Похитителят още е в банковия клон

Преговорите с 27-годишния Стефан Петров продължават
Обновена: 24 мар 2011 16:31 | 24 мар 2011 14:28,
236
Похитителят още е в банковия клон
Снимка: Dnes.bg

Похитителят, който взе заложници в клон на Инвестбанк в Сливен, все още е в банката.

По-рано мъж беше изведен от полицаи от сградата и се появи информация, че похитителят се е предал. Оказа се обаче, че от банката е излязъл психолог, който се е сменил със свой колега.

Мъжът, който опита да обере банката, държа като заложници служители на офиса в продължение на над 18 часа. Тази сутрин на свобода беше пусната и последната заложничка на похитителя. Похитителят обаче остана в банката и вече е там повече от 22 часа.

Полицията продължава да води преговори с него. Сутринта премиерът Бойко Борисов го призова да се предаде.
"Дал съм изрични указания – предаде ли се, да се спазват всички изисквания на закона. Един шамар няма кой да му удари", обърна се Борисов към похитителя.

Още по темата

При заложническата драма беше ранен охранител на банката. Животът на 42-годишния Станчо Станчев вече е вън от опасност. Заложниците бяха пускани на свобода на няколко пъти.

По първоначални данни похитителят е 27-годишният Стефан Петров от новозагорското село Кортен. Той е работел като охранител. Пред дома му в Кортен има засилено полицейско присъствие.

Младият мъж е сирак. Поискал е да се види със свои приятели и с шефа на охранителната фирма, в която работи, който му бил много близък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: Сливенбанкапохитител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
1
 
9
 
! Отговори
Голям Праз преди 13 години
След 10 минути стават 24 часа - като в серияла с Кифльо Съдърланд!
185
3
 
5
 
! Отговори
БанкоМат преди 13 години
То дето няма кой един шамар да му удари ами ще вземе сега да се договори да му отпуснат един нисколихвен заем , че да си гледа кефа на Хавайте.....
184
0
 
28
 
! Отговори
уке преди 13 години
Споко, за приключване на случаят от Бургас към Сливен се е отправила фрегатата "Дръжки" под командването на картофо-адмирал Сеячев. Въздушна подкрепа от най-добрите ВВС в света, ще бъде оказана, ако "Смукойл" даде гориво. Ако няма гориво самолетите ще бъдат носени на ръце.
183
0
 
5
 
! Отговори
Кочо преди 13 години
Гладен ли си етноса е без значение.Дано нашишкавялите от лапане,на народна пара,да се прьснат от плюскане .Стига демагогия.
182
1
 
10
 
! Отговори
Добре го каза човека преди 13 години
Какво има да се коментира,за последните 24 часа -банков обир със заложници и няколко убийства...!Колабира държавата,цялата ни система отказва!...Ако тези престъпления нямат нищо общо с политиката,то те са показателни за тази политика...Срив на всички нива....
181
0
 
4
 
! Отговори
до 176 преди 13 години
Пак ли ти бе ***, скрииииииииииииииииий се
180
0
 
4
 
! Отговори
yachtsalesbg преди 13 години
бойко такъв, цецо онакъв, глад, мизерия...какви ли не простотий се чуха за екшъна в сливен, а каква е истината: Похитителят, който се предаде след като освободи всички заложници, се казва Стефан Петров Георгиев. Той е на 27 години и не е от Нова Загора, а от близкото село Кортен.Мъжът имал връзка с касиерка от банката, но заподозрял, че отскоро между нея и простреляния охранител са се появили топли чувства. "Момчето отишло да се изясни с конкурента си, той опитал да го удари и затова е стрел"
179
0
 
4
 
! Отговори
чачко преди 13 години
Накрая горският ги изгони всички от гората,и партизани и полицаи
178
0
 
5
 
! Отговори
175 преди 13 години
дори и да е било така (леко се съмнявам, но то е щото много често квото каже Цветанов после се оказва, че не е вярно), да речем докато е имало заложници , е оправдание, но сега какво правят ? чакат духовата музика от областния град ли ?
177
1
 
8
 
! Отговори
До 176 преди 13 години
Пич, не е смешно. 15 часа да те държат за заложник и да се страхуваш за живота си не е нещо, с което да се шегуваш.
176
0
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В преди 13 години
Хаха изказването на полицията --В МОМЕНТА той бил в трезора и взел упойващи вещества -Валидол --те го наблюдавали от камерите --искал да се самоубие и бил с оръжието си ---ХОРА той отдавна е убит --преговарящият още преди 2 часа го е гръмнал --когато излезе, се тупаха по рамената -а баретите излязоха от входа . а телевизийте помислиха че цивлилният полицай е обирджията ---Полицайте казват че направил всичко заради скъсаният изпит категория В
175
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я, минус ?
174
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На къде ни карат тия от герб не зная,в Бургас днес убийство,вчера намушкани,а утре какво ще бъде не ми се мисли,АНАРХИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
173
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя не го ли застреляха досега ? Сума народ не е спал заради него.... Аре ,че да отварят кафаните по центъра.....
172
0
 
14
 
! Отговори
един преди 13 години
Автобус, в който пътували политици, се движел с превишена скорост по селски път, когато се блъснал в едно дърво и се преобърнал. Навсякъде имало кръв и стъкла. Възрастен фермер видял катастрофата и пръв дошъл на местопроизшествието. След два часа бил изкопал голяма яма и погребал всички политици.След няколко дни местният шериф минавал оттам и видял останките от автобуса. Фермерът му разказал какво се е случило.- Всички ли бяха мъртви? - попитал шерифът.Фермерът отвърнал:- Е, някои казваха, че не са, обаче нали ги знаеш как лъжатполитиците.Вече знам какво е държавник - мъртъв политик. Имаме нужда от повече държавници. (Боб Едуардс)
171
13
 
5
 
! Отговори
АТАКА преди 13 години
Похитителят е гаден турски диверсант, който иска да ни краде парите от банките и да ги знаесе в турция, затова трябва Волен незабавно да обяви война на турция и да ги унищожиме всичките, за нула време ще превземем анкара, само АТАКА.Волен президент!
170
1
 
4
 
! Отговори
Голям Праз преди 13 години
Министър Цветанов каза, че в началото похитителят е бил много агресивен и е имало възможност да има последици с фатален край.
169
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво има да се коментира,за последните 24 часа -банков обир със заложници и няколко убийства...!Колабира държавата,цялата ни система отказва!...Ако тези престъпления нямат нищо общо с политиката,то те са показателни за тази политика...Срив на всички нива....
168
2
 
4
 
! Отговори
тук е проблема преди 13 години
"Един шамар няма кой да му удари"! И наистина е така ,в следственния отдел и в затворите е като в хотел! Е затова ще има такива *** ! И много прикриват какъв е по етнос! Опитвам се да водя статистика,кои етн. групи са по-опасни,крадат повече и съответно са по-вредни за обществото!
167
3
 
7
 
! Отговори
Монк преди 13 години
Всчики проблеми в държавата на битово ниво идват от безпаричието / бедността / на хората . Ако въпросният Стефан е взимал европейска заплата около 3.000 евро, дали щеше да му мине през ума да ограбва банка ?И какво излиза сега ? Вместо да водим правилна политика на доходите , свързана с повишаване на жизнения стандарт у нас, некои хора в държавата искат народът да живее без доходи и да няма битови престъпления ... И как става това ?Не е ли време некой да си смени ' калкулатора ' ? Ако ли не, да идва тогава Станишев !Що се отнася до простреляния охранител, то той каква заплата е вземал ? Близка до премиерската / около 3.500 лв / или около 300 лв ? Заслужава ли си човек да рискува собствения си живот за 300 лв заплата ? Това е по - интересният въпрос ! Останалото е шменти - капели !