Откриха мъртва изчезналата Александра

Тялото й е открито на тавана на кооперацията, където е живяла
Обновена: 12 апр 2014 08:31 | 11 апр 2014 20:20, Красимир Ангелов
269
Откриха мъртва изчезналата Александра
Снимка: Булфото

Изчезналата преди ден в Поморие 8-годишна Александра е открита мъртва, съобщава bTV. От полицията на този етап не са потвърдили официално информацията.

Момичето е открито мъртво на тавана на кооперацията, в която е живяло, потвърди пред телевизията съдебният лекар Косьо Янков. Той пристигна на мястото заедно с група полицаи малко преди 19:00 часа в петък.

По данни на БНТ екипи от военни, разследващи и съдебен лекар са влезли в жилището на Александра, а с тях е и арестувана жена. Директорът на ОД МВР Милен Димитров е заявил, че пълни данни ще предостави Прокуратурата в Бургас.

Както Dnes.bg съобщи, първокласничката е изчезнала на връщане от занималнята в училище „Иван Вазов". Вчера след училище момичето отишло на театър и след това на занималня. По пътя оттам неговите следи се губят.

Още по темата

По данни на полицията нейният баща Веселин Тодоров, с прякор Германеца, освен с недвижими имоти се е занимавал и с лихварство. През 2010-та година е бил арестуван за лихварство и изнудване, припомниха от полицията.

По-рано днес вътрешният министър Цветлин Йовчев отказа да коментира дали изчезналото момиче в Поморие е било отвлечено.

"Работим по случая, нека все още да не слагаме квалификации за какво става дума, работим по различни версии, предприетите са всички необходими действия", лаконично коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още по темата: мврПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
2
 
12
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
Ние сме едно болно общество. За нещастие няма лекарство за нас. Дано по-скоро да се самоунищожим. Бог да прости детето.
175
2
 
24
 
! Отговори
Истината преди 10 години
Бащата че е балкански мошеник и е почернил доста животи, това е пове4е от ясно, но защо посягат на невинното дете?! Болни мозъци. Ако са имали зъб на дъртия, да са го светнали него.
174
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
както казах хора животни едно и също
173
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Току що по телевизията казаха, че от МВР не дават допълнителна информация. Сигурно утре ще разберем повече.
172
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименако е така нещо не са преценили и са допуснали детето да пострада
171
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Varg se chete vari i oznachava valk na shvedski i norvejki. Nqmam kirilica na telefona. No komentarite mu koito i bez tova sa ploski i ne osobeno originalni mojeshe pone pod tazi novina da spesti. Kolkoloshotia ima na tozi svqt
170
1
 
20
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
НАРОДА ИЗПЕРКА ТОТАЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
169
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като ги насвият, ще си кажат и майчиното мляко. Имам чувството, че си прехвърлят вината една на друга. Сигурно е така, както предполагат повечето от пишещите по темата - искали са да изнудят бащата за пари, но понеже са смотли, допуснали са детето да се задуши. Най-вероятно тази Атанаска е помагачка, а приятелката на хотелиера и майка й сигурно са инициаторките на отвличането или пък и те са инструменти, а идеята е на хотелиера. Сега сигурно ще се сплотят и ще натопят Атанаска.
168
2
 
7
 
! Отговори
така е преди 10 години
така е виждаме симптоматиката,на едно болно общество ,но не се залавяме съвместно да открием и излекуваме истинските причинители
167
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До християнчеzabludena rabota .kakvi sa tezi uj praznici za koito govorish?
166
0
 
9
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Тази статия нищо ново не казва. Как е умряло момичето? Убито ли е било или не? Има ли следи да е било убито на мястото, където е трупът? Ако е било убито другаде, защо и кой го е пренесъл точно в тавана над родителите му? Това са основни точки, които не пречат на разследването, тяхното прикриване само нагнетява обществото.
165
5
 
15
 
! Отговори
християнче преди 10 години
утре е Лазаровден,неделя е Цветница, наближава Великден,вярата прави човека по-добър,по-достоен,полезен за себе си,семейството си,цялото общество,но уви никой не може да бъде насилен да вярва,да възпитава децата си на благочестие,да живее като богообразно същество,тъкмо заради самото богообразие,което включва свободния избор на човека да съчетае волята си с Божия закон или да стане богоборец!
164
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Май още не е ясно какъв й е бил мотива на тази Атанаска.
163
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Нов обрат по случаятя пък за каквокакъв мотив ималюбовница ли е
162
0
 
5
 
! Отговори
Нов обрат по случая преди 10 години
Току що в "Блиц" и "Петел" съобщиха, че виновницата за гибелта на детето е съвсем друга жена - някоя си Атанаска,служителка на хотел "Лагун", близка приятелка на Северина и също като нея родом от Златоград. Приятелката на хотелиера и майка й били пуснати от ареста.
161
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargсъщо ще мрази и ако някой го нападне и ще убива,няма да стои със скръстени ръце
160
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargоще нещо постоянно забелязвам когато коментираш ..задължително секунди след коментарите ти има два лайка ....или имаш приятелчета тук или много съм се напушил ...но защо да не си платен *** ? Няма лошо , нали си вземаш парите ...кво те *** , че детето е умряло , нали г-н Оперен певец? Slayer - South Of Heaven
159
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хората не са по-разлечни от животните.и те убиват малките,за да е свободна женската за чифтосване.тогава къде е човешкото в човека
158
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargОперата е хубава музика , но ако трябва да съм честен се заражда в западни държави и донякъде в централно европейските държави но най вече в западно европейските държави. Но ако ти наистина слушаш рок или метал музика няма как да се кефиш на про-западни банди ...което само по себе си те прави смешен когато говориш против САЩ.. а ако слушаш Опера , много добре , но пак те прави *** и смешен ...може би ти наистина си *** и смешен ? slayer - angel of death
157
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В операта има политически послания съобразно епохата. И е западна музика, основно.