Откриха мъртва изчезналата данъчна от Враца

Дореми Джорлева била убита от съпруга си, той си признал
Обновена: 13 яну 2012 07:33 | 13 яну 2012 07:27,
70
Откриха мъртва изчезналата данъчна от Враца
Дореми Джорлева Снимка: МВР

43-годишната данъчна служителка от Враца Дореми Джорлева, която полицията издирва в продължение на седмица, е открита мъртва.

Жената е била убита от съпруга си. 

"От момента на заявяването на изчезването на жената от съпруга й, са проведени оперативно-издирвателни мероприятия и е работено по всички възможни версии. В една от версиите е бил заподозрян и съпругът на изчезналата данъчна служителка.

При събеседване в Института по психология на МВР и проведен полиграфски тест съпругът е направил пълни самопризнания, каза пред "Фокус" вътрешният министър Цветан Цветанов. 

Съпругът е посочил и мястото в близост до Враца, където е извършено убийството и е изоставен трупът.
 
Там се водят процесуално-следствени действия. 
 
Работата по случая продължава заедно с Окръжна прокуратура-Враца.
Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
15
 
1
 
! Отговори
петолиние преди 12 години
....До-ре-ми-фа-сол-ла-си-до.......До-ре-ми........Дореми..Тук е свършила гамата .....
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а 11 годишното момче от вчерашната статия намерено ли е ? Някакво развитие?
59
2
 
6
 
! Отговори
inn преди 12 години
утре значи и аз може да съм убита
58
0
 
11
 
! Отговори
гена преди 12 години
сега ще си я ревнува в затвора
57
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
България е една от малкото страни в света, в която в 21 век полиграфа НЕ се използва като доказателство при извършено престъпление. Защо и на кого му изнася това, и защо така са направени законите сами решавайте.
56
1
 
43
 
! Отговори
нормален преди 12 години
Тоя *** не е ли чувал за развод. Народа съвсем изтрещя.
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полиграфа не го ползват като доказателствен материал, някой те е излъгал.
54
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тук ББ не се е изцепил и няма за какво да го плюем. Другия случай е съвсем различен. НЕка бъдем обективни !Симпатизирам на ГЕРМ , но от усмивката която лъсна на лицето на ББ след като писка извиние от родителите и прати Цветанов за пържоли ме побиват тръпки. Кой човек с нормална психика, ценящ живота на другите и уважаващ огромната им мъка би казал такова нещо ? Просто не е човешко.....иска ми се да не го беше казвал. Досега се смеех на изцепките му, дори му се радвах...
53
24
 
3
 
! Отговори
у-у-у-у преди 12 години
Една гад по-малко !! ;)
52
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малеее! *** това МВР-то било голяма работа! Напоследък всички близки убиват изчезналите си роднини! А други пък се самоубиват в присъствието на МВР, след като са задържани и с пистолети!
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бря!
50
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мисля, че България е единствената държава в света, която през 21-ви век се позовава на полиграфа като доказателствен материал за повдигане на обвинение. Опита е да бъде създаден мит около него, с който всичко да намери своето обяснение. От менструалните болки при жените до производството на гумени ботуши. Полиграфа е равносилен на това да идеш да те оперират от рак, но да те излекуват с пиявици или горещи вендузи по гърба. *** криминалистите, *** психолозите. Жалка история.
49
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя *** да е чувал за развод?!
48
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма ли да критикувате Герб и Б.Б. и тук.Или когато няма снимка на любимия ви дразнител червеното лоби кротува.Тук 55 коментара под снимка на Б.Б 750 а уж темата е една и съща-разкрити убийства.До 42 коментар-Ами нищо лошо в случая с извинението.Не може до всеки човек да има полицай и винаги те да са виновните.Така е в цял свят.
47
2
 
26
 
! Отговори
перко преди 12 години
Наода изкукуригва от ден на ден -това е едно от доказателствата
46
1
 
17
 
! Отговори
до44,46,51 преди 12 години
Този наистина е ненормалник.При това заболяване - болезнена ревност, сигурно жената се е страхувала да се разведе.Карал я до работа и обратно с колата не от загриженост за нея, а да не би евентуално тя да не мръдне настрана /тези мисли са в неговата болна глава/.Познавам мои близки - нито един ден,до пенсионирането на жената ненормалникът не я е оставил без "ескорт",излизал от работа и висял до оградата докато тя се покаже.Сега е почти безпомощен,тя се грижи за него,но той не признава,че е ревни
45
1
 
8
 
! Отговори
mdddaaa преди 12 години
Ами онзи дето миналата седмица уби двама амбулантни търговци, чист италианец си беше. Ами прехвалената Америка, най-демократичната държава уж, мине не мине някой избие 4-5 човека ей така. Има квартали дето са на някви банди и се пуцат като луди, само в един щат за една година били разбили 1500 домашни лаборатории за метамфетамин (Дискавъри)!-при положение, че САЩ си е полицейска държава и пипат яко и съдят яко, с най-висок % затворници от глава на населението.....
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 41 Ако си мислиш ,че в Зап Европа е по добре ,много се лъжеш .Вчера един в Италия изби --бившата си съпруфа ,дете си ,тъщата си и брата на бившата си съпруга .А за последните 10 дни убитите са поне 20 души и в голямата част престъпниците са техни близки .Само ,че в Италия журналята не плямпат много за тези трупове ,да не плашат туристите и местните жабари .
43
0
 
20
 
! Отговори
до 34 от хммм преди 12 години
Aми нали и аз това казвам, защо да изливаме такава помия върху държавата ни като и на вън не е цвете за мирисане. Западна Европа се напълни с *** от цял свят, нормално е, богати държави, всички бягат натам. Има места дето обикновен полицай не стъпва, квартали като държава в държавата. Ние имаме поне шанса да не повторим грешката на Запада, ако един ден се вдигне стандарта, трябва да следваме политиката на Канада например по отношение на имиграцията. Европа си го самоначука, факт!
42
23
 
5
 
! Отговори
глупак преди 12 години
Тоя народ е издухал. Може да убиеш жена си елегантно чрез ПТП : Отклоняваш в дясно автомобила в пропаста и скачаш . Присъда 2 години условно.