Откриха труп на млад мъж във Варна

По непотвърдена информация смъртта е настъпила след употреба на наркотици и алкохол
27 май 2013 12:23,
3
Откриха труп на млад мъж във Варна
Снимка: Архив Булфото

Трупът на млад мъж е открит в събота в близост до Бункера на ул. "Кракра" във Варна, потвърдиха от Спешна помощ в града.

Сигналът за безжизненото тяло бил подаден на 25 май около 14 часа на телефон 112.

Пристигналият екип само констатирал смъртта на мъжа, който бил на видима възраст около 30 години. В него нямало документи за самоличност.

Около починалия били открити бутилки с алкохол и спринцовки. По непотвърдена информация смъртта е настъпила вследствие на употреба на наркотици и алкохол.

Причините за инцидента се изясняват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: трупВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов бил виновен ... абе я влезте в час малко бе само той ли краде ... тръгнахте да ревете за цената на тока ГЕРБ Ви бил виновен ... подписите на *** договори с ЕВН ЧЕЗ и др.*** на кой са бе ... някой от ГЕРБ ли ги е подписал ... престанете да ги обвинявате ... и те крадат но поне и се опитват да правят нещо ... Съболезнования на близките на починалото момче,но не може да обвинявате никой за неговия избор да направи това със себе си ...
2
13
 
6
 
! Отговори
Хохо преди 10 години
ГЕРБ е виновен за всичко! Той изяде озона в атмосферата, храната на Африканците и създаде ядрената бомба. После взриви Чернобилската АЕЦ от некадърност. По едно време реши, че трябва да направи и Възродителен процес и да прекръсти мюсюлманите в България, но и в това не успя понеже е много некадърен, и затова мюсюлманите не го подкрепят сега. Обичта и благодарността на българските мюсюлмани към Комунистическата Партия в България от десетилетия е безкористна. Честито на печелившите!
1
21
 
8
 
! Отговори
Хихо преди 10 години
ГЕРБ и Бойко Борисов са лично и пряко отговорни, че този се е надрусал и нафиркал, пък после умрял. Беден е бил човека и си е посегнал на живота, защото не можа да преживее безумията на ГЕРБ. От десетилетие се самоубива и най-после успя! Благодарение на ГЕРБ...