Нов инцидент с таксиджия: Клиент нападна шофьор в Пловдив

Искал да вземе оборота от смяната
Обновена: 8 яну 2011 12:02 | 8 яну 2011 12:01, Красимир Ангелов
45
Нов инцидент с таксиджия: Клиент нападна шофьор в Пловдив
Снимка: Булфото

Нов инцидент с шофьор на такси имаше през изминалата нощ. Полицията в Пловдив издирва мъж, опитал се да ограби таксиджия в града под тепетата.

Около 2 часа тази нощ в квартал ”Тракия” близо до блок № 8 такси взело клиент, който казал, че пътува за блок 249 в същия жилищен район.

Когато пристигнали, пътникът нападнал с нож 32-годишния шофьор и поискал парите от оборота му.

Последвало боричкане и дърпане, по време на което нападателят успял да рани с нож шофьора на колата, като му нанесъл множество порезни рани по главата лицето и да среже сухожилието на пръст на едната му ръка. След това клиентът избягал.

От полицията продължават разследването по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: такси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
koko преди 13 години
E i?tozi komentar pokazva nivoto ti na intelekt ANONOMNIIIIIIIIIIIIIIIII
42
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Културната столица на България!?!?!?!?!
41
3
 
3
 
! Отговори
Да ! преди 13 години
И като излезне от болницата , да си знае , че следващия път като говори или прави нещо го очакват последствията ! Продължавайте да злобеете по форумите - мишки сте и такива ще си останете ! АРЕ СМЪРТ !
40
2
 
2
 
! Отговори
Да ! преди 13 години
Съгласен съм с тебе , после защо по улиците има побоища и тем подобни .... Ами много ясно , че ще има при наличието на ето такива хора , които само гледат как да ти се заядът и да се опитат да те направят на 2 стотинки ! К'во ви е виновен човека , пък и оня къде е искал да го ограби , какво си мисли , че ще стане милионер като ограби таксиметров шофьор ? НЕ НЕ НЕ ! За такива глистчета и боклучета трябва много бой , ама в болница да влезне , 2-3 седмици да седи , после да не може да ходи !
39
2
 
2
 
! Отговори
хаха преди 13 години
а ти си *** !
38
9
 
24
 
! Отговори
BG преди 13 години
Таксиджиите са ***. На по-ниско ниво от тях са само ***.
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
boi za tazi lajliva ***
36
8
 
9
 
! Отговори
666 преди 13 години
BAKSISA E VINOVEN !
35
0
 
0
 
! Отговори
Жгмъц преди 13 години
Че то ше артисат ли добри новини???
34
0
 
5
 
! Отговори
галактика преди 13 години
Ако медиите обявят бойкот на лошите новини може би ще останем в изолация
33
4
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
nai veroqtno taksidjiqta e iskal da ograbi klienta
32
6
 
8
 
! Отговори
Чайника преди 13 години
До 11: Просто почвам да ви съжалявам колко сте ограничени! Нападте човек който е излязъл да си изкара парите с труд! Пич дали си достатъчно ограничен не знам ама дори и да изкарват по 30лв на смяна имат оборотни около20лв за арендата 30лв и за гориво 20лв което реалнно няма значение колко е имал защото тук и за 5 лв могат да те убият! Злобейте!
31
2
 
29
 
! Отговори
За имидж се воюва! преди 13 години
Преди малко апелирах за съчувствие към таксиджиите в постинг 30.Чак след това прочетох в сайта на "Вести" подробности за другия инцидент - в София. Това ме накара да се замисля.Веднага след инцидента са се събрали 100-ина таксита,готови да протестират в подкрепа на колегата си.Сега,като се разбра,че той е виновен,че е хулиган,че е криминално проявен, дали таксиджии ще се съберат пред офиса на неговата фирма-работодател, за да протестират,че е бил нает човек,който разваля имиджа на професията им?
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
egati naroda sme taka se nahvarlia me na niakoi bez da znaem istinata i zloradstva me nema takava nazia taksidziite pone sa zadruzni sa smetka na vsigki nas kadeto samo v kati kasti na masata sa zadruzni i iska me na drugite da im e zle e taka poneze mrazim vsigki zastoto zaplatite sa malki i zivota e tezak da badem malko po dobri ne e nikak trudno
29
1
 
8
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
SI EIBALO DARJAVATA GLAD MIZERIA STUD LELE KAKO DO KADE NI DOKARAHA
28
4
 
16
 
! Отговори
Нужно е и съчувствие преди 13 години
Таксиджиите са в известна степен оставени на милостта на Бога.Трябва да има известно съчувствие и към тях. Повечето от тях може да са всякакви - някои слагат "помпи", та да надуват сметката, други не поддържат колите си в идеален вид, трети не са любезни, четвърти сътрудничи на наркопласьори или на телефонни мошеници, или пък пристига в голям град и става таксиджия,преди да е опознал добре града и не е наясно къде искаш да те закара.Но повечето са беззащитни, ако ги нападне психопат или бандит.
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано на тебе да се случи за да разбереш
26
1
 
3
 
! Отговори
Хайдрих преди 13 години
На баня, ама онази с Циклон - В :)
25
1
 
17
 
! Отговори
Съдия Дред преди 13 години
Лекар от МВР болница( и жена му медицински работник пак оттам) от едната страна и КРИМИНАЛЕН ЕЛЕМЕНТ със 128!?!?! наказателни точки, незаконна дейност, 62 Акта за нарушения, криминално проявен и побойник.Решение: Лекарят се награждава с 10 000 лв. а *** заминава за 20 години в Белене! Той сам се е поставил извън закона, неспазвайки го МНОГОКРАТНО!!! Закона не го пази!!! 20 г. КАТОРГА за това НЕДОРАЗУМЕНИЕ
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно това е била нощта на таксиджиите...