Задържаха един от биячите на 18-годишен ученик от Пазарджик

Стойко Стойчев беше смазан от бой от петима в събота срещу неделя
Обновена: 29 фев 2012 07:06 | 29 фев 2012 07:05,
92
Задържаха един от биячите на 18-годишен ученик от Пазарджик
Работата по случая продължава. Снимка: архив, МВР

28-годишен мъж е задържан за побоя на 18-годишния Стойко Стойчев от Пазарджик, който беше пребит от компания в събота през нощта пред нощно заведение.

Побоят започнал, след като ученикът от математическата гимазия в града се опитал да защити своя приятелка от досажданията на групата младежи.

Той бил нападнат пред заведението от петима млади мъже, като единият от тях стоял пред вратата на заведението, за да не може охраната да се намеси.

Свидетели на разпрата станали посетителите на бара, включително и охраната, която не могла да се намеси ефективно.

Въпреки че момчето първоначално успяло да се измъкне от юмруците на нападателите си, малко по-късно било догонено и смазано от бой.

Арестуваният 28-годишен мъж заявил, че бил предизвикан от 18-годишния Стойко Стойчев. Според събраните доказателства става въпрос за нанасяне на лека телесна повреда и хулиганство.

Т.Г. е в ареста за 24 часа, а в сряда предстои прокуратурата да реши дали да остане за 72 часа.

В продължение на няколко дни полицията нямаше задържан, въпреки че десетки видели как петима души бият тийнейджъра. 

Шефът на полицията в Пазарджик комисар Стоян Стоянов обясни пред „Фокус забавянето на органите на реда с това, че мъжът се укривал и им трябвало известно време, за да го заловят.

Той опроверга информацията, че по случая полицията в Пазарджик не е работила. Във вечерта на инцидента, събота срещу неделя, местопроизшествието било посетено от патрул на полицията.

Битият младеж, заедно с приятелите си, са отишли в Районното управление на МВР, където са писали обяснения по случая.

Тогава пострадалият младеж е заявил, че знае кой му е нанесъл побоя и че има намерение да го съди, каза комисар Стоянов.

По данни на Бърза помощ е ставало въпрос за леки телесни повреди. Във вторник младежът отново е бил в Районното управление на полицията в Пазарджик, заедно с баща си, където са направили някои доуточнявания по първоначалните обяснения.

Не се потвърждава информацията в медиите, че става въпрос за ММА бойци от свободните боеве, които са пребили момчето.

Един от приятелите на задържания се е занимавал с джудо, за самия задържан за побоя обаче няма данни да се е занимавал с бойни изкуства, каза директорът на ОД МВР Пазарджик. Задържаният за побоя е работил като шофьор в частна фирма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: Пазарджик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз също съм бил свидетел как охраната не успява да се "намеси ефективно" - просто не иска да се намеси и казва на хората бийте го малко по-далече. Дискотеката трябва да носи отговорност. Така на един приятел го пребиха в дискотеката приятели на охраната и след това веднага изчезна записа. Еми в такива случай затваряне на дискотеката като няма ефективна система за наблюдение. Някой може да умре и какво после, ами камерата не работеше....
52
10
 
3
 
! Отговори
Сулльо преди 12 години
Що да го бият бе? Дотатъчно е да го опъват докато му стане хубаво и мине на левия бряг -няма нужда от друго наказание а итези петтимата ще се облажат.
51
1
 
25
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Хорааа...сбъркана ни е тотално ценностната система! Вече 22 години...и все по-сбъркана ще става...вижте по медиитекакво се хвали и толерира...модели/моделки, ММА бойци, Златки, крадци, мутри, чалгари и чалгарки, дрешки и парцалки, гейчета и по-големи гейове...пари и мнооого пари, без даси работилзатях и да си ги заслужил...тотално пропадане!!! Лавинообразно хлъзгане по най-наклонената плоскост! Народеее...!?!?!?....
50
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ех , село , село момчето учи в математическа гимназия , биячите навярно нямат и средно ! След инцидента момчето ще емигрира 100 % , а тия пумаци ще останат тука ! Сега да помислил какво могат да постигнат в живота тия *** ? Какво могат да допренесът за развитието на България ? Отговор : Н-И-Щ-О ! Докато млади , умни , възпитани и кадърни млади хора биват прогонвани от такива полу-човеци България няма да има никакво бъдеще !
49
0
 
41
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
За такива първо много бой в полицията...после не 24ч., а поне 5 денонощия арест с много тежък обществено полезен труд, че се напълни нещо с ММА бойци, от които нещо не разбирам какво печели обществото...велики били, кое им е великото...че ходят по барове и дискотеки с разни пропаднали Златки ли?
48
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Битият младеж, заедно с приятелите си, са отишли в Районното управление на МВР, където са писали обяснения по случая.Тогава пострадалият младеж е заявил, че знае кой му е нанесъл побоя и че има намерение да го съди, каза комисар Стоянов".Ами след тези изявления е повече от ясно кой го е бил и защо,остава само полицията и съда да си свършат работата,а и заведението да се затвори и да се провери охраната защо е бездействала,и дали има и други такива случаи...
47
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако Стойко носеше нож близките на биячите щяха в момента да припикват покрай Пирогов?!
46
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
алоооооо селския манталитет на софиянци нема граници , тва че провинцията сте Вие е едно на ръка ь *** гледай пазарджиклия да не обиждаш много за не ти се превидят турци пред погледа , турско *** софийско
45
1
 
45
 
! Отговори
Nosferatu преди 12 години
Аман от загорели ***, които се закачат със заети момичета... и аз на мястото на момчето бих постъпил по същия начин - дори после да ме спукат от бой... Така че напълно нормална реакция...
44
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно биячите са били петима, а залавят само един, как става тоя номер съучастниците му къде са "големите" мъже .За толкова дни бездействие и полицията задъра само един от извършителите, изглежда той ще отнесе цялата вина.ДОкато другите се хвалят колко "големи" мъже са като са пребили 18 годишен ученик.АКо тия са тренирали бойни изкуства, нападението им може да се разглежда като опит за убийство, а не като дребно хулиганство.Затвор трябва са тия петимата ама надали ще го получат.
43
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи полицията е блеела, докато момчето им казало кого да търсят!Бравос, сега на полицаите да им се дадат бонуси от нашите данъци - все пак блеенето се заплаща.
42
4
 
19
 
! Отговори
spyro преди 12 години
абе защо като чуя Пазарджик и усещам мирис на Перник?
41
2
 
1
 
! Отговори
100 преди 12 години
До 31 гледам зад компютъра си много отворен, но кой знае в живота каква мишка си :)))) , ако попаднеш в подобна ситуация ще се насереш :))))))))))
40
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
45ТЪПАК МОМЧЕТО Е НА 18 ГОДИНИ.... СИРЕЧ ПЪЛНОЛЕТЕН СПОРЕД ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ И МОЖЕ ДА ПОСЕЩАВА НОЩНИ ЗАВЕДЕНИЯ !!!!АМАН
39
3
 
4
 
! Отговори
kiro преди 12 години
за начало научи каква е разликата между двете!!!!Тежката е неработоспособност,загуба на зрение,загуба на слух и т.н. а смазан от бой по скоро сякаш е целиян син и с отоци!!
38
1
 
21
 
! Отговори
България 2012 преди 12 години
До 3-4 години ще хванат и останалите. След 24 часа ще ги пуснат и всичко е ОК.
37
24
 
1
 
! Отговори
Kubadinski преди 12 години
А сега кой не си е свършил работата ,че пуска ученици без придружител в заведението ....Или са забравили ,че има глоби за това !!!!
36
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ami prav si.lev4e po lev4e i se nabirat.to vseki den stavat po nqkolko prestapleniq.v po golemite gradove plahtat po pove4eko.4e tam stava po golemi prestapleniq.edni davki hte si kupuvat a drugi za parjoli da ima.
35
3
 
16
 
! Отговори
До задържаните преди 12 години
Съдът да ги пуска вече.Какви 72 часа.Биячите да дадът на съдията пари за дъфка и ще го пусне.
34
7
 
9
 
! Отговори
Игнат преди 12 години
Интересно как журналистите говорят "Момче смазано от бой", а според лекарите става въпрос за леки телесни повреди...и момчето е отишло в районното да пише показания...