Версия: Ами ако Сидеров бил сърдит на Галерия!

Граждани от Перник правят жив щит пред редакцията
Обновена: 10 фев 2011 15:44 | 10 фев 2011 15:44,
339
Версия: Ами ако Сидеров бил сърдит на Галерия!
Редакцията на вестника. Снимка: Булфото

Пред редакцията на вестник "Галерия" в столицата вече се събират граждани. Целта на протестиращите е да направят жив щит около офиса на медията. Демонстрантите искат оставката на вътрешния министър Цветан Цветанов.

Това стана ясно от пресконференцията на журналистите от „Галерия“ във взривената сграда, в която се помещава редакцията на вестника. 

Още по темата

Според Недялко Недялков от издателство „Милениум“ пред редакцията има и граждани от Перник и Благоевград.

Това [взривът от тази сутрин] е акт на сплашване, заяви главният редактор на вестника Кристина Патрашкова.

На версията, че журналистите от "Галерия" сами са организирали взрива в редакцията, Патрашкова отговори: „Все едно ни обвинявате, че ние сме убийци“. 

Нямаме журналистическа солидарност, отбеляза главният редактор на Галерия.

Ето ви друга версия, добави Патрашкова: "Може и г-н Сидеров да ни е много сърдит, ние се съдим с него".

Тя е обсъдила тази версия с шефа на телевизия СКАТ Валери Симеонов.

В последния брой на "Галерия" са публикувани критични коментари на лидера на Атака срещу Борисов, изказвани през 2007 и 2009 година. 

Снощи заместник главният редактор на „Галерия“ Явор Дачков е имал „изключително важен разговор“ с информатори на вестника от системата за сигурност.

Информаторите дори били склонни да застанат с имената си. Ставало дума за контрабандата и трафика на наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
312
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
siderov ti si bolen
311
1
 
18
 
! Отговори
Angel преди 13 години
E TOVA SE KAZVA SMARDIVA KOMYNISTICHESKA PROPAGANDA,SABIRALI SE XORA CHAK PAK JIV SHTIT KATO NA MAMAEV KYRGAN SAS GOLI GARDI DA SPIRAT ATAKITE NA GERBERITE DETO ISKAT DA GI YBIAT:) MAITAPCHII CIALATA VI MEDIA VSICHKITE PALIACHOVCI PRAVITE SVIRKI NA TRAKTORA NALI TOI VI PLASHTA KAK INACHE A ONZI OCHILATIA XERMAFRODIT SIGYRNO SE IZJIVIAVA KATO JANA D'ARK PISNA NI OT VAS KADE E LYDATA QNKA CHE NE E VIJDAM SEGA DA NE KOPAETE VECHE OKOPI ILI SHTE XVASHTATE GORATA:)
310
0
 
18
 
! Отговори
20 lv преди 13 години
a qaze v4era minavah ot tam .murgav mladej mi podade 20 leva i mi kaza da se naredqa do grupata hora koito vikaha ne6to.20 kinta sa mnogo za *** kato men.i az otidoh i kresnah i qaze.ta tova e.
309
0
 
18
 
! Отговори
о8;о;о; преди 13 години
чиста постановка е взрива.помислете само кой има най много ползва от това .ами галеристите които са машата в ръцете на трактора и опозицията.стават ве4е смешни направо със жалките си опити.но очаквайте още подобни.
308
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да бе... баш па Сидеров хе хе хе. Сами са си го направили. Крадеца вика дръжте крадеца
307
1
 
20
 
! Отговори
анти галерист преди 13 години
АВЕ БОЙКО КВО ГИ ЧАКАШ ТИЯ ГАЛЕРИЯ,ЯНЕВ,ДАЧКОВ ТАЯ ПАТРАШКОВА - ЗАКЛЮЧВАЙТЕ ГИ ЗАКРИЙТЕ ИМ СКАПАНИЯТ ВЕСТНИК ТИЯ НЯМА ДА ПРЕСТАНАТ НА ВРЕДЯТ НА ДЪРЖАВАТА КАТО бсп и дпс
306
0
 
19
 
! Отговори
Г-н Постановка преди 13 години
ахахахаха... платените ченгета веднага влезнаха в активност.Било всичко постановка. Странно. В момента живеем в една огромна червена постановка и театрална креатура на държава, някой са тръгнали да убеждават че други били правели постановките.Поне си сменяйте режисьорите от време на време, че сте станали до ужас банални и досадни, със старите нови ***, бардаци искате да правите.
305
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ахахаха...трактора, яне и останалата им свита галеристи са толкова прости...вижте как дребните детайли ви правят на палячовци:дачков каза-вижте, отвън сами са се събрали хора да протестират"...и който е гледал репортажа е видял как са се събрали "сами" ахахаха - да не се бяхте стискали и вместо по 20лв. да бяхте дали по 100лв., за да дойдат малко по-умни хора, които няма да се издадат пред камерата, че са платени протестиращи и нямаше да се набиете на толкова хора в очите, че всичко е постановка
304
2
 
25
 
! Отговори
космопол преди 13 години
Видях ме ги тия дето протестират пред офиса на в-к Галерия . Така като ги гледах бяха пияници и *** събрани от улицата . Обещали са им малко алкохол т.е. дозата им за деня и им тикнали плакатите в ръцете . Яне , Яне е** кои те хване !!!
303
1
 
21
 
! Отговори
сара преди 13 години
то бива да искаш да си центърот на Фселената ама чак и да произвеждаш гръм, ей, че земват да се повредят тейзи люде за сеир, задниците си ша подпалат, манине че ПатраватаПатрашица и ЛакейчичДачков не са гърмяни, чак са изгърмели кат свински меур
302
1
 
19
 
! Отговори
draznitel преди 13 години
Костов ги е взривил , следователно Костов е ВИНОВЕН !!!
301
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КОИ СА ПОВЕЧЕ ОТ КИТАЙЦИТЕ?-ЛЪЖЛИВИТЕ ОВЧАРЧЕТА .И НЯМА МЯСТО ЗА ЧУДЕНЕ-ТАКА СИ Е.КОЙ КОГО Е*ВА ВЕЧЕ НЕ СЕ И ВНИМАВАИ ЗАТОВА НЯМА ДА ИМА И ОПРАВА. ВАЖНОТО Е КОЙ КОГО ЩЕ НАТОПИ. НИКИ КЪНЧЕВ ДА ГО ЗАДАДЕ КАТО ВЪПРОС ЗА 100 ХИЛЯДАРКИ И ВЯТЪРЪТ ЩЕ ДУХНЕ ПРАНО В ПЛАТНАТА.БОЖЕ ,БОЖКЕ НИКОГА НЕ ЩЕ СТАНЕМ ЦИВИЗОВАН И ЧЕСТЕН НАРОД.С ТЕЗИ ЛЪЖИ,ТОПЕНИЯ, СРС-ТА,ФАЛШИВИ ОБЕЩАНИЯ И ФАЛШИВО ПРАВОСЪДИЕ И ФАЛШИВА ДЪРЖАВА НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
300
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
hahahaha siderof bil teroriz
299
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"
298
1
 
18
 
! Отговори
Смърт на фашзма преди 13 години
копи-пейст
297
5
 
36
 
! Отговори
Някаф там преди 13 години
Ако трактора стане президент, няма да се върна от студентската бригада. Зарязвам ученето и хващам лопатата. Явно на мен не ми е писано да живея добре, но поне децата ми да имат някакъв шанс.
296
8
 
27
 
! Отговори
СТЕФАН преди 13 години
За мене това правителство на мутри трябва да си върви !...,какво направиха досега с престъпността,но какво да направят като от това се хранят!:)
295
8
 
34
 
! Отговори
w преди 13 години
Тия калъфи сами си гръмнаха офиса .... Аман от фалшиви събития
294
5
 
24
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Галерия е започнала да практикува редовните занимания в БСП - жалък он*н*зъм, стил дясната ръчичка! За какво му е на някой да взривява ла*ната - там си живеят Яне и РЗС, заедно с Галерия и другите ла*н*ри?Те са се самовзривили, или са платили на някой, за да сега изглеждат онеправданите. Е как не разбраха от ДС, че са осветени и техните жалки номерца за манипулации ВЕЧЕ НЕ РАБОТЯТ!!!
293
1
 
31
 
! Отговори
патрашкова преди 13 години
Майтапче, Боленчо! Знам те, че нямаш дупе за такива работи.