Тежка катастрофа с двама пострадали в София

Инцидентът е предизвикан от шофьор, карал като на състезание
Обновена: 3 дек 2013 20:03 | 3 дек 2013 18:37, Елка Василева
104
Тежка катастрофа с двама пострадали в София
Снимка: архив, Булфото

Тежка катастрофа стана на ул. “Черковна” в София. Автомобил помете пешеходци и се вряза във витрината на магазин. На мястото са били ударени други две коли, предаде БНТ.

Катастрофата е предизвикал шофьор на БМВ. Той идвал с висока скорост от бул.“ Мадрид“, пресякъл островче на шосето, ударил се в други две коли, ударил двама пешеходци и се забил във витрината на близкия магазин.

Момче на 17 години е единият пострадал. То е в "Пирогов" с изкълчена капачка и е без опасност за живота. Другият пострадал е жена на 54 години. Тя е откарана в ИСУЛ. Там й се правят изследвания за неврохирургичен статус с предположения за контузия в главата.

Един от очевидците твърди, че шофьорът е карал като на състезание. При опит на екипа на БНТ да заснеме автомобила шофьорът проявил агресия към журналиста и оператора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според официална статистика собствениците на БМВ в България живеят най-кратко.
87
0
 
12
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Спазвайте закона за движение, той е от малкото добри закони, които имаме. Всяко нещо вътре има смисъл и логика. Например в града се кара с 50, за да можеш да спреш при непредвидена ситуация; слагат се зимни гуми, защото сцеплението и спирачния път са различни при 30 и -30 градуса; пускат се мигачи, за да знаят другите шофьори и пешеходци какво възнамеряваш да правиш; не се спира и паркира където ти падне, защото пречиш на движението и т.н. Стига да има кой да го прочете този закон...
86
0
 
8
 
! Отговори
MadSlav преди 10 години
Сега е хубаво това "момченце" да го затворят за няколко години, за да помисли върху стореното. Ако това стане практика в нашата хубава страна, може би връстниците му ще си помислят как да карат следващия път. Родителите е хубаво да си помислят, дали да купуват такива мощни коли на малките и неопитни инфантилчета. За жалост това го разбират само хора, като тези от Елин Пелин.
85
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Целият проблем е, че в България няма място, където комплексарите да си изливат комплексите. В белите страни си има писти и събота и неделя можеш да отидеш там, да си платиш и цял ден да се правиш на Фитипалди. Ако си некадърен шофьор - чупиш си колата за 15-20 мин. и после ремонтираш. След третия темонт за над 1000лв. ти идва акъла и спираш да караш като състезател.П.С. Лично съм ходил на такива мероприятия и след третия завпй с над 150км/ч започваш да осъзнаваш реалната опасност...
84
4
 
2
 
! Отговори
Симо преди 10 години
До анонимнияТи какво,купил си си чисто нова Дачия и се фукаш,че видиш ли имаш нова кола ?!С такива разсъждения само доказваш,че си *** като гумен ботуш !
83
0
 
5
 
! Отговори
Kreti do 52 преди 10 години
Абер кир некъдърен в Германия няма ограничение на някои отсечки но те са 4 или 5 ленти в едната посока. Нокъдето има ограничение има толеранс 5% от ограничението и полочаваш глоба няма чичо няма леля плащаш и това е. Не като в България знаеш ли кой познавам.
82
3
 
29
 
! Отговори
анонимния преди 10 години
До СимоКакво се пъчите вие от БМВ форума, като там рядко има кола, която да не е за моргата ?! Нали съм ви гледал по съборите. Когато изкараш чисто нова кола от магазина, тогава идвай и разправяй колко сте велики и другите какви коли карали.
81
12
 
1
 
! Отговори
Името още. преди 10 години
Арабия то се получава нещо като комплекс. Ако не я изпъвам тая кола имам чувстовто, че не я карам. (Не че по някога не карам толкова бавно, че дразня задните, ама тва е, ако съм разцепен, тъмно е и ми е непознат пътя, щото тия 19`ки с ниско профилни гуми им се е*ава *айката. Но бая изправиха Пловдив и ся от 0~45(50 Още не мога да преценя къде e пика на RPMs) първа, 45 - 80 втора, 3тата на BMWаро е до 120 kato между 105 и 120 тегли все едно е на първа ... О да минлата зима ми тафиха зимните...
80
17
 
1
 
! Отговори
Името преди 10 години
Аз почти перманентно карам със скорост над останалите участници в движението, освен ако не са толкова, че да е физически невъзможно. И такъв бая се чудя, от някъв комплекс ли го правя (хронична липса на секс с партньорки :P). Обаче истината е, че като се движда бавно и имам чувството, че се влача, не че бързам за някъде.. Но си мисля, ако всеки бързаше... + Може да има някъв комплекс, все се опитвам да проверя BMWаро аджеба бързо или бавно върви, май повечето могат като 2.0лт./150к.с.
79
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никой не е застрахован от това да се случи! Факт е несъобразената скорост, а останалите обстоятелства едва ли някой ги знае! Никой не може да каже от какво се е стигнало да кара така! Не вярвам някой да кара с цел да убие или да се самоубие!
78
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименОт враждебна е....супер ***
77
0
 
23
 
! Отговори
me преди 10 години
Бе такъв като го фанеш, ляв десен, лакът коляно пак лакът и токати до припадък. Аман от *** и комплексари !
76
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо не пише името на камикадзето и от кое село е???Родителите му картофи ли гледат или прасета?
75
5
 
18
 
! Отговори
БМВ Антифен преди 10 години
Техническите характеристики на автомобилите БМВ изключват възможността някой да си купи такава кола просто за да се придвижва от точка а до точка б. Винаги при тези коли литровата мощност на двигателя е по-малка, разходът по-голям и пътното поведение по-лошо от всички реномирани автопроизводители. При БМВ мощността винаги е за сметка на огромен обем, а не на високи технологии. За мен ВСЕКИ, купил си кола с огромен тежък двигател и лека задница търси нещо различно от средство за придвижване.
74
3
 
32
 
! Отговори
БМВ Антифен преди 10 години
На всеки, който кара кола всеки ден и е по-наблюдателен прави впечатление, че шофьорите на БМВ си позволяват неща, които много рядко се вършат от останалите водачи. Когато прибавим и старо БМВ, на чийто собственик не му пука особено за колата получаваме жива торпила на пътя. Тези коли са нарочно създадени за определен тип хора с нестабилна психика, комплекси и престъпни наклонности. За тях марката въплащава имиджа на лошото момче, което е над законите в държавата и над останалите водачи на пътя
73
0
 
16
 
! Отговори
Усмивката преди 10 години
На 3.12. в 21.30 ч. един *** с тъмен Мерцедес 190 Е префуча като торпила на червен светофар преди тунела на "Люлин, забави се малко в дясната лента пред светофара след тунела, понеже минаваше трамвай и имаше спрели коли и пак на червен светофар, от дясна лента, обиколи отляво, мина пред всички спрели коли и зави надясно по бул. "Вардар".На светофара с бул. "Стамболийски" беше принуден да изчака, понеже имаше коли пред него и вече на зелено зави надясно по "Стамболийски". ДК No СА1659 ВТ.
72
0
 
49
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Май има няколко пострадали и то сериозно. Приятел ми разказа, че БМВ-то е отнесло баба и едно момиче от островчето и се е ударил в още две коли и се е забило в магазина. Момчето от Ситроена е било със счупени крака (били са настрани от коленете). Пикльото от БМВ-то е налитал на снимачния екип, за да не го снимат, за да не видел баща му колата. Имало е и полицаи, но те са отбивали движението, а маминото синче е налитало на журналистите.Това е България, тук всичко е възможно.
71
1
 
2
 
! Отговори
Rudi преди 10 години
navsqkude karat kat0 besni pokrai NDK odeve mina mai beshe mercedes,6t0m kazvam mai zna4i smqtaite dali sum g0 vidqlmina sus minimum 140 vuv gradsko ! kf0 pravim we Pravitelstv0o kf0 pravim sam0 kRademe pari 0LI0 DA VI P0PARI SI4KITE !!!!!!!!!!!!
70
1
 
21
 
! Отговори
До Симо преди 10 години
Пълен сенлски *** е човек който си купува трошляк за 1000 лв и си мисли първо че има кола и второ че може да кара - Хора пазете се бившите гоуфаджии се видеха с некол лев отгоре и взеха коли със задно предаване.
69
0
 
9
 
! Отговори
555 преди 10 години
Днес, минах точно от там, едно бронзово БМВ се беше врязало във витрината на магазина за мебели на ъгъла на Черковна и Мадрид, .. страшна работа, жената пешеходец на 54 беше доста изплашена милата, ..