Мъж в болница с тежки изгаряния, пил натурален сок

Варненецът закупил напитката от бензиностанция
Обновена: 19 фев 2011 19:51 | 19 фев 2011 19:46,
279
Мъж в болница с тежки изгаряния, пил натурален сок
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

59-годишен мъж от Варна е в тежко състояние, след като пил натурален сок, купен от бензиностанция.

Той е приет в болница с тежки изгаряния на хранопровода, устната кухина и стомаха от киселина или основа с неизвестен,засега произход.

Мъжът се почувствал зле още след първите няколко глътки и служителите веднага извикали Бърза помощ

"При нас са установени поражения от химичен агент. Интензивно изгаряне в устната кухина и по-надолу по храносмилателния тракт. Засегнат е и хранопроводът. Общо взето, засега положението е стабилно", обясни д-р Христо Господинов от Първа хирургия към МБАЛ "Св.Анна" пред bTV.

Производител на сока е австрийска фирма, която има представителства в София и Пловдив.  От бензиностанцията казаха единствено, че доставката е направена от софийска дистрибуторска фирма и обещаха пълно съдействие на разследващите.

Инцидентът е станал преди два дни, като от Районна прокуратура обясниха, че засега не се знае дали отровата в бутилката е киселина или основа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А бе българи, прости хора сте си и така ще си ***, от простотия и злоба....Дано да се оправи човека(варненец, бургазлия, селянин, българин или какъвто и да е- човек е) и да съди фирмата до дупка...
205
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това ако беше станало в нормална страна човека ако оцелее може да съди фирмата производител на сока за милиони евро, че чак и да я доведе до фалит.НО тука няма да стане нищо такова защото полицията води раследване срещу не известен извършител, тоест все едно фирмата производител несъществува.Вместо да се гледа интереса и здравето на народа, се гледа интереса на фирмата производител, и журналята умишлено прикриват фирмата, щото такива са им нарежданията в БГ няма свобода на новините.
204
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как може да има толкова комплексари?
203
1
 
67
 
! Отговори
Немога преди 13 години
Човека бере душа,а те спорят кой град е по-хубав!?!? Е**ти и ***,сер...м ви на градовете-един х...й са сите!
202
2
 
27
 
! Отговори
до 213 преди 13 години
Значи щом е възрастен е едно, а щом е дете друго така ли? Аман от *** в тази държава пълна е с ageist-и.
201
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
УЖАС!!! ДАНО СЕ ОПРАВИ ЧОВЕКЪТ!МНОГО СЕ НАДЯВАМ ДА СЕ РАЗКРИЕ КОЙ И ЗАЩО Е СИПАЛ В СОКА ТАЯ ОТРОВА! ТА ТОВА МОЖЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ НАВСЯКЪДЕ ИЗ СТРАНАТА. НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН. И НА ДЕТЕНЦЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ, ДА НЕ ДАВА ГОСПОД! ХАЙДЕ СЕГА ПОЛИЦИЯТА, "ДЕТО НИ ПАЗИ" ДА СЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ, ЗАЩОТО СЛУЧКАТА Е МНОГО СТРАШНА!
200
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
tova gagauzite sa qko prokleti hora. i vse pak neka 4ovekat da se opravi, toi ne e vinoven 4e e roden v Varna Lainarna.
199
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бургас е дал много повече на българската култура от колкото Варна - Петя Дубарова, Недялко Йорданов, Димитър Рачков, Тони Димитрова, списъкът е безкраен.
198
6
 
8
 
! Отговори
признавам си преди 13 години
аз пък много харесвам форумите точно, защото мога спокойно да си избивам комплексите и да се разтоварвам!
197
16
 
19
 
! Отговори
Варналия преди 13 години
Морската градина не е *** и не е ***.*** е в Бургас- един смешен град който зависи единствено от Нефтохима , който го трови от 40 години.По хубаво собственост на *** отколкото на Вальо Златев и *** около него.Като ядете *** от Нефтохима хубаво ли ви е?Цял живот се сравнявате с Варна защото не осъзнавате колко сте жалки.Комплексари сте и винаги ще сте такива.
196
2
 
23
 
! Отговори
boytoy преди 13 години
Какви простотии ражда самотата и комплексите. Темата е че човек се е натровил със сок, а чета коментари за градове, религии, националности. Сякаш не сме ВСИЧКИ ЧОВЕЦИ!? И..."Повечето смятат някак естествено и в реда на нещата да онанират с л**няното си мнение, независимо дали някой им го иска или не. Те страдат от илюзията, че непременно са длъжни да сложат нещата в ред"
195
2
 
34
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
колко *** трябва да е човек да коментира статия свързана със здравето и да пише глупости за произхода на жителите на Варна.
194
23
 
15
 
! Отговори
бургазлия преди 13 години
И какво му е хубавото на Варна? Че е собственост на ***? Че журналистите от Варна са неграмотни като Веселина Томова? Че Морската ви градина е *** и прилича на ***? Че имате задръствания? Че жените ви са парцали?
193
12
 
7
 
! Отговори
до Варналията преди 13 години
Хайде хайде, точно пък вие варненците сте много известни със злобата си. Като се появи новина за София или за Пловдив винаги плюете. Като не ви харесват защо четете новините за тях, игнорирайте ги, но не трябва да изявите селските си комплекси.Мишо от Пловдив
192
18
 
5
 
! Отговори
варналия преди 13 години
Абе болярин ли си какъв си не те знам , но всичко което си написал говори за комплексите ти.Варна е най - хубавия град в България и затова е завистта на всички селяни от Търново , Плевен , Бургас, Пловдив.За шопите въобще не заслужава да се говори.А какво да кажем за Търново- един скапан град с тесни улички и мизерни сгради.Ако през Търново не минаваше пътя от Варна за София това щеше да е един мъртъв град и да сте умрели от град.Магистралата като ви заобиколи ще умрете от глад.
191
6
 
4
 
! Отговори
Dr Mengele преди 13 години
pomacite-v pe6tite na kremikovtzi...te znaiat za6to!
190
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 196.Неви, слагам ти един плюс заради смелостта да заявиш принадлежността си към една малцинствена група. Днес специално, хората тук са полудели да обиждат лицата от общности, различни от техните собствени. Надявам се да си от онези помаци, които са успели да съхранят висок морал и много от старинните български традиционни обичаи, които не са запазени в толкова чист вид никъде другаде - може би защото дълго време помаците са живели изолирано и от българите-християни, и от турците.
189
4
 
6
 
! Отговори
варна преди 13 години
Във варне се говори че са соковете на БИБИБИ. Защо не го кажат официално?
188
1
 
9
 
! Отговори
Варналията преди 13 години
до 199Абсолютно си прав.Не е нормално когато стане такава ужасия с някой,този или онзи да си хвалят градовете-София,Пловдив,Плевен,Габрово,Търново.Няма значение от къде е човека.Само да добавя и солидно обещетение на човека.
187
0
 
23
 
! Отговори
До Варналията преди 13 години
Всички съчувстваме на пострадалия човек.Просто в коментарите на много от статиите тук разговорите между участниците тръгват в най-различни посоки и понякога някои си изпускат нервите.Не за първи път някой е изгорен с киселина или с нещо друго,след като си е купил готова напитка.Досега обаче се е чувало за такива случаи при пиене на бира,или поне на мен това ми е известно.А сега - и при пиене на сок.Значи може и дете да пострада.Очаквам да се издирят виновните и не се накаже с яка глоба фирмата!