Задържаха един от биячите на 18-годишен ученик от Пазарджик

Стойко Стойчев беше смазан от бой от петима в събота срещу неделя
Обновена: 29 фев 2012 07:06 | 29 фев 2012 07:05,
92
Задържаха един от биячите на 18-годишен ученик от Пазарджик
Работата по случая продължава. Снимка: архив, МВР

28-годишен мъж е задържан за побоя на 18-годишния Стойко Стойчев от Пазарджик, който беше пребит от компания в събота през нощта пред нощно заведение.

Побоят започнал, след като ученикът от математическата гимазия в града се опитал да защити своя приятелка от досажданията на групата младежи.

Той бил нападнат пред заведението от петима млади мъже, като единият от тях стоял пред вратата на заведението, за да не може охраната да се намеси.

Свидетели на разпрата станали посетителите на бара, включително и охраната, която не могла да се намеси ефективно.

Въпреки че момчето първоначално успяло да се измъкне от юмруците на нападателите си, малко по-късно било догонено и смазано от бой.

Арестуваният 28-годишен мъж заявил, че бил предизвикан от 18-годишния Стойко Стойчев. Според събраните доказателства става въпрос за нанасяне на лека телесна повреда и хулиганство.

Т.Г. е в ареста за 24 часа, а в сряда предстои прокуратурата да реши дали да остане за 72 часа.

В продължение на няколко дни полицията нямаше задържан, въпреки че десетки видели как петима души бият тийнейджъра. 

Шефът на полицията в Пазарджик комисар Стоян Стоянов обясни пред „Фокус забавянето на органите на реда с това, че мъжът се укривал и им трябвало известно време, за да го заловят.

Той опроверга информацията, че по случая полицията в Пазарджик не е работила. Във вечерта на инцидента, събота срещу неделя, местопроизшествието било посетено от патрул на полицията.

Битият младеж, заедно с приятелите си, са отишли в Районното управление на МВР, където са писали обяснения по случая.

Тогава пострадалият младеж е заявил, че знае кой му е нанесъл побоя и че има намерение да го съди, каза комисар Стоянов.

По данни на Бърза помощ е ставало въпрос за леки телесни повреди. Във вторник младежът отново е бил в Районното управление на полицията в Пазарджик, заедно с баща си, където са направили някои доуточнявания по първоначалните обяснения.

Не се потвърждава информацията в медиите, че става въпрос за ММА бойци от свободните боеве, които са пребили момчето.

Един от приятелите на задържания се е занимавал с джудо, за самия задържан за побоя обаче няма данни да се е занимавал с бойни изкуства, каза директорът на ОД МВР Пазарджик. Задържаният за побоя е работил като шофьор в частна фирма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: Пазарджик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
hte platqt pak na poliziqta i hte se otarvat s uslovna prisada.prebito mom4e leka telesna povreda.bg skoro nqma da se opravi.ne ,4e ne stava v drugite darjavi,no ako sravnim primerno edna 90 milionna germaniq i 6,7 milionna bg.sas sigurnost tuk hte ima pove4e prestapleniq.tova hte re4e ,4e tuk zakonite ne sa se promenili.
32
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** ни напълниха града,и истинските кореняци пазарджиклии избягаха по чужбина и в големия град,затова става така,в дискотеките е пълно със *** ***,и създават постоянно проблеми,това е положението нищо не може да се направи.
31
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя малкия да събира няколко авера сега да ги сбара тия един по един и да ги погъделичка с ножа под мишницата.
30
0
 
11
 
! Отговори
акуд преди 12 години
дали този е участвал в побоя или просто ще прикрие случая, къде са другите??? след като Стоян Стоянов казва, че не са ММА бойци. това означава, че знае кой са и другите извършители. май просто мислят случката в движение и затова дават инфо на парче
29
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя сега че си изпее всичко,егати и чалгарите 5 срещу 1
28
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква е тая смотана "охрана" на заведението,един пазел на вратата, и охраната-елиминирана?Смешници.
27
0
 
20
 
! Отговори
ф-1 преди 12 години
Бандитите са контингент на МВР.Това са бъдещите милиционери!
26
0
 
16
 
! Отговори
до 18 преди 12 години
Правилно -ако момчето имаше револвер -нямаше да понесе тези болки и унижения -за цял живот и заглавието на статията щеше да е друго
25
2
 
7
 
! Отговори
Жиголо преди 12 години
Абе как така още не е излязла водеща тема с ББ,вижте кое време е .Друго е сутрин рано да му видиш простоватата усмихната физиономия.
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
nqma edin koito da trenira boino iskustvo i da ne se napravi nqmade na interesen.nali trqbva da pokaje i da se 4ue koi kakvo nau4il i mojel.to vzeha prez den da stavat takiva podobni.takiva maloumnici sa,4e nqmam dumi.kato cqlo balgarina nqma nikakva kultura i trqbva nqkade da se napravi na interesen.fukliva naciq.aman.ima i isklu4eniq
23
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е каква е тая охрана като един човек на вратата ги е спрял.
22
0
 
15
 
! Отговори
Бл.Благов преди 12 години
Изобщо цялата МВР система е сбъркана. Докато всеки град не си избира шеф на полицията, като в САЩ шериф, така че ако полицията в града не си гледа работата, хората от града да го махнат ,все ще е като сега. Избираш ли кмет , избираш и шеф на полицията, а той и екип и всички те да отговарят пред избирателите! Не да се назначават някакви си номенклатури, които само да се оправдават!
21
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мъж на 28 години да нападне 18 годишен.. какво е това? Образовани и интелигентни мъже, та бият деца ? Другите не ги знам на по колко са но явно не са цветя за мирисане..Похвално е, че момчето все пак се е опитал да защити приятелката си. Всички, които ревете тук, че не си заслужава не знам си какво... явно никога не сте изпитвали такива чувства !!!
20
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То е пределно ясно, че петимата са били дружки с охраната на дискотеката, щом да не се намеси. Стоял 1 на входа та за това не могли - дрън дрън, ще спре сам човек няколко *** като че ли. Да ги съдят като съучастници. Тва охраните по дискотеките са най-голямата ***. Назобани ***.
19
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Барът се зарваря, а собственикът и охраната отиват на топло заедно с биячите. Школите за бойни изкуства се превърнаха в развъдник на престъпници, както навремето спортните училища
18
0
 
34
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Големи бабаити в тая държава бе...трима-четирима по на 28 години бият един 18 годишен, докато петият държал вратата на заведението. Големи бабаити са, Вие какво си мислите.И законите ни са едни...едно време за подобно нещо 5 дена в ареста на районното и ефективно чукаш камъчки или копаш канали за електрификация или за каквото и да е там...Сега...страшноо, ама много страшнооо - 24 ч или 72, че и ще мислят точно колко и ще ги хранят и телевизия ще гледат...я марш в кауша бързо!!!
17
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
nikoi ne moje da kaje kakvo to4no e stanalo.i ednite i drugite sa se pravili na interesni sas sigurnost.po golqmata glupava kompaniq sa zaglejdali i svalqli momi4eto a priqtelq i e bil beszahtiten,no se e opital da zahtiti priqtelkata si qvno.lesno e 5 4oveka da napadnat 1,no e tolkova glupavo,4e nqma nakade.v bg vsi4ki sa biq4i i mutri.tova e modata tuk.a da pod4ertaq sahto,4e jenite sa edna ot nai golemite pri4ini za tezi sbivaniq.ima mnogo maloumni jeni.ne kazvam konkretno za momi4eto,no po p
16
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да се разреши свободната продажба на оръжие -дали щеха тогава мутрите да смеят да набият момчето- американците в това отношение не са по-глупави от нас
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора занимаващи се с бойни изкуства трябва да се съдят все едно са били с оръжия.Техните ръце, крака и умения в повечето случаи могат да бъдат смъртоносни. Все едно да ме хване някой боксьор и да ме пребие..., че той може да ме осакати с 2-3 удара !!!! и после какво "лека телесна повреда" ? И каква е тази охрана на това нощно заведение ?! На бас се хващам, че щом не са се намесили те са приятели на побойниците. И ми минават с номера, че боя бил извън заведението... не могли да излязат. бла бла
14
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единият застанал на входа и охраната не можла да се намеси ?!? Какво е било това нощно заведение - кафене? Защото всички знаем охраните по дискотеките какви са и ми е трудно да повярвам, че някакъв пръдлю може да ги спре сам самин на входа. То дори най-често охраните бият, което е страшно сбъркано. Има хора, които си харчат парите в заведението, и от техните пари отиват за джипове и к*ви на собственика и за заплати на охраните - и същевременно бият същите тези клиенти........