Откритата мъртва жена в София е наркозависима

Това показва първоначалният оглед, каза министър Цветанов
Обновена: 16 юли 2011 21:57 | 16 юли 2011 21:47,
152
Откритата мъртва жена в София е наркозависима
Снимка: Булфото

Откритият труп в София е на жена, която по всяка вероятност е наркозависима. Това каза в Пазарджик министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Тялото беше извадено снощи от коритото на Перловската река близо до националния стадион "Васил Левски".

По думите му това сочел първоначалният оглед. "Имаше и хапчета, и съответни убождания в областта на вените около ръката. Когато имаме повече данни, ще съобщим подробности", добави министърът.

Още по темата
 Засега няма нищо, което да показва насилствена смърт. Не можем да кажем дали става дума за свръхдоза, докато не станат ясни резултатите от аутопсията, посочи Цветанов.

Той информира, че полицията продължава да работи и по убийството на 28-годишната Яна Кръстева в Борисовата градина. Нека им оставим малко време да си свършат работата на спокойствие, призова министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: трупжена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
41
 
! Отговори
БГ-блато преди 12 години
Наркозависима? Предната първо беше клошарка, а после се оказа, че била продавачка в мол и голяма красавица!
87
0
 
25
 
! Отговори
цецо цървула преди 12 години
Стига сте ривали!Ето ви ги истинските убийци,ние ги наблюдаваме отдавна.Мнение на един бивш полицай, настоящ адвокат и бъдещ емигрантЦелта на мероприятието е да се наемат най-послушните и сляпо изпълняващи заповедите хора. Причините са две: 1 тези "кадри" като им кажеш "бий жените и децата по главата и хич да не ти пука" те слушат и изпълняват и даже се забавляват. 2 такива "кадри" сляпо изпълняват нарежданията на принадлежащите към ДС олигархията полицейски началници и то без да претендират за парче от баницата. Правят го или от тъпота или за да запазят мизерната заплатка, която храни децата им. За да си изясните по ясно картинката, представете си една маса, на която дружно и приятелски хапват и пийват ДС олигархията, назначените от ДС олигархията "престъпни босове" и назначените от ДС олигархията "полицейски началници" ( под "началник "разбирайте всяка личност на длъжност началник на РПУ, зам. началник на РПУ, ръководител на група, сектор и така нататък, нагоре чак до регионалните дирекции и министерството) Всички тези хора на тази маса имат за цел да осигурят безпроблемното развитие на бизнеса на ДС олигархията, а именно продажба на наркотици, проституция, рекет, препродаване на крадени в Европа коли, джебчийство.
86
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комисар Цвъ, оставам озадачен. Изглежда вашите полицаии имат по-голяма нужда от спокойствие, отколкото жените на които им се налага да преминават от там. Какво конкретно направихте комисар Цвъ за да се чувстват те сигурни. Имахте доста време.
85
0
 
18
 
! Отговори
до 86 преди 12 години
*** ***!Аз като кажа " Добре, аз ако съм алкохолик и ме убие наркоман в парка..." на някой приятел на маса.... не е ли същото бе, *** ***? Образно го казвам от мое име, *** смотан!Не, тук наистина има ***!
84
2
 
28
 
! Отговори
Winnetou преди 12 години
"...да си свършат работата на спокойствие, призова министърът." - Свърши тая. Никакво спокойствие за вас, а само тормоз, докато не си свършите работата качествено, а не както обикновено с изтърканите лафове: "криминално проявено лице", "познат на полицията", "усилено се работи по случая", "има заподозряни" и така докато не мине шумотевицата и хората забравят. При вашето безхаберие и некомпетентност накрая ще се появи някое чудовище като Чикатило (65 убийства).
83
1
 
27
 
! Отговори
Кошер преди 12 години
...."и съответни убождания в областта на вените около ръката"..... умно , умно, та чак дрънка на кухо. :))
82
2
 
23
 
! Отговори
до 82 от 81 преди 12 години
Не, вече не се учудвам на идиотията на герберистите. Наистина са много кухи парчета, брат! Сега само ги нареждам, това си заслужават *** скапани.
81
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецко,едната ЖЕРТВА била пияна а другата дрогирана.Това по-малко ЖЕРТВИ ли ги прави?
80
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
81 - Ти пък!? За първи път ли срещаш войнстващата герберска посредственост!?:)
79
1
 
10
 
! Отговори
до 70 преди 12 години
Другарю ***, говоря принципно в първо лице единствено число - това че съм алкохолик. Боже колко кух народ има!
78
1
 
25
 
! Отговори
файър преди 12 години
Тъща ти е наркозависима, Цецо.
77
16
 
2
 
! Отговори
Meti-Turkish-Sofia преди 12 години
kato umrqha edin milion irak4anki ni6to ne komentirahte, sega libiiki umirat pak ni6to, a za edna narkomanka egati voq!!!!!!!!!!!!!!! Alah da vi prosti
76
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
69 - той не знам дали ще има белодробни проблеми, но при теб има симптоми на атрофирала щитовидна жлеза, което води до ***:) Явно не си бил прилежен ученик! Нищо необичайно за гербер:)
75
6
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Версии дал господ.....но в никакъв случай не се нахвърляйте веднага на убийство..
74
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A aко наистина има сериен изнасилвач в парка? И ако ни лъжат, че е наркоманка, а?
73
0
 
9
 
! Отговори
до 69 преди 12 години
Наркоманката е умряла от свръх доза? Баси *** дето си!
72
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така е при ГЕРБ! Трупове под път и над път, ама престъпност няма, както казва Цветанов! Това са долни инсинуации!:)
71
0
 
6
 
! Отговори
келеша преди 12 години
като не е убийство, искам да ти чуя другите версии, патриоте!!
70
0
 
12
 
! Отговори
Серго преди 12 години
Какво като е била наркозависима? Това пречи ли да бъде изнасилена? Как ще мине сега вота на недоверие. Ние платихме за убийства и изнасилвания, а не само за някакви удавяния!
69
14
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
До 68 ....Много плюеш...недей, че ще си докараш белодробни проблеми....Къде пише, че наркоманката е убита?!?!? А ти като си алкохолик, виж там...някоя друга река си избери, че да има пак за какво да плюят правителството...