Мъж в болница с тежки изгаряния, пил натурален сок

Варненецът закупил напитката от бензиностанция
Обновена: 19 фев 2011 19:51 | 19 фев 2011 19:46,
279
Мъж в болница с тежки изгаряния, пил натурален сок
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

59-годишен мъж от Варна е в тежко състояние, след като пил натурален сок, купен от бензиностанция.

Той е приет в болница с тежки изгаряния на хранопровода, устната кухина и стомаха от киселина или основа с неизвестен,засега произход.

Мъжът се почувствал зле още след първите няколко глътки и служителите веднага извикали Бърза помощ

"При нас са установени поражения от химичен агент. Интензивно изгаряне в устната кухина и по-надолу по храносмилателния тракт. Засегнат е и хранопроводът. Общо взето, засега положението е стабилно", обясни д-р Христо Господинов от Първа хирургия към МБАЛ "Св.Анна" пред bTV.

Производител на сока е австрийска фирма, която има представителства в София и Пловдив.  От бензиностанцията казаха единствено, че доставката е направена от софийска дистрибуторска фирма и обещаха пълно съдействие на разследващите.

Инцидентът е станал преди два дни, като от Районна прокуратура обясниха, че засега не се знае дали отровата в бутилката е киселина или основа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
5
 
4
 
! Отговори
az преди 13 години
ей , *** под мен , гледай си болното здраве ....*** човек, *** коментар !естествено , че има значение банзиностанцията .
245
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ABE KAKVO VI E VINOVNA BENZINOSTANCIQTA BE LELE EB..TI HORATA!AMI AKO BESE NE V BENZINOSTANCIQ A VUV VAS MAGAZIN PRIMERNO??? KOI E VINOVEN BENZINOSTANCIQTA LI??? PROST NAROD SLABA DURJAVA
244
1
 
38
 
! Отговори
АСИ преди 13 години
ТОЗИ ГОСПОДИН ДА СЕ ОПРАВИ И ДА ГИ ПРЕСЛЕДВА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ПО СЪДЕБЕН ПЪТ,ТАКОВА ОБЕЗЩИТЕНИЕ ДА ИМ ПОИСКА ЧЕ СВЯТ ДА ИМ СЕ ЗАВИЕ.СЪД,СЪД И СЪД ДО ДУПКА.НА ЗАПАД И ПО СВЕТА Е ТАКА.
243
2
 
32
 
! Отговори
нети преди 13 години
Добре де,защто не съобщите марката и бензиностанцията.Или това,че могат да ни отровят не е важно?
242
0
 
13
 
! Отговори
3 в 1 преди 13 години
Спираме да ядем и да пием *** от магазините. Избягваме нови отравяния. Ще си прочистим и организмите с лечебен глад. Спестените пари - не при д-р Емилова, а за най-високата лихва в банка.
241
2
 
14
 
! Отговори
Аз помня друго преди 13 години
До 238.Разбирам всеки,който защитава някаква идеология на която вярва.Но аз помня онова време.Имаше ли тогава по-голям мошеник от държавата?Не помниш ли "шоколада" със соя,вместо с какао?Не помниш ли пресните салами,към които добавяха най-меките видове хартия барабар с месото?Не помниш ли директивата да се продава и изгнилия зеленчук,та продавачките я цитираха,когато слагаха към покупката на всекиго и негодни за ядене ***?Да не говорим за"общественото хранене"-там се богатееше индивидуално.
240
0
 
7
 
! Отговори
До Варналия,пост204 преди 13 години
Не знам дали си във форума.Аз се изключих вчера,преди да е поместен потингът ти 204.Сега го видях и искам да изясня нещо,ако 204 е адресиран до мен.Аз не съм участникът,който пише с ник "Болярин",а просто му отговорих с пост.176.После написах постингите 178,181 и 184 само заради това,че се ядосвам на факта,че хората са заблудени от тенденциозно написаните учебници по история.После написах и пост.199,защото е редно да има коментар свързан със статията.Дано човекът се оправи и да накажат виновните
239
4
 
20
 
! Отговори
Кои4о преди 13 години
До с 2-3 думи И за това когато си купувахме бира , обръщахме всяка една и вутре имаше мухи, *** и какво ли още не. Коснервите бяха с бонус мишлета и т.н. Дядо ми щеше за малко да умре от една такава бира навермето . Едвам му спасиха живота . Обаче на тези времена тогава нямаше медии да тръбят за всичко . Щяха да му счупят главата на някой ако беше разпространил тази информация.
238
1
 
14
 
! Отговори
м преди 13 години
Ейй това е страшна работа! Вече да те е страх да пиеш и ядеш! Къде са ХЕИ да ги проверява?
237
1
 
1
 
! Отговори
do-bez ime-242 преди 13 години
Edinstvenia fakt koito mogat da izvadiat e che na choveka mu izgoria hranoprovoda i stomaha. Vsichko ostanalo e pod samnenie s falshivi dokumenti.
236
2
 
8
 
! Отговори
Земевладелец преди 13 години
Не купувам нищо преди да съм прочел етикета - съдържа ли неразгадаеми кодове и неизвестни хим. съединения избягвам да го слагам в устата си. Всеки е отговорен за собственото си здраве и това на децата си. Внимавайте какво купувате !
235
3
 
4
 
! Отговори
bai_jordan преди 13 години
Happy day е на тази фирма!
234
2
 
6
 
! Отговори
bai_jordan преди 13 години
Пострадалият бил в компания с още трима, които спрели на бензиностанция ОМВ в квартал "Чайка". Мъжът взел шише сок на австрийската марка "Раух" и жадно го изпил. Течността направо го попарила.
233
0
 
7
 
! Отговори
трезвомислещ преди 13 години
По-важен е контролът на хранителните продукти, които ядем ежедневно и отровите от които, дори в малки дози, се натрупват, докато........... не ни пишат в статистиката на заболяванията тук. А не кой откъде внасял цигари и тн.... точно в коя къща ги правели и на кой адрес даже.... Тютюнът си е отрова - с бандерол или без. И за 4.50 - също
232
0
 
2
 
! Отговори
phreak преди 13 години
ми прочети по-надолу бе кой журналист ще ти каже такива подробности ти за конкуренция и маркетинг чул ли си бе?
231
0
 
8
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Дано човекът да се оправи.И тогава да осъди фирмата с много сериозна сума.А държавата да изтегли от пазара всички продукти на тази фирма,защото не се знае кой ще бъде следващия.Това следва да се направи и като наказание и с превантивна цел-да внимават останалите.Защото г-да управляващи следващите може да сте вие или вашите деца нали?
230
1
 
8
 
! Отговори
bez ime преди 13 години
Nqma li nai nakraq da se nauchite na jurnalistika .Izlojete faktite .Klent na benzinostanciq (ime na benzinostanciqta)se e natrovil sled upotreba na (ime na produkta).Celta e da se informirat horata.Tova se naricha Jurnalistika.
229
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бензиностанцията няма никаква вина, заредена е със стока, както обикновено. Можеше да попадне в друг обект, въпросът е дали няма и други "неизмити" добре бутилки. Този човек е извадил лош късмет, но същевременно е спасил някой друг, можеше да е дете.... Фирмата да се огласи, и да плаща ЯКИ глоби. Нали сме членове на ЕС. Равноправни или не???????????????
228
0
 
36
 
! Отговори
Ozzy преди 13 години
Сокът е RAUCH.Бензиностанцията е OMV - Варна, кв. Чайка. Журналистите на съобщават такива неща.
227
1
 
5
 
! Отговори
Shark преди 13 години
до 235 Всичко ще спра да купувам ако трябва. И мляко, и сирене имам откъде да взема домашно. А бебешките храни?? Ми то навремето децата все с бебешки храни са хранени нали. Затова не са имали алергии и са били здрави.