Колата на Генка Шикерова запалена умишлено

От bTV осъдиха палежа и застанаха зад своята водеща
Обновена: 17 сеп 2013 18:24 | 17 сеп 2013 18:23, Красимир Ангелов
39
Колата на Генка Шикерова запалена умишлено
Генка Шикерова. Снимка: Булфото

Полицията е установила умисъл в палежа на личния автомобил на водещата на "Тази сутрин" Генка Шикерова, съобщава bTV.

От телевизията излязоха със специална декларация, която изразява пълна подкрепа за водещата на сутрешното предаване, "като категорично се противопоставя на вандалнския и скудоумен начин за разчистване на сметки с журналистите и лицата, които търсят истината и задават неудобните въпроси на всеки, който дължи отговор и обяснение за поведението и постъпките си".

"Със средновековни методи на сплашване не е възможно да се пречупи формираната с години и отстоявана всеки ден, във всяко предаване, обективност и журналистически кураж", се чете в позицията на bTV, която завършва:

“Цената на истината е висока, но bTV ще остане телевизията, която не просто търси, а и дава право на живот на всички гледни точки".

Както Dnes.bg ви съобщи, автомобилът на журналистката и телевизионен водещ Генка Шикерова бе подпален снощи в столичния квартал "Гео Милев". Инцидентът е станал около 20.30 часа, като съседи веднага са се опитали да потушат пожара, но без успех.

Автомобилът е изгорял напълно, а само бързата намеса на пожарните екипи е предотвратила разпространение на пламъците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
незнам за колата нейната, много други също са запалени но никой не знае защото не са на Генка............. така ли? не й отива да води сутрешния блок излъчва напрежение ние вече заради нея не гледаме сутрин......лицето й е напрегнато шефовете ви не виждат ли че не е за там... изложихте се.............
34
4
 
2
 
! Отговори
СИК се БАЖДА преди 10 години
На Баба Гена каруцата не ме интерисува!Тези пиромани са опасни ***.Застрахователите се БАЖДАТ май -А ИМАТЕ ЛИ ЗАСТРАХОВКА?Няма да си купувам кола за да ми взимат по една на година с РЕКЕТ!Тея като палат коли поне да питат на кой са е пак са се объркали нещо...
33
2
 
1
 
! Отговори
Кисинджър преди 10 години
Ефективен и много по-евтин вариант(отколкото разни реклами) да привлекат интереса към предаването си. Следват няколко дни, в които ще вдигнат рейтинга само заради този "инцидент" и сценаристите ще им се спука гьона, но трябва да завъртят колелото по някакъв начин.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
как да познаем , че комунистите пак са на власт???- журналисти с подпалени коли и (скоро)залети с киселина.... да живее свободата на словото във вестник Правда! ...и все пак баба Пена от село Овчаровци ще си замине с отворени очи, че не разбра аджеба кой чапкънин искаше да даде власт на онова престъпно кюфте Пеевски....
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
запалена умишленно?!?! не е вярно, Лютфи Местан каза, че съвсем СЛУЧАЙНО е изтървал клечката кибрит...
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко за колата!А офсъта от БосфорТВ с едино поръчково предаване ще си купи нова!
29
1
 
4
 
! Отговори
Светлозар преди 10 години
Аз си спомням за взривена кола в близкото минало на водещ журналист/Форд Фокус/ вследствие на което журналиста обърна ветрохода като яростно започна да брани определена политическа сила като Матросов на амбразурата.
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 29 По скоро мутрите вече не са във властта и правят това което умеят най-добре. А и Гинка не е настъпила никой - все пак *** ТВ си е поръчкова телевизия и нищо там не излиза без одобрение "на които трябва" - така че ако някои има нещо да дели - то не е с нея. Най-вероятно *** ТВ си вдигат умрелия рейтинг.
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мутрите се връщат защото няма власт. Няма ли власт, всички се чувстват добре. Политиката се върти около интересите на хората с парите. Народа мизерства. Гледа Парис Хилтън и Звездите сигурно са полудели. Потят се . Хората. Мизерстват. А чуват само оня това направил този това направил. Няма велики хора. Липсват. Само мръсотия. Плевнелиев е смешен. А е главнокомандващ. Ужасяващо е.
26
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 10 години
До gogi75Ех, какъв си ми Пи Ар експерт, ***.
25
1
 
6
 
! Отговори
:) преди 10 години
До АНТИМУТРАПокрай предаването с неудобните въпроси, които задаваше на Местан, си направи доста по-добра реклама.
24
3
 
4
 
! Отговори
Ангелов преди 10 години
Мутрите се връщат и май няма кой да ги озапти! Снощи Генка, днес сина на Ст.Младенов, утре може да е някоя друга известна личност. Ех къде си, Бойко да им разкажеш играта на тези...
23
9
 
8
 
! Отговори
Рашко Хубавеца преди 10 години
Аз си мислех че по-грозен *** от синчето на Катето Евро неможе да има ама Генка го бие ? Вероятно от Босфор ТВ се готвят да им слагат шамии ? Толкова неприятна че не мога да я гледам ПАЛЕЖЪТ Е УМИШЛЕН ЗАЩОТО РЕИТИНГЪТ НА БТВ СЕ СРИВА ГЛАВОЛОМНО С НОВИТЕ ВОДЕЩИ .
22
6
 
15
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Ами той Лютвито няколко пъти и направи забележка,а тя продължава,продължава,продължава...така не се разпитват хора от власта...Той и китаеца от паветата раздаваше чай на протестиращите и ОПА бутилките с ГАЗ гръмнаха.
21
3
 
17
 
! Отговори
емо преди 10 години
ДПС-то съвсем изпростяхя
20
6
 
12
 
! Отговори
a преди 10 години
Питайте Бостан, той знае
19
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
откъде знаят че е заради неудобни въпроси? ами ако е някой сърдит любовник.Генка е постоянен герой на жълтата преса и историята и с един известен семеен шоумен стана известна. за това от БиТиВи декларация няма ли да има?
18
9
 
19
 
! Отговори
Генчо Шикеря преди 10 години
Така се вдига рейтинг, след като не може по нормалния начин .
17
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пали пали ...
16
12
 
13
 
! Отговори
krasimirvm преди 10 години
АМИ ТОВА ГИ ЧАКА ЖУРНАЛИСТИТЕ НА СОРОСОИДНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ ЧУДЯ СЕ ОЩЕ КАК НЕ СА ПОЧНАЛИ ДА ГИ БИЯТ ТЕЗИ *** КОЙТО НАРЕКОХА ХОРАТА ОТ КАТУНИЦА ,ТЪЛПА И РАЗБОЙНИЦИ .НО ТЕ И НОВА ТВ И КОЙ ЛИ НЕ ОЩЕ СА *** НА ОЛИГАРСИТЕ .АЗ ЛИЧНО ОСВЕН ОМРАЗА КЪМ ТЕЗИ ТЕЛЕВИЗИИ ,ДРУГО НЕ МОГА ДА ПИТАЯ КЪМ ТЯХ .