Жертвата на българина в Тенерифе се оплакала, че е следена

Британката изглеждала силно притеснена и плачела
15 май 2011 08:47,
86
Жертвата на българина в Тенерифе се оплакала, че е следена
Снимка: Reuters

Обезглавената от българина на остров Тенерифе британка е била следена от нападателя си малко преди убийството, съобщи "Дейли мирър".

60- годишната баба на петима внуци Дженифър Милс -Уестли забелязала преследвача си и влязла в офиса на трудова борса, за да каже на социалните работници там, че е следена. Британката изглеждала силно притеснена и плачела. От трудовата борса изпратили охранител да огледа района.

Когато преследвачът изчезнал от района, жената си тръгнала от офиса на трудовата борса и влязла в близък китайски супермаркет, където била нападната от българина, намушкана много пъти с нож и накрая обезглавена.

Още по темата
Близки на жертвата я описаха вчера като невероятна жена и майка за пример. Същевременно за нападателя се твърди, че в миналото е бил замесен и в други случаи на насилие.

Според "Дейли мирър" сега властите на остров Тенерифе ще трябва да отговарят на доста неудобни въпроси във връзка с твърденията, че британката е потърсила помощ срещу нападателя си малко преди убийството.

 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: Тенерифеобезглавена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
5
 
! Отговори
До 41 преди 13 години
А в центъра на столиците на най-демократичните държави, на какви хора са издигнати паметници - като на национални герои? В по-бруталните епохи същите тези хора са вършили неща, за които днес вероятно биха ги дали на международен съд, като военнопрестъпници. Не че и днес не се вършат дивотии в огромен мащаб, при военни действия. Всеки народ оценява своите герои според приносите им спрямо националната история и култура.
42
2
 
1
 
! Отговори
до 26 преди 13 години
"ти си един *** и комплексиран *** " - 26 и наистина говориш за себе си !!!!И се лекувайте там нали ви плащат добре и *** ви също !!!!
41
8
 
6
 
! Отговори
до 38 преди 13 години
"..щяха не да се срамуват ,а да се гордеят с народа си"!Тук си в грешка ,че българите се срамуват!Ако българите имаха чувство за срам,сега щяха да бъдат съвсем различни ,нормални хора!Няма бъдеще народ ,който се гордее с националните си герои,за които е доказано ,че са престъпници!Левски-обесен заради кражби и убийство на 14 годишно момиче!Капитан Петко,крадец,който най-безочливо открадва златните бижута на гръцки генерал,който го е приютил в дома си!Вазов ,педофил,получил инфаркт по време на ..
40
2
 
2
 
! Отговори
барото преди 13 години
Ами ти какво правиш в този форум бре, айде бегай да не прихванеш нещо опасно
39
4
 
6
 
! Отговори
Продължение на 38 преди 13 години
Целта на това,което написах в пост. 38 е не да да критикувам демокрацията - това,според мен, е най-добрият вид обществен ред,който човечеството е успяло да осъществи.Целта ми беше да кажа,че и най-доброто не е идеално. В наистина демокр.общества с равни права се ползват и онези,които съвсем не са сред най-качествените граждани, вкл. и тези, които представляват потенциална опасност за останалите.Как да се направи така,че хората да бъдат предпазени от психопатите,но да не се накърни демокрацията?
38
6
 
5
 
! Отговори
Странно защо тук се преди 13 години
пише за качествата на българите изобщо?Пише се от хора,които хабер нямат от науката етнопсихология и от изследванията в тази област,правени по цял свят, а също и у нас. Ако бяха чели поне малко в тази област,особено писаното от чужди учени,щяха не да се срамуват,а да се гордеят с народа си. За чуждоетничните дрисльовци,които дуят перки в този форум,изобщо няма да си направя труда да пиша.Защо обаче никой тук не се замисли за измеренията на демокрацията?В Тенерифе е бил на свобода,макар и опасен
37
6
 
7
 
! Отговори
Гето преди 13 години
Пак се прославихме. Ама тъй ще е като Костов все още е на свобода. Тъй ще е!
36
23
 
11
 
! Отговори
Чужденец преди 13 години
Такива сте си българите. Откачени престъпници.
35
2
 
18
 
! Отговори
До 16 преди 13 години
Не си прав. Случвало ми се е неведнъж на улицата да ми досаждат пийнали мъже или хулиганчета и някой съвършено непознат младеж или по-възрастен мъж да ги разкара,без да съм го молила.Преди време,когато хората правеха чейнч по улиците,защото още нямаше обменни бюра,пред очите ми един едър,млад мъж хвана един *** и измъкна нещо от ръцете му.Оказа се,че току що *** бил направил "сделка" с възрастна двойка и им пробутал "кукла". Виждала съм и случайни граждани да гонят крадец на дамска чанта.
34
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мдааа,европейците трябва да са изтрещели за да ни пуснат в шенген.Тази полудяла пасмина (бг селяците) като се юрнат по Европата колко отсечени глави ще има ...не ми се мисли.Но в края на краищата с АКТИВНАТА ПОДКРЕПА на УСА и ЕС българите си избраха Боко така че сега всички ще сърбат каквото на надробили.А то ще е МНОГО ГОРЧИВО.
33
1
 
12
 
! Отговори
ако психолози преди 13 години
работят заедно със сайтовете в които се коментира ,могат да се локализират много голям брой нерегистрирани психично болни или такива които тепърва започват да се разболяват ! Влезте в немски ,английски ,турски и пр. сайтове и вижте колко коментари има и от какво естество са , а в българските сайтове по една тема над 200 коментари и все "хубави ,без изразяване на злоба",без значение е ,че доста коментари се пишат от малолетни ,просто още от тази възраст си развалят психиката.
32
10
 
6
 
! Отговори
До 27 и 31 преди 13 години
А ти от кое племе си бе, ***?
31
12
 
13
 
! Отговори
156 преди 13 години
***, по-***, най-***, българин. Вече луди и откачалки.
30
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега ще го настанят в президентски апартамент в лудницата и ще потрошат сума ти пари и грижи за него, но китайците няма да му простят и сигурно също ще се "погрижат".
29
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе щом е следил жената и знае да се покрие не е толкова луд , ВЪЖЕТО !!!
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Pazi Boje ot ludi ! Vsichki ctavame sutrin i izlizame na ulicata, magazina, rabota...nikoi neznae kakvo go chaka v sledvashtia moment. Da pazi Bog !
27
5
 
31
 
! Отговори
долно племе сте преди 13 години
Започвате да си вредите на психиката още тук в интернета ,заканвайки се ,убивайки и правейки *** ,мислейки си ,че е безобидно това да псуваш в нета и да си създаваш въображения в които отмъщаваш на някой , но напротив още от тук ставате психопати ! Бог да ви е на помощ и дано станете хора !
26
5
 
1
 
! Отговори
до No Pasar преди 13 години
ти си един *** и комплексиран *** . или може би говориш за себе си незнам .
25
3
 
18
 
! Отговори
Кристофър Робин преди 13 години
Точно поради такива причини като чудовищния инцидент от Тенерифе, параноидните шизофреници ТРЯБВА и е абсолютно задължително да бъдат почти перманентно на лечение в психиатрични заведения и когато са извън заведенията да бъдат под постоянно медикаментозно лечение и контрол. Шизофренията не подбира пол, ръст, възраст, етнос и т.н. Тази диагноза е страховита и болните от от такъв тип психически разстройства могат да бъдат хладнокръвни убийци.
24
4
 
10
 
! Отговори
браво преди 13 години
отишла е в трудовата борса,казала че може би е следена и от там веднага пратили охранител да огледа района...........БРАВО,тук всяка инстанция си прехвърля топката и нищо не правят,гледат те като полезно изкопаемо и вдигат рамене-"ама не е в нашата компетенция","ама ние нищо не можем да направим,обърнете се към....".....