Таксиджия наби клиент заради цигара

Шофьорът счупил ребро на 19-годишен младеж
Обновена: 2 фев 2012 09:51 | 1 фев 2012 23:18,
151
Таксиджия наби клиент заради цигара
Снимка: архив, Булфото

Криминално проявен таксиметров шофьор е задържан в Първо районно управление за побой на клиент. Инцидентът се разиграл на 22 януари рано сутринта на паркинг в близост до пл. „Александър І” в София, но от МВР съобщават за случая сега. 

Потърпевшият – 19-годишен младеж, заедно с приятелката си се прибирал от нощно заведение и тръгнал да се качва с цигара в таксито. След забележката на водача момичето останало в колата, а младежът излязъл отвън да допуши цигарата си.

Шофьорът не искал да чака повече и изгонил клиентката, но се вбесил, когато видял, че друг негов колега ги качва. Без всякакви обяснения той се нахвърлил върху младежа с юмруци и ритници.

След побоя пострадалият е настанен в болница със счупено ребро, сътресение на мозъка и други наранявания.

В хода на разследването служителите на реда задържали таксиджията, който се оказал техен стар познайник - Ю.К. на 38 години -  известен за хулиганство и нанасяне на телесна повреда.

След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура той е привлечен в качеството на обвиняем за престъпление по чл. 129 от НК.  

По информация на bTV пребитият младеж е син на известен бизнесмен и бащата не желае да се шуми около случая. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: побойклиенттаксиджия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
1
 
! Отговори
nqkoi преди 12 години
ei bai-hi zavistliv ti kiorav li si kvo pishe,che choveka si dopushval cigarata otvan ,stiga si sral po horata bez da prochetesh dori i statiata
116
4
 
2
 
! Отговори
пич преди 12 години
хайде сега, бакшиша е виновен, и какво като е осъждан, дай да го псуват разни *** (не оправдавам постъпката му) но вижте до какво водят вредните навици, нали ви казвам, че пушенето е вредно.
115
0
 
1
 
! Отговори
Are преди 12 години
Темерут ти си *** чичка...
114
26
 
11
 
! Отговори
Див Петел преди 12 години
Добре го е набил. Баси наглеца-ще ми влиза в колата с цигарата и даже няма да си помисли да пита дали е удобно. Такъв само бой го оправя.
113
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
taksidjiqta da se nabu4e na kol
112
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето какво е станало (според очевидец): момчето и момичето са се качили на таксито, като момчето било с цигара. Шофьора му казал да не пуши в колата, момчето излязло да допуши, но по някаква причина взело да се кара с шофьора. Той също взел да се кара с момчето, при което накарал момичето да напусне колата.Момчето и момичето тръгнали към друга кола, онзи шофьор се съгласил, като момчето продължавало да говори по адрес на предния шофьор и накрая го напсувало на майка. Онзи слясъл от таксито...
111
0
 
16
 
! Отговори
555 преди 12 години
Това, че е криминално проявено лице, не значи, че не може да управлява автомобил. Това, че е престъпник, не значи че не може да мине психо тест. За съжаление, освен ако не се въведе доживотен затвор за рецидивистите, няма как да се държат такива типове далеч от улицата. Влизат, излизат, напред назад.
110
2
 
3
 
! Отговори
E преди 12 години
toj bak6i6 go razkatahme ot v4era go dav4em ) Ama si go zaslyjava prostaka my s.....
109
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И току не видиш ли изведнъж бакшиша се оказал стар познайник на тъпите куки. Ами господа куки кой му издаде на това КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНО ЛИЦЕ удостоверение за психологическа годност, как изкара курса за таксиметров шофьор ? Вземете ги стегнете малко по малко
108
5
 
29
 
! Отговори
ФФ преди 12 години
Пуснат ли и втория лъч на метрото бакшишите и тия на маршрутките ще изгладнеят още повече,демек ще станат още по нервни
107
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е попаднал на някой психар бакшиша нагъл!
106
9
 
1
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Рони Колман многократен мистър Олимпия, на 38 години беше в разцвета на силите и кариерата си на боди билдър номер 1 в света!
105
0
 
4
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
За други активни спортисти не мога да кажа, но Йордан Йовчев, е на тази възраст :)
104
1
 
13
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Човек на 38 години, е по-издръжлив, от младеж на 19, поради простичкия факт, че младежа тепърва развива и силата, и издръжливостта, си. Докато 38 годишният може да няма експлозивна сила, но има по-голяма издръжливост, а и страшно много зависи, от физическата закалка на отделния индивид.
103
1
 
1
 
! Отговори
Пропуск преди 12 години
127 е отговор на 123.
102
2
 
0
 
! Отговори
Пропуск преди 12 години
Първия въпрос, който повдигаш е важен, може би трябва да се проверява. Аз не съм 100% запознат с бакшишния бизнес, то той доколкото знам е по-скоро като франчайз, отколкото като трудов договор, тоест всеки плаща някаква такса на фирмата за логото и диспечерски услуги, и оттам нататък е сам за себе си. Затова и контрола може би е по-малък от оптимално.Иначе за разцвета на силите, поне чисто физическите, няма да се съглася. Колко активни спортисти на 19 и колко на 38 има?
101
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами това е нормално - не те кефи даден шофьор/марка на такси, отиваш и си вземаш друго. Сега побойника трябва да разбере какво значи "с цялата строгост на закона".
100
15
 
8
 
! Отговори
Пропуск преди 12 години
А може би момчето просто не е искал да влиза в схватка. Може да е изискан джентълмен от изтънчето семейство, за който такива неща са над нивото му. Все пак вижте как тактично е оставил приятелката си сама в колата със съмнителен тип-рецидивист щото не може да пусне цигарата.Тоя бакшиша вместо да се бие, е трябвало направо да кара с момичето, да я наебе и да я върне, тъкмо тоя да си допуши. И той доволен, и тя щеше да е доволна, все пак като приятелка на пушач твърда *** сигурно не е виждала.
99
6
 
4
 
! Отговори
Пропуск преди 12 години
Ако просто си е пийнал нямаше да му е проблем да се защити срещу чичкото. Ако е бил на кирка, значи пушенето не му е единствения проблем.
98
0
 
12
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Пропуск, друго е важното тук: Как така, на какво отгоре, ще допускат криминално проявен тип да е таксиметров шофьор? Тия не изискват ли свидетелство за съдимост, когато наемат някого на работа, или тоя си е бил сам шеф? Колкото до 38 годишния чичак, хич не се изказвай толкова глупаво, че точно в тази възраст човек е в разцвета на силите си, а не когато е на 19.