Йордан Динов убит заради сериозни суми

Убиецът вероятно му е дължал много пари, смята Станимир Флоров
11 апр 2012 19:17, Красимир Ангелов
32
Йордан Динов убит заради сериозни суми
Улицата, където бе убит Йордан Динов. Снимка: БТА

Най-вероятната причина за убийството на бизнесмена Йордан Динов са неуредени финансови отношения, обяви директорът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров.

По думите на топполицая става въпрос за "сериозни суми", които извършителят е дължал на застреляния благоевградчанин. Флоров обяви още, че убийството със сигурност не е свързано с жена или наркотици.

"И най-вероятно не той е дължал пари на някого, а някой е дължал пари на него. Имайки предвид неговата дейност, това е съвсем възможно и съвсем вероятно", предположи той.

Флоров бе категоричен, че по случая се работи непрестанно и полицията е предприела всички необходими действия за установяването на извършителя.

"Ние нямаме нищо общо с политиката и си вършим професионално работата", каза той по повод на някои политически коментари след убийството и допълни:

Още по темата

"Политиката нас не ни касае, но за съжаление голяма част от политиците използват и се упражняват върху нашата дейност - който разбира, и който не разбира".

Липсата на преки свидетели на убийството е показател, че хората се страхуват да свидетелстват, обяви още той.

"Именно затова МВР прави всичко възможно за възстановяване на доверието на гражданите към полицията", добави в заключение директорът на ГДБОП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
ахахах преди 12 години
"Именно затова МВР прави всичко възможно за възстановяване на доверието на гражданите към полицията".... да 1 % от полицаите се притесняват,че гражданите не им имат вече доверие... другите обаче не се притесняват и им е все тая когато гледат как полицай и престапници пият заедно кафе,играят футбол и т.н. :) също и когато се пенсионира някой полицай или го уволнят отива да работи при престъпници за това никой не вярва на ченгета вече
26
0
 
1
 
! Отговори
Бъркли преди 12 години
"Нов бардак със стари ку.ви не се прави!" ... по повод доверието!
25
0
 
4
 
! Отговори
Апел към гражданите! преди 12 години
МВР прави всичко възможно за възстановяване на доверието на гражданите към полицията...Върнете ни доверието, мизерници!
24
0
 
5
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
Абсолютно вярно. Всичко е започнало много преди СЕГАШНОТО правителство. От 90та насам, хора близки на соц. партията са облагодетелствани в ПЪТИ! Как изгоряха техните папки за работата им в ДС, как така "СЛУЧАЙНО" стана пожар в АРХИВА, при палежа на партийния дом в София. КАК СТАВАТ ТАКИВА СЛУЧАЙНОСТИ ? Как не стана случайност да намеря милиярди левове аз, обикновенния гражданин. КАК! И Костов ме пита "КОЙ!" Ще му кажа аз на него кой!
23
0
 
5
 
! Отговори
do 18 i 23 преди 12 години
Tezi gnusni lihvari ne gi sasdadoha Borisov i tzvetanov, a Lilov, Lukanov i legendata g-l GOTZEV.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За гнусните лихвари, държавните и частни съдебни изпълнители, фирмите-колектори и др.п. - куршум и само куршум !
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
цвък цвък,работата пак язък. В царството на кратунита тиквата е цар!
20
9
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Боко Доко с Цецко, Цецка с диоприте и дебелата Федка догодина си отиват, но след тях три правителства няма да могат да им почистят *** но няма да ги осъдят !
19
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ami da porachkata triabva da e ot niakoi bivsh komsomolski sekretar ili partienen sekretar drygarki i drygari ,taka che vsichko v bg se znae no se malchi a izpalnitelite sa recidivisti koito imat da vrashtat yslygi .
18
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господин Флоров, вие сте прав за доверието към МВР, но сега това е невъзможно тъй като повечето бандити са бивши полицай и във вашите редици има предатели и как тези хора да свидетелстват като ще ги предадат, това ви е проблема и ще има да чакате свидетели които ги тълкуват като доносници а сега някой ги разобличават като доносници на бившата ДС, е тогава как да имате свидетели като се страхуват от МВР а не от престъпниците !
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kvo doverie be bate, 6te doide nqkoi svidetel i posle za 100lv 6te mu publikuvate samoli4nosta vuv vsi4ki medii.ebahtii sme6nicite sa teq kuki
16
1
 
6
 
! Отговори
Den Haag преди 12 години
Poliziata samo tova znae;imame po vazni zadachi, ne ni dostiga personal,raboti se po sluchaq, imame mnogo hora v bolnichni i kakvo li ne oste.
15
6
 
14
 
! Отговори
ха ха ха преди 12 години
не си е платил на гроб
14
3
 
16
 
! Отговори
Х6 преди 12 години
Нашата тромава милиция пак нищо няма да открие!На бас който иска.
13
4
 
15
 
! Отговори
Главен Тъпанар преди 12 години
Верно ли Е, аз мислех че са го убили щото не им харесва костюма му.. тц тц
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали по вестниците бяха писали, че са намерили десетки хиляди лева в убития, ако не бяха и над 100 хил!Ако някой закъсал за пари го беше гръмнал, със сигурност щеше да го пребърка. Версията с конкурент обаче също издиша- бяха писали за 5-6 куршума в главата. Професионален убиец щеше да го гръмне 2 пъти, а този е изпразнил пълнителя. Нещо лично е 100%. Ама Флоров никога не е изглеждал особено умен, представям си подчинените му. Чистка в МВР трябва,да се даде път на мислещите,не на тъпите селяци
11
3
 
61
 
! Отговори
Kre10 преди 12 години
Пълни простотии...просто човека имаше акъл и беше изградил много добра онлайн букмейкърска система и с нея направо смачка Еврофутбол. На никого не е дължал пари, даже имаше в излишък. И явно когато хората зад Еврофутбол видяха на къде отиват нещата пуснаха жалба до прокуратурата срещу него, но тъй като и това не им помогна, защото бизнеса му се оказа законен по БГ стандартите и решиха да го гръмнат. Не знам защо се хаби да разсъждава това посредствено ченге...
10
0
 
12
 
! Отговори
Ran преди 12 години
Тоя Флоров и той откри Америка.
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя философ вече писва с неговите разсъждения. Един случай нормален не се изясни и *** да получат заслуженото си. Само предполага.
8
0
 
10
 
! Отговори
Въй преди 12 години
Е този ниро е топполицай; нито прави смислени предположения....