Съседите на Георги: Язък, че се предаде!

Разпитът на открадналия 1,5 млн. лв. Енев е започнал, ще продължи и утре
Обновена: 5 юли 2012 22:16 | 5 юли 2012 22:11,
283
Съседите на Георги: Язък, че се предаде!
Георги Енев. Снимка: Facebook

“Язък, че се предаде, при положение, че е задигнал парите, защо не успя да замине далеч”. Това разказаха пред Dnes.bg съседи на охранителя на инкасо автомобил Георги Енев, който открадна 1,5 млн. лева и се предаде тази вечер в Пловдивската прокуратура.

„При положение, че е планирал подобен обир, можеше да излети, преди да са се усетили ченгетата”, разсъждаваха съседите на охранителя, който живее на улица „Димитър Талев” 51 в пловдивския район „Южен”.

Доброволното предаване в ръцете на полицията от страна на Георги буди недоумение у голяма част от неговите съседи.

Още по темата

Майка му обитава семейния апартамент, но не отваря на никого. Баща му, по информация на комшиите, е в чужбина.

Георги е героят на квартала, тъй като успя да задигне крупната сума за секунди. Помолил колегата му да купи баничка и той уж отишъл да обърне колата. Разтоварването на парите прави на метри от дома си – на улица „Петрова нива” на 22 юни. После изчезва с личния си автомобил, който е намерен изоставен в района на Храбрино. Оттогава от охранителя нямаше и следа.

„Повдигнахме му обвинения, след като минути преди 19 часа сам дойде в прокуратурата и се предаде”, заяви за Dnes.bg говорителят на Окръжна прокуратура – Пловдив Галин Гавраилов. Той уточни, че в късния следобед при обвинителите пристигнал адвокатът на Енев, който съобщил за намеренията на клиента си. В момента Енев се разпитва, като разпитът ще продължи и в петък сутринта. Очаква се по обяд Окръжният съд да вземе мярка за неотклонение на охранителя обирджия. На този етап парите не са намерени.

Ако вината на Енев бъде доказана, за извършеното престъпление го грози до 20 години затвор.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
1
 
6
 
! Отговори
bace преди 11 години
Защо да не му се възхищаваме? ***-лихвари банки които, не стига че давата ипотечните кредити по 7.5% про положение че ЮРИБОР е 3%, ами и си събират лошите кредити като натрисат допълнително лихви на добрите си платци...Какво да не му се възхищавам бе? ДГД за Банките/Картели, мухльовци и лихвари. Това не са банки. В пазараната икономика банките са основния мотор на разтежа като усигоряват финансиране на бизнесите, тук трябва да направя 100% ЗАЛОГ за ЗАЕМ. ТОВА СЕ НАРИЧА ЛИХВАРСТВО!
211
0
 
1
 
! Отговори
Бо преди 11 години
"Ако вината на Енев бъде доказана" ... абе я го оправдайте и го пущайте човека! Само си губите времето!
210
0
 
4
 
! Отговори
Мръсно племе преди 11 години
До 246 - А мръсното еврейско племе, което краде територии и пари от време оно е успяло и умно. Я бегай в кибуца и си мери приказките , бе дивак!
209
0
 
4
 
! Отговори
istina преди 11 години
na choveka shte my dadat za 1 500 000 20 godii,a kajete mi za Ivan Kostov,Stanish ili Boiko za otkradnatite miliardi kakvo nakazanie shte im provazglasi ,a to e jivot pari i pak jivot
208
0
 
5
 
! Отговори
друга версия преди 11 години
Аз пък имам една друга версия по случая! Всъщност в служебния инкасов автомобил не е имало никакви милиони, а само въпросните 17 хилядарки които уж в бързината си Енев ги е "изървал" на местопрестъплението. Милиончетата въобще не са били натоварвани в инкасовия автомобил, а вероятно в торбите да е имало обикновени хартийки.Жоро Енев е само един от групата, в която на 100% участват и други "служители".Енев не луд да рискува посред бял ден да се мотае с милионите "на рамо".Това е само за парлама!
207
1
 
9
 
! Отговори
CA преди 11 години
Не плюйте по момчето никой не знае причината да се предаде. Има дете, не знаете дали мръсните еврейски банки в комбинация с престъпните ченгета не са го заплашили и изнудили с детето и близките му, нормален човек няма да се предаде току така
206
2
 
1
 
! Отговори
batman преди 11 години
kolkoto e geroi bankovia obirjia ot sliven minalata godina tolkova e geroi i tozi muhlio
205
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само двестатина коментара? къде са всички онези стотици, които му се радваха и на сън им се привиждаше по екзотични острови с коктейл в ръка? още ми е чудно, на какъв език си поръчваше коктейлите в бляновете ви? защо не викате сега какъв страшен герой е? :-))))
204
0
 
11
 
! Отговори
рекламаТА преди 11 години
...Само с ядене не става,трябва и акъл.
203
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ei vijtego ve kradec *** atuka go bogotvorite ami toi e bg bqx zabravil za momet vijtese vee pomiqri
202
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пловдивчаните,пак сте последни,пак спите!Сега и на кметицата,която блъсна децатали ще се възхищавате????И тя сигурно краде-значи заслужава вашето възхищение!
201
1
 
10
 
! Отговори
Майна,майна... преди 11 години
В София протестират,във Варна протестират,а в Пловдив се възхищават...
200
13
 
20
 
! Отговори
Максим преди 11 години
Мръсно българско племе- възхищава се на крадците и престъпниците и плюе умните и успели хора. Гнус
199
0
 
7
 
! Отговори
Ники преди 11 години
За какво изобщо го направи тогава !?! *** работа
198
5
 
17
 
! Отговори
Бацето преди 11 години
Аз ако ги бях взел, щях да съм си урдели плана за бягство предварително. Отивам на летището на габровница, излитам със една Сезна, скачам с парашута над Видин, падам в Сърбия ... фанете ме за шапката. 2ри вариант - Качвам се на Тодорка, кадето ме чакат хората с делтапланера/парапланера, скачам и падам в Гърция. Яко дим. 3ти вариант - удедил съм си със супер корумпираните митничари да си изляза през парадняи вход за 20к лв. Излизам си с колата и напалвам към Черна Гора. Абе има храна за мисълта.
197
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не се беше предал щяха да му хванат опинците, като на онзи бившия военнен дето преди време взриви къщата си. Сега ще сключи зделка, сам се е предал ще полежи 5-6 години и ще си харчи милионите на някой остров.
196
0
 
11
 
! Отговори
БАТ РАМБО преди 11 години
Много мек тоя Георги и тои бил военнослужещ
195
14
 
8
 
! Отговори
до 238 преди 11 години
Ако учиш 10 години финанси и после работиш още толкова имаш много голям шанс да имаш собствена банка или поне да раздаваш кредити на този които ПОЖЕЛАЕ. Банките не са откраднали нищо от никой.Сами отивате и им искате пари, които харчите СЕГА а ще изкарате след 10 ГОДИНИ!
194
3
 
9
 
! Отговори
ЦЦ преди 11 години
Няма прошка за Гошка кокошка
193
2
 
9
 
! Отговори
БОКО преди 11 години
От люлка до гроба няма бял ден за роба -А СЯ ГЕОРГИ