Майка хвърли 7-месечното си бебе от втория етаж

Детето е настанено в сливенската болница с опасност за живота
Обновена: 23 авг 2013 14:23 | 23 авг 2013 09:12, Красимир Ангелов
89
Майка хвърли 7-месечното си бебе от втория етаж
Снимка: Булфото, архив

Седеммесечно бебе е настанено в болницата в Сливен с фрактура на черепа, след като майка му го хвърлила от втория етаж на социално заведение в града, съобщиха от здравното заведение.

Детето е паднало от шест метра височина. Транспортирано е в болницата около 14 часа на 22 август.

Веднага му е била направена черепно-мозъчна операция. По думите на лекарите операцията е преминала успешно, но има опасност за живота на момиченцето.

От полицията уточняват причините

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: Сливендете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
5
 
! Отговори
Смешници преди 10 години
Чиста българка си е. На всичкото отгоре е и освидетелствана! Питам: Къде са социалните работници в случая? Как са могли да оставят бебе в ръцете на такъв ,,човек'? Защо не са си мръднали пръста преди нещастието да се случи? Но, както винаги ние тук, винаги действаме след това..след това въвеждаме санкции, след това мислим закони, след това мислим за всичко..точно 3 дена. После пак старата песен на нов глас. За едни помощи искат от 99 кладенеца вода, а децата на кой са поверени..не ги интересува.
69
1
 
0
 
! Отговори
R.I.P. BG преди 10 години
kostadin.eu/tag/%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/
68
14
 
5
 
! Отговори
КАРБОВСКИ преди 10 години
Аз съм истинският КАРБОВСКИ ! Случайно двама мои колеги ме питаха какви тези съм бил развивал в коментарите под тази стания - затова реших да пиша - за пръв и последен път! Вапълно се дистанцирам от субекта, подвизавящ се с моята фамилия и образ, и насаждащ етнически и ксенофабски мотиви в това пространство. И още нещо - имам достатъчно публицистични предавания, засягаща дискутираната тук етническа проблематика, където открито съм изразил отношение по въпроса.
67
2
 
12
 
! Отговори
Б2 преди 10 години
На тази "майка" само една присъда - Чистачка в "горещата" зона на реакторите на АЕЦ Козлодуй!
66
7
 
2
 
! Отговори
ot marlata преди 10 години
До жороSega ti prochetoh komentara. Ama ti si goliama gadnia! No na men mi dadoha VOLVO, chisto novo, kashta pod naem i mi ia platiha za 2 mececa i zaplata ot 7500 evro. A ti si pishi... Nikoga niama da pomogna na takiva kato teb rasisti. Kirilica niamam na komputara.
65
6
 
9
 
! Отговори
Brainiac преди 10 години
И аз ще започна като Христо Стоичков: "...виж ся..." никъде в статията не пиши етническият произход на псевдомайката. Стига сме се водили от предразсъдъци! Проявете малко човещина! Какво от това дали е ***, българка, туркиня, еврейка и пр, и пр. Осъзнавате ли в какво се превръщаме! Молбата ми е към всички, които пишат: Моля, опитайте се да анализирате нещата! Защо преди 30 и повече години не сме се оплаквали от ***, а сега изведнъж хоп! Каквито са ни БЪЛГАРИТЕ, такива са ни и ***!
64
1
 
14
 
! Отговори
joro преди 10 години
боже какви *** отглеждаме ...
63
2
 
13
 
! Отговори
лудият мунчо преди 10 години
Чакайте вие все някой друг да дойде и да ви свърши работата.Само,че има такъв природен закон- чакаш ли някой друг да ти свърши работата,несвършената работа ще те свърши.Вместо да станете и насметете цялата политическа мафия и въведете нови закони,ВЪЗПРЕПЯТСТВАЩИ *** ПОПУЛАЦИЯ,вие седите пред компютрите и хленчите.С това сте си подписали присъдата,на изчезваща нация.Каквото сеете,това ще жънете.
62
3
 
3
 
! Отговори
5 преди 10 години
За българка на вашето интелектуално равнище иде реч. Сполай ви!
61
5
 
27
 
! Отговори
съвестен преди 10 години
Време е Хитлер да стане отгроба и да доразчисти. Това което предлага сега Корнелия Нинова да се дават по 50 лв. на дете до 18 год. възраст си е покана за възпроизводство за нова доза ***. Ако можеха да раждат по 3 пъти в годината щяха да го правят. Време е генните инженери да си кажат думата. Пилитиците и *** ще заличат България от картата.
60
4
 
10
 
! Отговори
ники преди 10 години
*** работа
59
8
 
18
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
"хубава работа " АМА ***(турска)
58
15
 
5
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
И какво боли ме х.я ххахахаха
57
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако ползваха презерватив това нямаше да се случи.
56
3
 
32
 
! Отговори
chuck преди 10 години
Абе не мога да ви разбера, има ли значение каква е . Нима ако е българка вината и е по-малка ?!Каквато и ще да е , това което заслужава е ПУБЛИЧНО ОБЕСВАНЕ !!!!!!!
55
2
 
18
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Лично аз никога не съм защитавала ***,но говоря като майка ,като жена.С пасивното си поведение и безразличие позволяваме да се случва всичко това.Но последствията са и за наша сметка,защото някой плаща лечение,възстановяване...
54
1
 
52
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
*** не са виновни! Не е луд този който яде баницата. Ако помощите бяха само до трето дете нямаше да се въдят като тахтаби!
53
3
 
48
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Ами да!! Плащайте на *** да правят деца, плащайте им лечението, плащайте им баничките в училище, плащайте им енергийни помощи, плащайте, плащайте, плащайте.......Да живее БСП!
52
2
 
8
 
! Отговори
АНЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ преди 10 години
сИга как Ша зима маЧинство тоз проста ромка ...да си джасни ДИАБЕТНАТА КАРТА през джама ...анъъъъъъъъъъъъъъ
51
4
 
24
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
.... А на "защитниците на лицата от древен Индийски произход" бих искал да вметна само няколко неща - 1. Чалга култура и масово затъпяване на младите ни хора! В това основен дял имат *** ни "събратя" , 2. Смесени бракове - вече все по често срещано явление! Най вече и главно - Българка с ***,турчин или арабин! Ужас! Драйфа ми се от такива "Българки"! 3. Като ги "защитавате" после НЯМА ДА РЕВЕТЕ по форуми и медии как за вас НЯМАЛО НИЩО а *** били като "глезените деца на Държавата"!