Убиецът на жената пред ловешка дискотека е полицай

Гръмнал приятелката си със служебния пистолет
Обновена: 15 сеп 2012 14:27 | 15 сеп 2012 14:04,
564
Убиецът на жената пред ловешка дискотека е полицай
Мястото на убийството. Снимка: Булфото

Убиецът на 25-годишното момиче, което беше разстреляно тази сутрин пред дискотека в Ловеч, е полицай. Информацията потвърди директорът на областната дирекция на полицията в града комисар Георги Иванов.

33-годишният Иво Маринов е служител в Районно управление на полицията в Ловеч. Той е застрелял момичето със служебния си пистолет. В тялото й са открити пет куршума, съобщи bTV.

Още по темата

Иванов е поддържал с 25-годишната жена връзка от една година. Имали са контакти във Facebook.

Според Георги Иванов приятелката на полицая е изтрила профила в социалната мрежа и най-вероятно това е предизвикало неговата агресия.

Мъжът не е бил пиян по време на убийството. Стрелял по момичето, след като тя излязла от дискотеката със свои приятел и приятелка.

След това служителят на МВР избягал, но по-късно бил заловен в района на Ловеч. След като избягал полицаят-стрелец заредил оръжието си с нов пълнител.

На място на стрелбата са открити патрон от пистолет "Макаров" - 9 мм, както и 6 гилзи.

Иво Маринов е служител на полицията от 11 години. Първоначално е бил в КАТ, а след това преместен в "Охранителна полиция" в РУП - Ловеч, на вътрешните постове. Директорът го описва като тих, затворен в себе си, нерешителен, нямал приятели сред колегите си.

До момента не е имал други наказания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


564
Още по темата: МВРубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
417
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полицаите поискаха увеличение на заплатите си и веднага се намериха двама полицаи-убийци.Един бивш и един на работа.Сякаш по поръчка...Колко интересно....
416
0
 
9
 
! Отговори
Тракторист преди 11 години
Бил съм свидетел на подобен случай с една колежка. Мъжът и беше военен, но в категорията "все същия ***"! Абсолютен селянин и ***, и след като го отряза, две години се мъкнеше подир гъзъ и. Тормоз, смс, досажда в работно време, вади патлаци, гърмя, заплашва, и между другото много бой изяде и пак нямаше оправия. Това са болни хора да си попиляват нервите и живота за една слива, в по-лошия случай, за някоя гнусна чалгарка. Жени има за всички по всяко време. Нищо конкретно към този случай.
415
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До policexpertbgDa vuv vsqko normalno stado ima i mur6a, no policejskoto stado se sustoi po4ti izcqlo ot zlobni, negramotni i a-socialni mur6i!!!Mir na praha i!
414
0
 
3
 
! Отговори
до 495 преди 11 години
Правилно,не само в Украйна-и в Грузия скоро е имало пълно изриване на полицията от"старите професионалисти"(милиционери)и млади ,но с техния акъл и положителните тенденции скоро били налице.Но у нас в момента не се гледа качества,а чий човек си.
413
1
 
6
 
! Отговори
ТИКВЕТО преди 11 години
*** - колят и разстрелват жени......
412
1
 
0
 
! Отговори
offfffff преди 11 години
abe na tiq na6te policai za6to im davat orajie.samo vijte glavniq im.az li4no odavna znam 4e na6te ne sa s vsi4kiq si,mi kak moje da zavarzva6 vrazka s 4enge,4e v bg mutrite sa po to4ni ot tqh pak ako se i razbira6 s tqh 6te te i za6titqt.a na 4enge q idi se opla4i,gledat te i se 4udqt 6to gi zanimava6 s gluposti..........................................................................................................................................................................................
411
1
 
0
 
! Отговори
kaka Bonka преди 11 години
Alkoholici , paranoici I tupaci bez nujnoto obrazovanie rabotqt v policiite na Bulgaria-DOKOGA ???
410
7
 
2
 
! Отговори
policexpertbg преди 11 години
Във всяко стадо,има и мърща !
409
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пишете на Български БЕ-откачени
408
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дъщеря ми е на същите години и мога да кажа само едно ,да гори в пъкала адски тоя *** долен и всичките му самозабравили се псевдослужтели на реда
407
5
 
7
 
! Отговори
...... преди 11 години
жалко е че има такива коментари.познавам много кадърни и свестни момчета които напуснаха МВР и емигрираха.Почти всички се реализираха в свери на високо ниво.Напуснаха заради ниското заплащане в МВР и некомпетентни началници.
406
2
 
5
 
! Отговори
selo преди 11 години
TE SA SLEDVASHITE KORUMPIRANI SLED MITNI4ARITE .MAHNETE GI I NA SELO.
405
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полицията е най-добре организирана престъпност.
404
10
 
28
 
! Отговори
РЕОРГАНИЗАЦИЯ преди 11 години
Всичките 65000 полицаи да се уволнят незабавно! Да се назначат конкурси за истински полицаи, с нужното образование, морални и психични качества, владеене на чужди езици, култура на общуване и прочие...А не такива овчари и , дето ни гърмят като зайци! Сега действащите полицаи са пълни тиквеници, баламурници и негодници!Всички до един!
403
3
 
32
 
! Отговори
Джеймс Бонд преди 11 години
По бТВ даваха началника му - бpадат и пиян, говоpеше несвъpзано и пpосташки...Цялата система тpябва да се изpине, както напpавиха в Укpайна пpеди 2-3 години.
402
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След случаи като този директно трябва да се простят със службичката:1. Психолога, пуснал го на теста.2. Назначилите го на работа + прекият му началник.3. Полицаите, възпрепятствали момичето да подаде жалба.
401
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
da varne smartnoto nakazanie v balgaria ,nee zabraneno ot evropeiskia sauz ,tia xrantytnici ot narodnoto sabranie i drygite predi tiax se praviat na lydi ,ymshlenno ne go priemat zashtoto taka im e ydobno i izgodno da se vsiava strax v darjavata ot ybiici i prestapnici da se zablyjdava i terorizira naroda ymishlenno taktichno i metodichno dymata e strax strax ,zashtoto niakoi ot tiax moje da popadnat v tozi paragraf .
400
5
 
19
 
! Отговори
dpa преди 11 години
Аз викам да вдигнат заплатата на *** полицаи още с 50 %. Те са толкова *** и опасни , че могат да ни затрият и преди *** племе. Значи си вършат добре работата, заслужават награда - копеленцата нещастни и долни, *** мръсни и жалки. Хем пазят *** като вандалят , хем вече и срещу невинните българи ще стрелят. *** такива.
399
5
 
28
 
! Отговори
старшина Гюров преди 11 години
ЦИНИЧНА СТАТИСТИКА През последните 20 години от България са емигрирали 352671 инженери, 259765 доктори, 211156 учители, 115233 икономисти и нито един полицай...
398
3
 
17
 
! Отговори
1 преди 11 години
Да не споменавам, че този полицай си е бил откровено а-социален тип и в полицията са били съвсем на ясно, че нещо не му е в ред. Въпроса е къде е този психолог, който им прави тестовете и ги пуска такива ненормалници да работят с оръжие?!?!?! Не за пръв път се случват такива ужасни неща със служители на закона. Работата с психо прегледите очевидно куца. Трябва да накажат за некомпетентност и психолога и директора на МВР, че са допуснали опасни за хората личности да работят в системата!