Задържаха мъж, обменял валута за стари левове в Албена

Варненецът бил задържан след сигнал на турист
Обновена: 21 авг 2014 14:01 | 21 авг 2014 14:00, Красимир Ангелов
5
Задържаха мъж, обменял валута за стари левове в Албена
Снимка: Булфото, архив

Полицията в черноморския комплекс "Албена" задържа мъж, обменял чужда валута за стари български левове, извадени от обращение, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

50-годишният измамник от Варна е установен след сигнал на турист от Молдова.Чужденецът се оплакал, че срещу 30 евро получил от него стари български купюри.

При обход в района на ваканционното селище полицаите открили мъжа., който се опитвал да обмени валута на други чужди летовници. У задържания са намерени около 1000 лева стари банкноти, казаха от полицията.

Потърпевшият летовник от Молдова е разпознал мъжа. В Районното полицейско управление - Албена е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: албенатуристиизмама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Летовникът от Молдова не ми е търсил дедовия да сменя пари на улицата. И децата знаят, че сменяш ли на друго място, освен в банка, шанса да изгориш е огромен.
3
0
 
2
 
! Отговори
XXL преди 9 години
Летовника от Молдова е колекционер нумизмат но подледствие не е харесал качеството на купюрите и е накиснал нашинкия по най-долния начин !!!
2
1
 
7
 
! Отговори
4epa преди 9 години
STARI AMA PARI- ZA6TO NE ARESTUVAXA TEZI KOITO GI OBEZCENIXA i OGRABIXA XORATA PLADE6KI .BKP i DS -MAFITA -KOMANDVANI OT KGB SCENARII--ANDREI LUKANOV i LIOBEN GOCEV.
1
1
 
10
 
! Отговори
ЗОРО преди 9 години
ВИНАТА МУ Е,чЕ ПРОДАВА НЕЗАКОННО СУВЕНИРИ...