Откриха мъртва изчезналата Александра

Тялото й е открито на тавана на кооперацията, където е живяла
Обновена: 12 апр 2014 08:31 | 11 апр 2014 20:20, Красимир Ангелов
269
Откриха мъртва изчезналата Александра
Снимка: Булфото

Изчезналата преди ден в Поморие 8-годишна Александра е открита мъртва, съобщава bTV. От полицията на този етап не са потвърдили официално информацията.

Момичето е открито мъртво на тавана на кооперацията, в която е живяло, потвърди пред телевизията съдебният лекар Косьо Янков. Той пристигна на мястото заедно с група полицаи малко преди 19:00 часа в петък.

По данни на БНТ екипи от военни, разследващи и съдебен лекар са влезли в жилището на Александра, а с тях е и арестувана жена. Директорът на ОД МВР Милен Димитров е заявил, че пълни данни ще предостави Прокуратурата в Бургас.

Както Dnes.bg съобщи, първокласничката е изчезнала на връщане от занималнята в училище „Иван Вазов". Вчера след училище момичето отишло на театър и след това на занималня. По пътя оттам неговите следи се губят.

Още по темата

По данни на полицията нейният баща Веселин Тодоров, с прякор Германеца, освен с недвижими имоти се е занимавал и с лихварство. През 2010-та година е бил арестуван за лихварство и изнудване, припомниха от полицията.

По-рано днес вътрешният министър Цветлин Йовчев отказа да коментира дали изчезналото момиче в Поморие е било отвлечено.

"Работим по случая, нека все още да не слагаме квалификации за какво става дума, работим по различни версии, предприетите са всички необходими действия", лаконично коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още по темата: МВРПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега гледах профилите във ФБ на северина димитрова и майката- светла димитрова....не заслужават главни букви имената на тези нещастни жени... те са майки...и убийци...Как е възможно това?...
135
2
 
5
 
! Отговори
1979 година преди 10 години
До Анонимен 149Не ми е известно по времето на Брежнев да са изпълнявани смъртни присъди на майки и деца в България и то по нареждане на руснаците. Да не си дрогиран нещо? Посочи ми подобни факти, както аз ти посочих тая история. Ако потърсиш в старите вестници съобщението на върховния съд за изпълнението на смъртната присъда на тоя човек, вероятно ще го намериш. Беше разгласено по радиото и телевизията. Не са ми известни по това време случаи на ОТВЛИЧАНЕ НА ДЕЦА ЗА ПАРИ.
134
1
 
12
 
! Отговори
пю преди 10 години
събирачи на заеми убийци на деца заради бащи ***.връщаме се към 90-те години.пеевски евродепутат.да се изнасяме от тая държава.бесен съм
133
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До като Цветанов подслушваше червените бабички такива неща не се случваха. Не че нещо доказаха но тогава имаше борба с престъпноста. Сега Йовчев подслушва опозицията и остави престъпниците да правят каквото си искат. С червените се завърна и престъпноста.
132
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"По-рано в кооперацията влязоха разследващи, които вкараха вътре арестувана по случая жена. По неофициална информация това е 60-годишната Светлана Димитрова, тъща на хотелиера Веселин Тошев, чийто семеен хотел Лагун бе претърсен тази сутрин. БЛИЦ съобщи, че задържана е и жената, с която той живее на съпружески начала - Северина, дъщеря на Светлана. Работи се по версията, че те са убили момичето, задушавайки го с найлонова торба. "Какви отмъщения, какви пострадали длъжници , какви глупости..
131
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 1979 годинаРазбрахме. Невероятен рай е било през 1979 година. Само пропусна да споменаваш, че по онова време отново по руско нареждане изпълнявахме смъртни присъдни над български майки и деца заради анти-съветско мислене.
130
14
 
12
 
! Отговори
1979 година преди 10 години
ВЪРХОВНИЯТ СЪД ПОТВЪРДИ присъдата, а Живков не упражни правото си да помилва осъдения. Смъртната присъда беше изпълнена. След няколко месеца и не по-късно от 6 до 12 месеца от издаването. Тогава бяхме с руснаците и се издаваха смъртни присъди (и се изпълняваха!) за убийството на деца. Сега сме с американците. Смъртни присъди не се издават заради техен натиск и заповед.
129
3
 
25
 
! Отговори
ivan-verona-italia преди 10 години
DARJAVA - KO4INA NAROD - RObSKI NAROD - ZASPAL NAROD - OV4E STADO !!!!
128
0
 
7
 
! Отговори
Seven 7 преди 10 години
До Джедай Мастър"Как винаги като стане някаква трагедия полицията започва да си намира извинения - бащата се занимавал с лихварство и изнудване - т.е заслужил си го е и няма какво да разследваме. "Ако напънеш и малкото останали сиви клетки може и да си отговориш. Причина - следствие - причинно следствени връзки.Лихвар , изтезава закъснелите длъжници - омраза към лихваря и семейството му - отвличане на член от семейството с цел отмъщение - убийство - причина - следствие - причинно сл. вр .
127
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
днес България загуби едно парченце от бъдещето си ! Почивай в мир дете! А тези тук който говорят за политика тук са още по долни и от убийците на това дете! Искам да ви кажа, че сте едни долни ***! Хората ви казват да спрете да политиканствате поне на тази статия а вие дори намирате сили да сложите и минуси на тези хора ...това показва едно , че сте *** чисто и просто !! Scorpions - Under The Same Sun Поздрави!!!
126
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"8-годишната Александра Тодорова изчезна вчера следобяд на път от ОУ "Иван Вазов" в Поморие към дома си в кв. "Свобода". "И пак ли са чакали 24 часа да се прибере от дискотека????
125
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Надявам се ченгетата все пак да са събрали годни доказателства тоя път, а не като слонове в стъкларски магазин...
124
4
 
12
 
! Отговори
1979 година преди 10 години
През 1979 г бяхме все още с Русия и против Америка. А в Русия и целия социалистически лагер убийството на дете се наказваше със смъртна присъда.Та през пролетта на същата тази 1979 г. ЕДНО МОМЧЕ ВЛЕЗЕ ДА БЕРЕ ЯГОДИ В ГРАДИНАТА НА ЕДИН ЧОВЕК, тоест да краде на практика. Да де, ама оня оградил ягодите с бодлив тел и пуснал по него да тече ток с 220 Волта. Момчето веднага залепва за тока и умира на място. ЗАРАДИ ТОВА МОМЧЕ ВЛЯЗЛО ДА БЕРЕ ЯГОДИ арестуваха собственика. И получи СМЪРТНА ПРИСЪДА.
123
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и тук ще ктане като Белнейски, всички всичко знаят,но никой нищи не помни и не е видял в съда
122
1
 
26
 
! Отговори
димитър преди 10 години
Нека, почива в мир.Нека поне паметта на това детенце не я, замърсим с политика.
121
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Za grehovete na bashtite plashtat decata im!
120
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Джедай МастърТочно в милционерско-руският стил. Това са източните ценности.
119
2
 
20
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Как винаги като стане някаква трагедия полицията започва да си намира извинения - бащата се занимавал с лихварство и изнудване - т.е заслужил си го е и няма какво да разследваме. Милиционерски капу*и нещастни.
118
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един път поне спрете да политиканствате.ДНЕС УБИХА ДЕТЕ НА 8 ГОДИНИ!Вървете по дяволите с вашите философии и тъпотии.
117
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Руските "ценности" пък още по-малко ги искаме.