Нови 33 кила хероин "изскочиха" от Мини Купър

Спецоперацията срещу наркотрафика продължава
3 ное 2011 17:30,
43
Нови 33 кила хероин "изскочиха" от Мини Купър
Снимка: МВР

Още 33 килограма хероин са задържани у нас в рамките на международната операция с участието на ГДБОП.

Спецакцията започна след залавянето на 42 килограма от дрогата в автомобил на Дунав мост.

Впоследствие бяха арестувани 11 българи, уличени в участие в престъпнйата схема за трафик на дрогата.

Вчера антимафиотите претърсили в Бургас автомобил Мини Купър, ползван от един от задържаните.

В багажника на колата са намерени два сака с 66 пакета с кафяво прахообразно вещество, реагирало на хероин при наркотеста.

Общото тегло на намерения днес хероин е 33 килограма. С тях общото количество на иззетия в рамките на спецоперацията хероин възлиза на 108 килограма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
0
 
! Отговори
Генича преди 12 години
Oт "кафявото" по - долно няма ! Имаш ли го е като "майчина прегръдка " , нямаш ли го е като "бащина плесница" !
40
1
 
1
 
! Отговори
велин преди 12 години
анонимния *** постигнал ли е досега нещо в живота си освен да бълваш глупости скрит зад ком. които ти е от маикати. Хвърляй си енергиата право в тоалетната че да не се пръкне още един дървен филосов като тебе!
39
1
 
0
 
! Отговори
велин преди 12 години
анонимния *** постигнал ли е досега нещо в живота си освен да бълваш глупости скрит зад ком. които ти е от маикати. Хвърляй си енергиата право в тоалетната че да не се пръкне още един дървен филосов като тебе!
38
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NESHTO NE VIJDAM DA PISHETE KAKVI SA TEZI GOSPODA - *** LI SA ILI NE ?TOVA SA ETALONITE NA BG MLADEJTA (*** hvashta- rabota ne)
37
2
 
3
 
! Отговори
kk до Пенелопа преди 12 години
Единствената прилика между "Комунистическия" и "Демократичния " режим е,че затворите и сега са пълни предимно с ***-толкова прости,че и едно "престъпление като хората" не могат да измислят!Нито могат да продадат предприятие за "жълти стотинки" и да му продадат активите,,нито могат да си купят такова!
36
2
 
4
 
! Отговори
kk до Пенелопа преди 12 години
Криминални престъпления почти нямаше,защото имаше смъртна присъда за тях!Педофили почти нямаше,защото ги вкарваха веднага в затворите,а там им "разказваха играта".По "Комунистическо" повече от една кражба, дори и на кокошка,крадецът влизаше в графата на рецидивистите(ако знаеш какво е),и там нямаше прошка в присъдата.Нямаше мутрафони,нямаше мутреси!Когато тръгнахме да сваляме "Комунистите",искахме промяна,а не разруха!А що е разруха,прочети в тълковен речник!
35
3
 
2
 
! Отговори
kk до Пенелопа преди 12 години
Пенелопа ли си,каква си не зная,но много малко си чела и не си слушала внимателно,какво ти говорят по-възрастните.Първо: по "Комунистическо" време нямаше дилъри на дрога по улиците.С дрога можеха да се снабдят само децата на големците.Ако някой "случаен", случайно си купеше,го вкарваха незабавно в затвора.Нямаше "комуни"- затвора им беше "лечебното" заведение.Надзирателите не познаваха и не внасяха дрога!Престъпления от битов характер почти нямаше.
34
3
 
2
 
! Отговори
kk до 34 преди 12 години
*** да видиш гърците в момента как живеят!Ти си драскач,защото стоиш пред телевизора!Ти не разбираш ли,че живеем най-зле в ЕС,по-зле сме дори и от косоварите, и албанците,които до преди 20 години не познаваха леката кола!
33
3
 
9
 
! Отговори
kk преди 12 години
Този "превозвач",явно не е удобен на някого.След като има смелостта да си превозва наркотика в багажника,на видно място и то 33кг,един ГОСПОД и митничарите са наясно колко пъти е минавал с товар.
32
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много червени драскачи по форумите, но на изборите видяхме колко са слаби. Дори с гласовете на ДПС не можаха да победят ГЕРБ, защото народа вижда какво прави правителството. На мен ми е кеф най-накрая и в България да има хубави магистрали и да не ни се смеят като на гърците.
31
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на полицията. И то след изборите са тези акции !
30
6
 
7
 
! Отговори
Ко4о преди 12 години
Не са ги хванали просто не са си платили достатъчо или конкуренцията ги е изпяла .
29
7
 
6
 
! Отговори
Пенелопа преди 12 години
Ей за това *** и депесарите драпат към власта - за да няма подобни операции. Ако те бяха на власт, една голяма част от "белите" парички щяха да напълнят джобовете на някои партийни величия със двойнствена секс ориентация или пък собственици на летящи чинии.Те затова Станишев ще бъде уволнен след някой и друг месец защото за хиените и олигарсите които плащат за масрафа, всеки ден извън власта означава харчене на собствени пари. А те не обичат това и не го прощават дори и заради баща ти.
28
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво се радвате , *** , след като се конфискува кво мислите че правят с хероина ? Ми правилно - продават го пак.....
27
2
 
1
 
! Отговори
kradeca преди 12 години
male sega skoro shte ima sto procenta trupove zaradi toq hvanat materql no samo da nego odnese nqkoi nevinen 4e sega takiva intrigi shte tragnat vav taq bregada 4e nishto 4udno dago odnese nqkoli mishok.mi te tolkova hora zameseni 4e kakvo drugo sa o4akvali,,,dvama sa 4eta a trima sa ve4e 4eta sas predatel atuka pishe za 11 napravo ne gede bob shte znae a i nai prostiq dilar vav grada
26
4
 
12
 
! Отговори
Ivo преди 12 години
Отдавна търговията с наркотични вещества е политика на правителства, държавни служби ( знайни и незнайни ), лица свързани с тези служби и то не само в България.Стига популизъм!Като Цветанов е такъв специалист, да шамароса Бацили, Байковци, Темерути и другите "герои"....Нали ББ беше секретар на МВР още при "царчето"?Нали вече няколко години властта е "ваша" ?
25
2
 
16
 
! Отговори
До-26 !!!!! преди 12 години
Много се заблуждаваш ако си мислиш че тази дрога няма да излезе на пазара !!!Полицията много добре знае кой продава от къде и как идва но си мълчи и това не е само в БГ това е навсякаде става въпрос за МНОГО ПАРИ !!!!А истинските пратки от над 100кг. се пренасят от същите тези антимафиоти за максимална сигорност :))) Аиде със здраве !!!
24
9
 
41
 
! Отговори
м преди 12 години
А, така! Дрогата е нещо коварно и много опасно. Нека не позволяваме да достигне до децата ни! Браво на антимафиотите!
23
5
 
14
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
Сега ще чакаме съда да ги пусне, а след това, като немогат да платят наркотика, а са поели ангажимент и ще ги отсвирят от нашия свят. Дано съда ги пусне скоро, така и ние ще се отървем от тях бързо.
22
5
 
9
 
! Отговори
bunt преди 12 години
КЪДЕ Е ЗАКОНА М...А ВИ д...А!зАКОНА ТРЯБВА ДА Е -КОЙТО ПРЕНАСЯ ПОВЕЧЕ ОТ 0.5КГ. СМЪТ!смърт! КЪДЕ ВИ Е ЗАКОНА БЕ ПОЛИТИЦИ ? КЪДЕ Е? ПИТАМ?А?КЪДЕ?