Откритата мъртва жена в София е наркозависима

Това показва първоначалният оглед, каза министър Цветанов
Обновена: 16 юли 2011 21:57 | 16 юли 2011 21:47,
152
Откритата мъртва жена в София е наркозависима
Снимка: Булфото

Откритият труп в София е на жена, която по всяка вероятност е наркозависима. Това каза в Пазарджик министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Тялото беше извадено снощи от коритото на Перловската река близо до националния стадион "Васил Левски".

По думите му това сочел първоначалният оглед. "Имаше и хапчета, и съответни убождания в областта на вените около ръката. Когато имаме повече данни, ще съобщим подробности", добави министърът.

Още по темата
 Засега няма нищо, което да показва насилствена смърт. Не можем да кажем дали става дума за свръхдоза, докато не станат ясни резултатите от аутопсията, посочи Цветанов.

Той информира, че полицията продължава да работи и по убийството на 28-годишната Яна Кръстева в Борисовата градина. Нека им оставим малко време да си свършат работата на спокойствие, призова министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: трупжена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецко, *** нещастен.. с каква цел споменаваш, че е наркозависима бе, *** нещастен? За да се оправдае безхаберието на общината в този парк ..щото няма осветление? *** да е.а Цецко, аз като съм алкохолик и ме убие някой *** в неосветен парк, пак ли ще казваш-"той бил алкохолик"? Пак ли с това ще си измиете ръцете? *** да е.а Цецко. Защо не кажеш , че са убили младо момиче. Какво значение има дали е наркозависимо бе, *** нещастен? Това си е убийство. Цецко, за растрел си бе, куче!
67
1
 
13
 
! Отговори
xxx преди 12 години
Поли, не така! В никой случай Фидоската да не се пуска в перловската река! Нали си представяте какво ще стане, като се запуши коритото й!
66
1
 
18
 
! Отговори
келеша преди 12 години
наркозависима или не, така със сигурност му е УДОБНО на педи цвъцко!цитирам коментар от съседна новина от преди 2 часа:"ДАви кажа има 2 труп в Борисова градина на жена на средна възраст УЖАС"ако се окаже наистина сериен убиец и е допусната ТРЕТА жертва, това говори много зле за МВР, независимо дали медиите умишлено нажежават предизборно или не!!!***!!Моля ако някой има повече информация да сподели има ли трета жертва нази вечер или не!!
65
3
 
31
 
! Отговори
коко преди 12 години
Абе *** смотан, кой направи децата ни да са зависими от дрогата,ВИЕ бе ***, хващате разпространителите на дрога и ги пускате, ВИЕ ги лишихте от работа нашите деца, сега ми се оправдаваш, ВЪН, ВЪН, ВЪН Цветанов , гнусно ми е да ти пиша името, как не те е срам БЕ ***, гъзодавец на американците !*** наглия човек!!!???Съжалям за тона, много благ човек съм по природа, ама......!!!
64
1
 
30
 
! Отговори
случайник преди 12 години
А ЗАМИСЛЯТЕ ЛИ СЕ ДАЛИ НЕ СА Я НАБОЛИ УБИЙЦИТЕ И НЕ СА ОСТАВИЛИ НАРОЧНО ХАПЧЕТАТА И ИГЛИТЕ ДО НЕЯ, ТАКА ЧЕ ДА ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ Е НАРКОМАНКА???Иначе лека й пръст... :(
63
4
 
19
 
! Отговори
явнажо преди 12 години
То за Цецко-цървула всички жертви са наркозависими,но забравя да каже за себе си,че е КОНТРАБАНДНОЗАВИСИМ.
62
0
 
38
 
! Отговори
poli преди 12 години
Какво като е наркозависима бе ***,това омаловажава ли убийството?За две седмици две убийства ,а вие се занимавате с Мис Крокодил и се радвате на теменужки и друга флора,която май само Б.Б. си харесва и възхвалява "женската ръка на Фандъкова".Айде всички вие в канала,цялата герберска ***.Да не забравите да вземете и Цецка-върлата защитничка на цв.цв. и премиера ,и Фидоска
61
0
 
30
 
! Отговори
--- преди 12 години
"Нека им оставим малко време да си свършат работата на спокойствие, призова министърът"Кво спокойствие бе Цеко. Тея трябва да работят на пълни обороти, за какво им ДАВАМЕ 1-ВА КАТЕГОРИЯ ТРУД и големите заплати...Нито престъпността е намаляла нито корупцията... Само слушаме хвалбите на Цеко и Боко.
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
59 е за 57:)
59
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бря,бря,бря! Появи се поредният говорител на народа от ГЕРБ, а защо не и самият народ в негово лице:))
58
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В България престъпност няма, ама само трупове намират и полицията официално предупреди по БТВ да се пазим и от магистрални банди:)
57
11
 
1
 
! Отговори
До 56 преди 12 години
Явно само ти си наказания! Сигурно има защо!
56
3
 
36
 
! Отговори
Безхаберници преди 12 години
Пожарникар-Премиер, Физкултурник- Министър на МВР, Треторазряден финансист- комплексар счетоводител от САЩ- Финансов министър, Култура- Вежди немам думи, и т.х. Българио с какво толкова заслужи това наказание? Ами вие овце?
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
47 - Недей припомня, че хората може да не разберат кой е зомбираният:)
54
0
 
1
 
! Отговори
Бобо преди 12 години
До 47 ми е коментара
53
0
 
14
 
! Отговори
123 преди 12 години
Така ще кажат ако някой не се разбеснее... после ще кажат, че е станало грешка.. сещам се за оня случай с лекарите..
52
0
 
20
 
! Отговори
Да преди 12 години
Вените около ръката....добро изказване :)
51
0
 
12
 
! Отговори
Бобо преди 12 години
До колкото си спомням за тези дето ги спомена самият Цецко каза ,, доказателсвата биха издържали и пред Евпопейски съд,, жидяхме какво стана
50
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тоя ***,заедно с приятелят му ТИКВА,да им зашият устата!Колкото пъти си ги отворят,само ПРОСТОТИИ говорят!
49
1
 
34
 
! Отговори
Даола преди 12 години
Всяка седмиц в София открита по една мъртва жена - иначе всичко е наред и полицията си върши работата.Като мине седмица всичко се забравя и никой не се интересува до къде е стигнало разследването.Ако пък започне дело, то се влачи 5 години и никой не е осъден.