Крупен обир в Търново – от трезор липсват близо 400 бона

Кражбата в банката е установена на 4 юли
6 юли 2011 12:44,
58
Крупен обир в Търново – от трезор липсват близо 400 бона
Снимка: Архив, Булфото

344 700 лева и 16 000 долара са откраднати трезора на банка във Велико Търново.

Не е ясно кога е извършен крупният обир. За него е сигнализирано преди два дни. Според съобщението на местната полиция касетите са претърсени между 24 юни и 16,30 часа на 4 юли.

От ОДМВР-Велико Търново засега отказват да дават каквато и да била информация по случая.

Касетите, от които липсват сумите са в трезор към банков офис на ул. „Оборище” в града. На тази улица има клон на Първа инвестиционна банка, но до момента от банката не потвърждават, че е обран техен трезор.

Само преди дни в столицата бяха задържани 10 души при неуспешен опит да оберат трезор на площад „Ал. Батенберг”.

Тогава разследващите обявиха, че арестуваните са лидери на локални организирани престъпни групи, които са се обединили, за да направят голям удар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: банков обир
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
жоро черния до 17 преди 12 години
пшшш!търновската м.нджа да не знае много!
35
0
 
3
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Банките е добре да ги праскат тия кожодери невиждани, но трезорите са пълни с документи и скатани парици на хората. p.s. Търновската мутра да ходи да се е.е някъде че ми е писнало от такива комплексари.
34
2
 
8
 
! Отговори
до Търновска мутра преди 12 години
Смееш се на формените, но работиш за някой формен. Другото са си твои въображения. А едно от твоите аверчета треска женката ти.
33
0
 
9
 
! Отговори
Тър. Мутра -ЕмУ(шън) преди 12 години
Колко интересно. Лирическият герой - Коментар 17, нататък наричан за по-кратко Т.М. се хвърля дръзко с коментар, в който описва - кой е, къде ходи често и какво кара, разбира се. По-този начин, търси показност, не къде да е, а в свърталището на българската аристокрация, именно днес.бг. Него не го е стах, него не го интересува, дали го интересува... което автоматично го прави badass. Toва чувство в читателя остава до коментара на Т.М. - 23, където се вижда, че не е мутра, ами е п..ка с адвокат!;)
32
2
 
3
 
! Отговори
цц преди 12 години
Мутра или не, ако някой ми направи сечено ще му го върна тъпкано. Не ме интересува, че бил човек на някой...или че имал пари! Виждам редовно такива лайнояди, анаболни пъпки, които се увличат от "мъжки" спортове като културизъм, сега и ММА, както и други комплексарски такива...Всеки да си опича акъла, защото за човек не се съди по физиката или имотното състояние...Търновската Мутра да не го раздава много отворен, защото сигурно е разплакал много майки, но и на него ще му дойде времето...
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В София прибраха "мюретата", истинските обирджии си свършиха тяхното Цуци Цуци, пак те извозиха
30
0
 
2
 
! Отговори
uv преди 12 години
Пич, само да те светна че Емо в момента не е в бг и незнам за кво се представяш за него...?
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защитата на повечето банки /физическа или техническа/ е просто на нивото на обикновен апартамент с решетки, видеокамери /с ниска разделителна способност и чернобели :)/, СОТ, паник бутон и някой заспал пенсионер вътре. Повечето дори нямат бронирани стъкла. Такива трезори дето сме ги гледали по американските екшъни просто в БГ няма, защото цените са невероятни. Само една хубава каса може да струва десетки хиляди.
28
0
 
10
 
! Отговори
жоро преди 12 години
Емо черния кара 15 годишно бмв или 15 годишен мерцедес ...абе голям играч! Това варна, софия,пловдив всички в 2 редици ги строява мухахахаха
27
1
 
4
 
! Отговори
хх преди 12 години
Ау, колко сме велики по форумите в интернет.
26
0
 
6
 
! Отговори
Пегъзи Музовски преди 12 години
До Търновска мутраБаце, гледай да не хапнеш 6 гр.олово - толкова ти стигат в тъпата кратуна!
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цуцо, нали ги хвана бе? Нали са в пандиза? Как стана тая работа?
24
0
 
11
 
! Отговори
До Търновска Mутра преди 12 години
Аз да ти кажа и аз съм от Търново ама до сега не бях чувал за тебе пък всички те знаели и ги било страх... Хахахах ***. Май само ти си се знаеш.
23
19
 
0
 
! Отговори
Търновска Mутра преди 12 години
Продължаваш с лyбовнитe писма ***.Май не си наясно че за незаконно оръжие или използването на законнo такова автоматично щe те осъдят моитe адвокати каtо взема и послeднатa ти дреха на гърба - голтак.Отделно се съмнявам на живо като се видим очи в очи да си така взискателен.Такива палячовци като теб всеки ден минават пред заведенията където сме се събрали с моите авери забили поглeд в земята.ще те бухам с бухалката такa че да няма следи и доказателства.Няма мърдане ***.
22
2
 
14
 
! Отговори
читател до Търн. м. преди 12 години
Ясно е че ни си нито мутра,нито даже търновска, а си едни голям, ама много голям ***. Мечтата на ***!
21
0
 
11
 
! Отговори
KItov преди 12 години
Майтап бе, Уили! Некои изпяха колеги и докато Цецо обяснява как е хванал Гъзара, Пърдара, *** и подобни, Дупето и *** са действали! Евалла на такиви задни части! И баш преди празника на Милицията се ос......, пардон - накрадоха.
20
1
 
24
 
! Отговори
До Мутра преди 12 години
Ще дойда, ще ми кипне ***, че аз работя а такива като тебе ми ядат хляба и ще те отстрелям като дебел див ***, после ще те излежа, че за теб дават сигурно 2-3 месеца - мисля че за *** така е по нашето законодателство.
19
15
 
2
 
! Отговори
Търновска Mутра преди 12 години
Над 30 години sam ***.що недойдеш в Търново да ми каеш това което тук ми пишеш лyбовно?
18
1
 
16
 
! Отговори
До Мутрата преди 12 години
Не само си т*па Мутра ами си и адски т*па мутра. Тия като теб я доживеят 30 я не - ама със зор и то голям и няма ние немутрите да ви трепем сами ше се изтепате бе кратуно. Ти нямаш акъл за един та искаш да правиш неща дето си трябва за десет, колко по-големи умници и тарикати си гният и хранят червея. Като нямаш какво да ядеш работи, а не ходи като крадлив цигнанин да чопваш от тук и там.
17
27
 
9
 
! Отговори
Търновска Mутра преди 12 години
Нас никoй не ни закача в Търново щото палячовците в униформа знаят какво може да им се случи.Пак си спираме мерцедесите и джиповете пред общината където е нашето заведение за сбирки .Събираме се и в квартал Картала до бензиностанцията.Аз съм Емо черния.Само като чуят за мен в Търново и се *** от страх барабар с кмета.Обаче трябват и кинти че имам големи разходи.Нормално е да пращам мои хора да вземат кинти за мои нужди.