Пиян шофьор блъсна 8-годишно дете

Момичето е с опасност за живота
Обновена: 15 юли 2012 02:02 | 14 юли 2012 13:21, Петя Славова
48
Пиян шофьор блъсна 8-годишно дете
Снимка: Булфото

Пиян неправоспособен шофьор блъсна 8-годишно дете във врачанското село Селановци, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Произшествието станало вечерта на 13 юли в ромската махала на селото. По данни на районното управление "Полиция" в Оряхово неправоспособният водач Р.С. (20 г.) катастрофирал с джип "Опел Фронтера", собственост на негов съселянин, в ограда на къща от бетонови блокчета, предаде БТА.

При удара пострадало осемгодишно момиче Н.Р., което с други деца играело на улицата. Когато децата видели движещата се с висока скорост кола, се опитали да се скрият зад оградата на къщата, в която катастрофирал Р.С.

Детето е оперирано в белослатинската болница и е с опасност за живота. Р.С. е задържан за 24 часа в оряховския арест. Дрегерът отчел 1,61 промила алкохол.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Anonnimous преди 11 години
Цветанов, ти си артист, но не и МВР министър. Съседите ми отгоре не ме остовят да спя ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ. Вече дори да спрат да шумят за час, аз не мога да заспя. Ц. Цветанов, извини ме но те смятам за пълен ***!!!
37
0
 
2
 
! Отговори
Ванчо преди 11 години
които карат пиани затвор 5-10 години
36
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА ПУНКАТ ДАНО ВСИЧКИ БОГАТАШКИ *** , КОИТО КАРАТ БМВ-ТА И МЕРЦЕДЕСИ С 200 КМ-Ч И КОИТО НОЩЕМ ПРАВЯТ СЪСТЕЗАНИЯ ...ДАНО ДА ГИ СЪБИРАТ НА ПАРЧЕТА !!!
35
1
 
6
 
! Отговори
neverever преди 11 години
Имаше предаване по ТВ за бразилски затворници, които карат (по желание) всеки ден по 2-3 ч. колело, зареждайки по този начин акумулатори. Хем спортуват, хем са полезни. Наградата е някаква извънредна разходка, а който направи еди колко чàса/месечно ще излезе 1 ден по-рано от затвора.
34
0
 
16
 
! Отговори
Йонко преди 11 години
Ама наистина ли е задържан за цели 24 часа?
33
0
 
16
 
! Отговори
До к.40 преди 11 години
Ти за пазарджишката съдийка Майа Попова ли говориш? Тя е снаха на пазарджишкия кмет и като такава не подлежи на разследване и съд. Хванаха я със съдържание на алкохол в кръвта 5 промила !!!, на другия ден спаднало на 4 промила, щеше да отнесе бензиностанцията, ама районният прокурор я "покри". Съди си и сега жената в районния съд и изобщо не й пука!
32
0
 
17
 
! Отговори
мачкайте пешеходците преди 11 години
Понеже водачът на МПС , в случая Фронтерата , е бил пиян , това според повечето съдии от районните и окр.съдилища, е намаляващо вината обстоятелство и шофьорчето няма да бъде осъдено. Питайте окръжната варненска съдийка Галина Лазарова : тя за убийство на дете на пешеходна пътека във Варна "осъди" убиеца на 1,2 години УСЛОВНО! Шофьори мачкайте, смазвайте и убивайте пешеходците ! Съдии като споменатата Лазарова са зад вас! И пияни съдии като тази от РС-Пазарджик правят катастрофи, ама не ги съдят, та дори ги оставят на работа да съдят такива като този пич с опел фронтерата!
31
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Проклинам цялата *** раса да изпука от чума в най страшни мъки в най близко време!!!
30
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съдиите ще го оправдаят ако има пари. Тогава искам да ми обяснявате за независимата и неподкупна съдебна система.
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
bravo
28
1
 
21
 
! Отговори
ккк преди 11 години
Пиян *** и джип и няма книжка..... А сега....... Директно дране и щавене на голо
27
1
 
13
 
! Отговори
Кzint преди 11 години
Tова село беше по-голямо от доста градове едно време. Някой от прочелите ще са оттам, познавате ли Петко Лучев, бригадир на шлосери в АЕЦ преди/след 1985? Докато бях там, не помня да съм виждал ***.. Може да е било защото имаше много мацки :) Като се замисля май и на строежа на 5 блок не помня да съм виждал. Щото имаше май много чужденци да отвличат вниманието. :) Заточени поляци от "Солидарност" - на инат се правеха, че не разбират руски, след 2 водки забравят ината, виетнамци - стотици.
26
1
 
12
 
! Отговори
до 25 преди 11 години
Така е пич,свикваи.В цигаска държава живеем
25
0
 
31
 
! Отговори
бай Петко преди 11 години
До 21. За законодателството дето е в момента си прав, ама защо при баш комунизма, както му викате, *** трепереха от тодор живковата милиция ? *** само бой го оправя. Имал човешки права...ами аланкоолу този, който е пострадал няма ли човешки права ? И никакъв затвор. Малко ли работа има, малко ли пустеещи земи има в майка България. Дето ще внасяме зеленчуци от чужбина, какво пречи една тумба *** да работят и да си охраняват сами произведеното от други такива като тях. Ха да видим...
24
5
 
38
 
! Отговори
jo преди 11 години
*** трябваше да кара ,,Камаз,, и да отнесе най-малко 100 броя. Тази новина не е нтересна.
23
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мазен пиян *** с кола, коя е платил с нашите пари, които ние сме платили тока и водата на целия му скапан *** род... Скинхедс спят!
22
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** rabota... sega shte prodadat organite na ciganeto v gurcia.. posle shte napraviat oshte 5 Pisna mi ot ***!A na durtia *** shte datat orden stara planina.... *** durjava
21
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Омръзна ми от новини за ***. Всеки ден правят някоя дивотия, защото им е в кръвта, и всеки ден медиите го отразяват така, все едно е станало нещо с нормални хора. Да не говорим, че за да ни правят тия дивотии, ние ги храним и им плащаме ток и здравни осигуровки наготово. Ама какво да говоря, то всичко отдавна е казано.Предложението ми към журналята е поне да направят отделна рубрика за *** новини, та който иска, да влиза да си чете там.
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вчера някакъв пиадурник застреля 4-годишно детенце сега друг блъснал 14- годишно ! Време е за промяна и строго прилагане на законите и да видим дали ще посмеят ! В затвора не да се излежават , а да полагат безвъзмезден общественополезен труд , от тъмно до тъмно и сами да се издържат .
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тежките наказания би трябвало да станат задължение на всеки нормален баща/майка и гражданин на държавата!!!