Откриха мъртва изчезналата Александра

Тялото й е открито на тавана на кооперацията, където е живяла
Обновена: 12 апр 2014 08:31 | 11 апр 2014 20:20, Красимир Ангелов
269
Откриха мъртва изчезналата Александра
Снимка: Булфото

Изчезналата преди ден в Поморие 8-годишна Александра е открита мъртва, съобщава bTV. От полицията на този етап не са потвърдили официално информацията.

Момичето е открито мъртво на тавана на кооперацията, в която е живяло, потвърди пред телевизията съдебният лекар Косьо Янков. Той пристигна на мястото заедно с група полицаи малко преди 19:00 часа в петък.

По данни на БНТ екипи от военни, разследващи и съдебен лекар са влезли в жилището на Александра, а с тях е и арестувана жена. Директорът на ОД МВР Милен Димитров е заявил, че пълни данни ще предостави Прокуратурата в Бургас.

Както Dnes.bg съобщи, първокласничката е изчезнала на връщане от занималнята в училище „Иван Вазов". Вчера след училище момичето отишло на театър и след това на занималня. По пътя оттам неговите следи се губят.

Още по темата

По данни на полицията нейният баща Веселин Тодоров, с прякор Германеца, освен с недвижими имоти се е занимавал и с лихварство. През 2010-та година е бил арестуван за лихварство и изнудване, припомниха от полицията.

По-рано днес вътрешният министър Цветлин Йовчев отказа да коментира дали изчезналото момиче в Поморие е било отвлечено.

"Работим по случая, нека все още да не слагаме квалификации за какво става дума, работим по различни версии, предприетите са всички необходими действия", лаконично коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още по темата: МВРПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бащата защо е на свободаСега се чудят защо някой му отмъщаваАко го бяха прибрали навреме, сега детето му нямаше да е на прицелТия хора не си поплюватНищо свято няма за тяхУбиват си децата един на другКанибали
195
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При Цветанов и Герб случаят Мирослава от Перник, отвличането на дъщерята на Брендо, обири на инкасо коли, при сегашните също се случват ужасии, не знам вече кой трябва да е на власт, за да станем нормална държава... Все повече се убеждавам, че това май никога няма да се случи...
194
6
 
12
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
винаги съм се чудил на тия дето правят мизерии, и после като им докопат децата се възмущават "ама децата ми не са виновни". е кво като не са виновни, да не са бе зсмъртни я?
193
5
 
7
 
! Отговори
Пресата преди 10 години
дали ще напише (както едно време) "България (пак) уби дете!"
192
3
 
4
 
! Отговори
Ibrahim преди 10 години
Kakiv e toya cerna nindja na snimkata????Egati policiiyata vi.Smesnici......BENGAZI otvrist na udara
191
27
 
9
 
! Отговори
Стария ДЖО преди 10 години
Жалко за детенцето-не е случило на баща!!! Един милиаррд пъти по-жалко за 459-те либийски дечица от град Бенгази в Либия-те пък какъв черен късмет извадиха в краткия си живот!!! Попаднаха на ЧУДОВИЩА в БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ от далечна България!!! Това е истината-тя не Ви изнася и не Ви отърва-защото ИСТИНАТА БОЛИ !!! Минусите да ги слагат заблудените неинформираните или откровенно тъпите юзъри!!! Чакам Ви с любопитство!!!
190
3
 
26
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Грозна история, дано поне полицаите си свършат работата както трябва докрай, за да има справедливо възмездие. За останалото нека Бог се погрижи.Varg, до сега ти казвах, че само си ***, е не си само ***, пълен *** си! Същото се отнася и за 1979 година.Всякакви престъпления и *** винаги е имало, но преди 89 се криеха, за да не развалят имиджа на "идеалното общество", докато сега лошите вести продават.
189
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С тези управляващи толкова.НАРЕД Е ДУДУКОВ И ДА ЗАКРИВАМЕ ДЪРЖАВА
188
3
 
30
 
! Отговори
1 преди 10 години
ИЗБИВАТ ДЕЦАТА НИ,ВСЕКИ ДЕН ЛУДИ ИЛИ ОТЧАЯНИ ХОРА СЕ БАРИКАДИРАТ ИЛИ САМОУБИВАТ,А ВЧЕРА НА ПРОТЕСТ 300 ЧОВЕКА. НЕ НАРОД,А ***
187
2
 
15
 
! Отговори
!!!! преди 10 години
И после кучетата били проблема на ***...Ужасна трагедия. Как може да убиеш дете, тва акъла не ми го побира! И сега пак няма да се разбере кой е убил детето, вината ще се прехвърля от човек на човек и после някой невинен ще го отнесе...Ще сложа един цитат на една жена дето беше казала нещо много вярно.
186
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargнещо другонещо хлопа
185
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
варг да много си объркан
184
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По рано през деня са задържани и разпитани съпругата и тъщата на Тошков, но срещу тях обвинения не са повдигнати.
183
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
8-годишната Александра е жертва на убийство. По случая е задържана жена с инициали А.Г., на която са повдигнати обвинения. Процесуално-следствените действия продължават и в момента, съобщи късно в петък МВР.Първокласничката от Поморие изчезна в четвъртък, тялото й бе открито в петък следобед на таванския етаж в блока, където семейството й живее.Обвинената за убийството на Алекс се нарича Атанаска Георгиева, тя е близка приятелка на съпругата и тъщата на хотелиера Веселин Тошков.Малко след 20 ч. в петък тялото на детето бе откарано с линейка до Съдебна медицина Бургас, аутопсията
182
2
 
4
 
! Отговори
1979 година преди 10 години
До ШопДа,много пъти съм ги гледал. В тях криминалите бяха озаптени много бързо и прибрани на "топло" за разлика от сега. Тогава не пудскаха "под гаранция" апашите.
181
1
 
28
 
! Отговори
... преди 10 години
много болно общество. докато продължава всеки да прави врътки и да има завист и злоба и да се биете по улиците и кръстовищата, щотото само вие сте изнервени няма нищо да се оправи. никой не желае да гледа в правия път. жалко за красивото детенце. за жалост такива красиви деца си отиват заради цялостната изродщина. Бог да го прости и дано е на по-добро място!
180
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Varg na bg Valcho lqgaj da spish vaseznaesht bezdelnik. Mnogo se radvam che bog ne me e daril s tolkoz svetal um i analitichna misal kato teb. Naistina e golqmo stastie za men che mi lipsva sposobnost da praskam znaniq po forumite
179
9
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До 1979 година Гледахме ги по телевизията и се чудехме как е възможно това в Италия: убийства,изнасилвания,отвличания,побои.---------------- А гледал ли си по телевизията българските филми "Комбина" и "Не знам, не чух, не видях"?
178
2
 
4
 
! Отговори
до бънди преди 10 години
мисълта за самоунищожението е демонична,точно това са извършили убийците със себе си и с детето
177
2
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 200 преди 10 години
опитваме се да се правим на оригинални, но всъщност се оказва ,че сме единствено прости , нали така