Нападнаха елтехник до дома му във Варна

Според очевидци му се нахвърлили група младежи
Обновена: 19 мар 2013 13:31 | 19 мар 2013 11:54,
55
Нападнаха елтехник до дома му във Варна
Мястото на инцидента беше оплискано с кръв. Снимка: Булфото

52-годишен мъж, родом от Силистра, е бил нападнат и мушкан с нож рано тази сутрин във Варна. Инцидентът е станал около 7.30 часа на спирка “Студентска” по пътя Златни пясъци-Варна.

От Спешна помощ съобщиха, че пострадалият е с рани по лицето и главата от нож, но опасност за живота му няма. Настанен е в болницата “Света Анна”. Кървавият екшън се е разиграл на метри от къщата, в която мъжът живеел със съпругата си. Работил в частна фирма като електротехник, твърдят съседи на семейството му.

По техни думи пострадалият и жена му живеят от няколко години във Варна, а са родом от Силистра. Те твърдят, че той се казва Данчо, по прякор Даката. На мястото на инцидента се прави оглед.

Полицията разследва случая. Очевидци твърдят, че мъжът е бил нападнат от група младежи. Извършителите се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: нападениеВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
цепете се мамка ви преди 11 години
Не можах да разбера сега кой се опитва да си мери пи**ата, тези които си харесват града, или тези които не пропускат възможност да ги нахулят здравата... Оставете ги, не мога да разбера пък кфо се жегват бургазлиите, всеки си харесва града в крайна сметка, изглеждате по-жалки, и ви го казвам като трето лице. И Варна и Бургас и София ми харесват като градове, а аз съм от Пловдив... Ееее тъпо семе мамка му, начи дори да няма за какво, ще намери как да се разедини...
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Приятелю, кой е *** и невежа се вижда от написаното от теб. Както казах, не живея във Варна, а в Бургас. Отговарям ти на въпроса за парите. Бюджетът на Варна е 187 млн, а на Бургас около 156 млн за 2012 година. Както виждаш разликата не е малка, но защо така става, че в единия град се получават долу-горе нещата, а в другия цари разруха?! Бургас е спечелил 185 млн европари, а Варна 44.3.Това си зависи от местната власт...А вие си избрахте Киро и крадливите общинари за 4! път. Кой ви е крив?!
37
1
 
1
 
! Отговори
до 37 преди 11 години
Ето тази надменност ме дразни зверски и винаги ще го повтарям. Голяма част от варненците си живеят в измислен свят и се нуждаят винаги от внимание, винаги от признание. "Протестите тръгнаха от Варна", "ние сме носители на промяната"...добре, така е вие сте всичко каквото кажете. Спор няма, че имате голяма заслуга за събитията тези дни, но бъдещето ще покаже дали сме били прави. Ако се погледнете отстрани ще се смаете колко жалки изглежда грандоманщината ви. Покажете малко уважение към другите!
36
0
 
1
 
! Отговори
до 37 преди 11 години
И аз съм бургазлия, но сте в дълбока грешка. Хората, които пишат как "най-правилния език се говори" тук, колко "прекрасна" и "неповторима" е Варна наистина го мислят! Те смятат, че Бургас, Пловдив, Русе, Стара Загора и т.н. са от "друго ниво". Разбирате ли за каква заслепеност говорим?! Отивали в техния град ***, убитаци и *** да търсят работа...видиш ли Варна е само за варненци. :D Те им били превърнали града в клоака и т.н. Както виждате варненци не са виновни за нищо, само "селяните"
35
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 11 години
Хайде Станишковци,оправяйте положението или си чакате пенсийките.
34
0
 
2
 
! Отговори
до 38 преди 11 години
не съм от Варна ,но винаги съм го харесвала.Едно време имаше една много хубава песен - "Варна , обичам те "...или "Варна ,морето, сините вълни" ... и т. н., но отдавна не сам идвала и сега не знам на какво прилича.
33
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯМО ГО БОКО И ПОЧВАТ ПРОСТОТИИ ТЕ.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ааааа припари ли му на ПРОСТОЛЮДИЕТО под ***.Безпричинно насилие по улиците.Преди 2-3 години като казвах че ще се стигне до тук раята се смееше.Много СЕКС ви чака г-д *** (фенове на зелената Тиква).Ще плачете десетилетия.Децата ви СЪЩО!
31
0
 
1
 
! Отговори
пичове преди 11 години
не знам за вас, но открих полет, който умишлено лети в 2 елипсовидни пресичащи се коридора на малка височина с ниска скорост от доста време и не наподобява изчакване на писта, вижте VPBFW за какво става въпрос
30
0
 
6
 
! Отговори
Светльо преди 11 години
До ррррЩе ме прощаваш, но това дали си метъл или пънкар нищо не означава...90-те години доста младежи бяха точно такива и в момента много от тях(лични познати) са на ниво за което много хора мечтаят! Мисля че това да си чалгар е много по-зле, но незнайно защо го няма в коментара ти!!!
29
0
 
1
 
! Отговори
очевидец преди 11 години
току що над Варна минаха 4 самолета групирани по 2 и начертаха Х
28
2
 
4
 
! Отговори
рррр преди 11 години
Така се случва когато не си възпитаваме децата и те стават наркомани,битови алкохолици,метали,пънкари и разни и се делят от обществото проблема го има в цяла България и ако не се промени манталитета нищо няма да се промени и с протесни и с нови фигури в политиката ньма да видим промяна! Сажалям за човека дано видим и извършителите с ефективни наказания!
27
1
 
11
 
! Отговори
! преди 11 години
Идете в махалата... ще ги намерите бързо!
26
5
 
9
 
! Отговори
55 преди 11 години
Варна се насели с такава *** като този от 25,загрозиха ни града,показват си селенията като си изхвърлят *** от където минат,плюят,храчат и то защото идват такива селендури и обитаци да си търсят рабата ,остават тук да ни загрозяват града.Това е града откъдето стават промени и е за пример,като сте слепи за хубавите неща кой ви е виновен
25
6
 
10
 
! Отговори
До 28 преди 11 години
Аз съм Бургазлия и познавам прекрасно Варна имам много приятели Варненци и прословутата "война" между Варна и Бургас е само на форумно ниво. В реалноста аз поне не съм усетил такава. И винаги сме коментирали с приятели от Варна, че ако двата града се отцепим от страната и си направим собствена автономия, ще задминем и американците по стандарт и заплати. От Бургас примерно идва 25% от бюджета на цялата държава. Улиците и парковете са най-малкото което можеха да направят за града.
24
4
 
6
 
! Отговори
44 преди 11 години
Абе простако какво и е на Варна.Много си е хубава,само трябва дя се поддържа а затова са нужни пари.Няма нищо селско в града ,хората тук говарят най чистия български език без неправилни ударения ,чуждици или заменими думи.Като чета как се изказваш много си ограничен и *** анонимния от 25.Защо не се направиш щастлив след като не ти харесва Варна,отиди някъде където никой да не те вижда просто си вреден и ненужен.Варна е неповторима и наистина хубав град, неказвам че няма и др.такива.
23
2
 
1
 
! Отговори
ре-конспиратор преди 11 години
Аз съм в София. А ако отвориш все пак flightradar24, ще видиш и кои самолети точно минават над тебе.
22
4
 
1
 
! Отговори
ре-конспиратор преди 11 години
Гледам го и сега, както и на монитора пред мен имам списак с всички самолети във въдусшното пространсто на България. Но на дали ако почна да ти цитирам полетни номера, типове самолети и авиокомпании, ти ще ми повярваш.
21
0
 
11
 
! Отговори
от гр. Кубрат преди 11 години
и тука беше същата работа преди около 1 час! видях 3 самолета, които летяха един до друг и от много ниско! и ми направи впечатление...
20
5
 
2
 
! Отговори
ре-конспиратор преди 11 години
И как точно разбра, че процентите са ми наобратно?