Откриха мъртва изчезналата Александра

Тялото й е открито на тавана на кооперацията, където е живяла
Обновена: 12 апр 2014 08:31 | 11 апр 2014 20:20, Красимир Ангелов
269
Откриха мъртва изчезналата Александра
Снимка: Булфото

Изчезналата преди ден в Поморие 8-годишна Александра е открита мъртва, съобщава bTV. От полицията на този етап не са потвърдили официално информацията.

Момичето е открито мъртво на тавана на кооперацията, в която е живяло, потвърди пред телевизията съдебният лекар Косьо Янков. Той пристигна на мястото заедно с група полицаи малко преди 19:00 часа в петък.

По данни на БНТ екипи от военни, разследващи и съдебен лекар са влезли в жилището на Александра, а с тях е и арестувана жена. Директорът на ОД МВР Милен Димитров е заявил, че пълни данни ще предостави Прокуратурата в Бургас.

Както Dnes.bg съобщи, първокласничката е изчезнала на връщане от занималнята в училище „Иван Вазов". Вчера след училище момичето отишло на театър и след това на занималня. По пътя оттам неговите следи се губят.

Още по темата

По данни на полицията нейният баща Веселин Тодоров, с прякор Германеца, освен с недвижими имоти се е занимавал и с лихварство. През 2010-та година е бил арестуван за лихварство и изнудване, припомниха от полицията.

По-рано днес вътрешният министър Цветлин Йовчев отказа да коментира дали изчезналото момиче в Поморие е било отвлечено.

"Работим по случая, нека все още да не слагаме квалификации за какво става дума, работим по различни версии, предприетите са всички необходими действия", лаконично коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още по темата: МВРПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
15
 
! Отговори
Лили преди 10 години
Тези, които познавам са богати, прости, нахални и са щастливи и никога не плачат и няма да плачат. Защото са мързеливи, с връзки и другите работят за тях. Да са живи и здрави, щом Господ не вижда кой крив, кой прав.
15
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да затворят таткото и убиеца в една клетка да се избият между си. Еднакви *** са. Каквото и да е направил този "бизнесмен", защо него не утрепаха, а горкото детенце.
14
34
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е упарвлението на Орешарски, а?
13
5
 
97
 
! Отговори
Мина преди 10 години
Нямам думи. Това е ужасно, стана ми много мъчно и гадно. Няма значение какъв е бащата и какви ги е вършил, това дете е невинна душица, защо трябва да плаща заради баща си. Убиеца на това дете да гори в ада.
12
10
 
152
 
! Отговори
Да живее демокрацият преди 10 години
А ние през 60-те и 70-те години на 20 век играехме по тъмно до 23 часа през лятото. Нямаше родители с нас. Сами се прибирахме. Сами ходехме на училище и сами се прибирахме у дома. Никой не ни нападаше и отвличаше. Някои мои приятели слагаха ключа от апартамента си под изтривалката пред вратата. Входовете на блоковете не се заключваха и в лошо време играехме вътре. Апартаментите нямаха железни врати и решетки по балконите както сега.Родителите ни пращаха да пазаруваме в махлата или из града сами
11
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И ся ко? Полицията пак нищо не знае и нищо не е разбрала, ама работи по случая и скоро ще провери, дете ли е баба ли е , умряла ли е или наполовина ....Абе работа да има, че и полицая деца храни
10
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И в Библията пише, че Бог ще накаже теб и твоето поколение за грехове.
9
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Семето му да изсъхне, на всеки, който лишава някого от потомство!
8
9
 
59
 
! Отговори
Строг Но Справедлив преди 10 години
Германеца, португалеца, за всеки подобен "герой" идва видов ден... никой не оплаква хората на които е изгорил душиците през годините. Защо ли?
7
4
 
22
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
REVENGE
6
3
 
104
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Горкото дете! Сигурно е отмъщение за нечие друго дете, щом като бащата е злодейлихвар! Децата не трябва да плащат за греховете на родителите!
5
2
 
117
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мога да разбера какво си мислят мутрите когато създават семейства и деца.
4
1
 
83
 
! Отговори
Грег преди 10 години
Много лошо!!!!А тоя какво е направил за да постъпят така незнам ...
3
22
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
bsp dps na vlast i mutrenskite godini se zavyrnaha
2
2
 
115
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лошо, горкото дете .
1
3
 
157
 
! Отговори
Гоше преди 10 години
Какво е виновно детето, че баща му е долнопробна *** а майка му ***!?