, защото иначе българинът може да осъзнае че е беден, гладен и безработен.Цирк, другари милиционери, зрелища за плебса да има.
18
4
 
8
 
! Отговори
LZ преди 13 години
Човекът ще може ли сега да кормува, след като му е срязано сухожилие на пръст на ръката? Значи имаме не само опит за грабеж, но и такъв тип нараняване, вследствие на който не е ясно дали таксиметровият шофьор в бъдеще ще бъде работоспособен.Що се отнася до другия въпрос - дали грабителят се е надявал да попадне на шофьор-наркопласьор и да гепи хилядарки, това само един Господ знае.МВР да си свърши работата!
17
1
 
10
 
! Отговори
w преди 13 години
Разбира се, и този факт - новинарският фон - не може да се пренебрегва. Когато държавата има очеваден проблем, тогава:- започват да се убиват деца, най-вече от лекари;- някой започва да коли бакшиши;- знакови дела веднага се активизарт в съда с нови поведения на свидетели, които са неблагонадеждни, защото също са криминално проявени.Разбира се, народът все по-често ще запомва да схваща тия номерца. А що се касае до бакшишите - наказателлна отговорност и за този, който наема престъпниците!
16
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО 8 а *** са нашия електорат - така ли?.
15
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
много от таксиметраджиите са пласьори на дрога и се отчитат лично на Цветанов
14
7
 
7
 
! Отговори
васко теляка преди 13 години
всички бакшиши на баняяяяяяяя,задължително,първо през банята и тогава да се качват в гнусните си коли,ох баня ооох кеф,селската баня гуулям кеф
13
4
 
10
 
! Отговори
айс преди 13 години
Абе какво е това особено внимание към професията бакшиш? Че нима само те биват нападани или обирани???Я погледнете на денонощие,колко обира стават,колко нападения над невинни граждани...,какво ме занимавате с тия жълтури?Достатъчно им гледаме по цял ден простотията по улиците!!!
12
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АКО Е ОТ БАКШИШИТЕ НАРКОПЛАСЬПРИ - НОРМАЛНО, КАТО ЗНАЯТ ЧЕ НОСИ 400-500ЛВ В ДЖОБА.ИНАЧЕ ЗА 20ЛВ КОЙ ЩЕ ГО ОБИРА.ТОЙ СИ ЗНАЕ БАКШО.
11
5
 
11
 
! Отговори
ади бе преди 13 години
*** бакшиш, за 30лв ще го убият.Нали по толкова изкарвали на смяна.
10
16
 
1
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 13 години
Shi Vi ubarna pristrastnuto Fnimanie DA NI PLIUITE PU GERP.....GERP SA ALTIRNA-TIVATA na istradaliti Balg.Podanitci...As,meni,mi e GERP slantcito+vazdohad,koitu dishami...As sam GERP-MEMBER+GERP-SPONSUR..Ot HOLDINKKad mi smi pudpumagali niidnukradtno GERP-IDEATA...GERP e idna OPORTINISTI4NA,,FILANTROBSKO-HOMANNA PARTIA.BOIKO e BG-OLIVER CROMWELL( za tes ut vas ,kuito znaiad ,koi e bil CROMWELL),,Daji OBAMA nari4a BOIKO- Bulg.Thomas JEFFERSON...
9
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А така да ги заколин тия гннусни *** до един.
8
22
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бакшишите са основният електорат на ГЕРБ, тъй като за никого не е тайна, че именно те са най-необразованите, най-мързеливите, най-некадърните, най-наглите и най-крадливите и най-големите далавераджии.
7
11
 
19
 
! Отговори
Dundy преди 13 години
Дам, сега ще почнат едни протести на бакшишите и вниманието ще се измести към тях, а случая Дянков-Танов ще потъне в забрава. Типични приоми за ГРОБ-отвличащи вниманието новини, настройване на соц. групи една срещу друга и т.н.
6
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След поредицата от гафове в последните седмици крайно време беше ГЕРБ да спретнат някакво скандалче, което да отвлече вниманието на мазохистите-*** и да насочи народния гняв в друга посока.
5
27
 
10
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
98% от коментиращите в тоя "сайт" са комплексари и ***(турци)
4
9
 
5
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 13 години
AS,sopstvino,faf Plofdiv samu idin idinstvin pad sam sa ka4vala f TAXI i the DRIVER sa ukaza OPIRIN PIVETC (bil pial f COVENT GARDEN) ut Plofdiv-,,kaitan RAY4U,.du Vireya mi ispia 12 Arii:..Otelo,TROBADUR,Figaro.Beshi liubezin,uba4i slap shufior...Smedkata izlezi 122 lv.-toi uba4i zakragli na 100-idvam gu nakarah da fzemi 122+78 lv. bakshi6.Setni mo oredih o4astia f ZAARAL.Opira+f SIDNEY...Vika mi 4i saprugata mo ikonomisdka s HARVARD i tia karala traktur za 430 lv. f idna 4astna svineferma