Мъж удуши жената на свой приятел и хладнокръвно си тръгна

Полицията задържа убиеца. Той направи пълни самопризнания
Обновена: 12 яну 2011 19:14 | 12 яну 2011 19:14,
115
Мъж удуши жената на свой приятел и хладнокръвно си тръгна
Снимка: Булфото

Криминално проявен, останал да пренощува при приятелска двойка след запой, удушил жената, след това събудил мъжа, казал му, че тя е мъртва, и си тръгнал.

Хладнокръвният престъпник, извършил убийството преди ден в София, е разкрит от криминалистите, съобщи МВР.

В малките часове на 11 януари 41-годишен мъж подал сигнал в полицията, че жената, с която живеел в столичния квартал Дружба, е починала.

По тялото на 34-годишната жена не са открити следи от насилие, но извършената по-късно през деня съдебномедицинска експертиза установила, че причината за смъртта й е задушаване.

Така полицаите стигнали до повече подробности около случилото се.

Оказало се, че двойката не била сама в нощта на убийството. На гости им бил техният приятел – 37-годишният Р. С. След като тримата се почерпили обилно, останал да спи в апартамента – в една и съща стая с двойката.

Към 3 часа гостът събудил домакина, за да му каже, че приятелката му е мъртва. След това си тръгнал.

Р. С. е задържан по-късно в дома му. Той е криминално проявен за изнасилване.

Направил е пълни самопризнания за убийството.

Образувано е досъдебно производство, а Р. С. е със 72-часова мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: убийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
3
 
17
 
! Отговори
петрохан преди 13 години
Абе пън! Ти що си мислиш, че в България тия неща не се случват бе?!Чул си за случаите в чужбина, понеже там тези неща имат гласност!!! А в Блъфария всичко се скрива-покрива!Тук има хора които горят живи деца в печка, в моето училище като бях ученик също влизаха с пушка, чупиха глави с тухла! Изначилвачи "по роднински" има колкото искаш, бе гъбо!Ако това се случи в нормална държава, хората по цял свят научават за това, обаче в Блъфария това не излиза навън!
63
0
 
41
 
! Отговори
3niti преди 13 години
Защо на тия *** не им публикуват имената и снимка, че да ги знаем всички, та и да може някой да му даде по справедлива "присъда" от т. нар. "правосъдие"!!!
62
38
 
6
 
! Отговори
Чукча преди 13 години
Тия май са попрекалили със задушаването по време на сех!!!!!!!Поне е умряла от кеф.
61
0
 
14
 
! Отговори
оффф преди 13 години
Правилно!Не си тъпчат затворите в Тексас, не хранят и не държат на топличко (без да се притесняват кога ще си платят тока, парното, топла вода) разни изверги.А тук в България плащаме данъци за да храним по затворите разни помиари!Друга част от данъците ни отива за ***, за да изхранваме децата им, които се плодят по много за разлика от белите деца!
60
1
 
22
 
! Отговори
14563 преди 13 години
Какво го съжалявате "човечеца очевидно е болен", това не е нормално и не от лечение има нужда, а от затвор . Още повече, че се казва че е бил криминално проявен. това е можело да се предотврати, ако още предния път са били взети необходимите мерки да му бъдат наложени санкции т.е. затвор!
59
3
 
4
 
! Отговори
no name преди 13 години
а може би баба ми ако беше мъж, щеше да ми е дядо, а?
58
34
 
8
 
! Отговори
Хуманист преди 13 години
Човечеца очевидно е болен и се нуждае от лечение, трябва да бъде настанен в санаториум където да бъде обграден с любов и грижи, само така може да се излекува и отново да бъде добродетелен гражданин
57
15
 
8
 
! Отговори
брат преди 13 години
Най вироятно е че тази му е дала и мажът ги е засекал и като са заспали и видял сметката а оня можиби е станал рано да си ходи и т.н.
56
1
 
31
 
! Отговори
az преди 13 години
v amerikanskiq 6tat teksas napravo gi parjate tezi izvergi, deto iznasilvat...taka trqbva i u nas
55
0
 
15
 
! Отговори
Psycho Realm преди 13 години
до 56 : е да ама такива криминално проявени , в тези страни , които ти изброи , не се разхождат на свобода. Или ако са , то това е защото са били поне 13 - 15 години на топло ! а камо ли ако за такова деяние въобще излязат ! Не знам кое е смешката в уравнението ти !
54
11
 
38
 
! Отговори
Бургазлиев преди 13 години
На зелена полянка,прабългарин е.е славянка.Вади, тури, вади, тури,осем милиона чукундури!
53
2
 
19
 
! Отговори
lut преди 13 години
SABUDIL GO.DA MU KAJE 4E E MARTVA..........!!!!NQMA TAKAV FILM.........
52
13
 
51
 
! Отговори
до 7 преди 13 години
Ти само новини от България ли четеш бе, чук?Аман от такива *** като теб...само в България можело да се случи това.В "великите" щати влизат в пушки в даскалото и стреля на месо, в Германия оня държи дъщеря си и я помпа 14 години и т.н. и т.н.Да ви *** на скапаното робско мислене....за това сме на тоя хал, заради *** като теб, къде само пред монитора може да цъка!СМЕШКА!
51
6
 
47
 
! Отговори
АНТИКВАР преди 13 години
До Днес.бг! Моля ви уточнявайте етноса на престъпниците та да знаем как да реагираме ! Тук има българи, турци, "кюнци", ***, варяги(рус), армяни, грузинци, татари, гагаузи, араби, с дръпнати очи и кви ли не други . . . Скоро ще има преброяване и требе да се знае . . .
50
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Tova se kazva to da te preebat v bukvalen smisyl...pishe, che e zadushena...moje da go e nalapala nadylboko i da se e zadushila...koi e vinoven sega, che romkata e lakoma...Pyk i da s e kolqt i da se dushat be, ko tolkoz - ***!!!!
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
децата къде са били?
48
5
 
11
 
! Отговори
NE4O преди 13 години
OT DEN NA DEN TOQ NAROD SE POBARKVA ,TOVA PAK BE6E VARHAT I LO6OTO E 4E SIGURNI 6TE IMA KADE KADE PO FRAMPATNI SLU4AI...DANO HORATA SA PRAVI ZA 2012 DA IDVA KRAQ.....4ESTNO KAZANO NQMA A KAKVO DA ZAJALQVAM 4E IDVA KRAQ NA SVETA TOLKOVA SAM RAZA4OROVAM OT JIVOTA 4E NQMA DA GO OTRAZQ IZOB6TO 4E IDVA KRAQ NA SVETA
47
0
 
39
 
! Отговори
КРИКЧЕТО преди 13 години
Кво се побъркал бе, тоя си е просто престъпник по природа. Да го обесят на плащада с въже закупено с пари от общината и така - требе да има ред.
46
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя народ се побърка...
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дее... и протопитеците...