Полицаи на полиграф заради студентка, жалвала се от тормоз

По случая се води вътрешна проверка, каза шефът на СДВР
Обновена: 21 окт 2014 16:45 | 21 окт 2014 16:43, Камелия Цветанова
126
Полицаи на полиграф заради студентка, жалвала се от тормоз
Снимка: Булфото, архив

Полицаите, които са присъствали по време на обиска на 20-годишната студентка Борислава Латинова, която се оплака от упражнено насилие, ще бъдат подложени на детектор на лъжата. Това съобщи директорът на СДВР Младен Маринов.

Още по темата
Латинова заяви чрез медиите, че е била унижена от полицейска служителка от Четвърто районно управление, докато е била проверявана.

Инцидентът се е случил четвъртък вечерта, след като в центъра на столицата колата, в която е пътувала, е била спряна от полицейски патрул за проверка като част от операцията заради убийството до 19-о училище в София, където бе застрелян 38-годишният бизнесмен Николай Найденов.

По случая с оплакването се води вътрешна проверка и отделно прокуратурата извършва друга проверка за престъпление, обясни Маринов.

Той обаче отказа да отговори дали на момичето е бил издаден протокол за обиска, като единствено посочи, че това е обект на проверката.

От СДВР съобщиха още, че починалият в Осмо районно полицейско управление арестант е бил сам в килията си, когато му е прилошало.

Мъжът е таксиметров шофьор и заедно със свой колега е превозвал сирийци, когато са били арестувани. Той е бил настанен в килия с няколко сирийски граждани, които са били изведени малко преди да почине.

Сигнал, че мъжът се намира в "неестествено състояние" е бил подаден към 9.30 часа, обясниха от СДВР. 

Младен Маринов посочи, че сирийците и таксиметровите шофьори са били задържани по подозрения за участие в трафик на хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
8
 
! Отговори
До ТРЪН! преди 9 години
Е явно ти си единствения еволюирал ***.
11
11
 
1
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До rПогледни си правописа бе ***.
10
15
 
6
 
! Отговори
ТРЪН! преди 9 години
Брей, народа вече е наясно с всички обстоятелства и раздава присъди на поразия. По ТИЛИВИЗОРА ви подхвълиха поредния кьорфишек и веднага захапахте. Още много има да еволюирате, докато станете нормални хора.
9
3
 
23
 
! Отговори
r преди 9 години
как може в рамките на една статия да се говори за три различни случая...неграмотна работя !!!!
8
1
 
42
 
! Отговори
бг преди 9 години
Та кой нормален човек има доверие в българската полиция? Нима всички ние не сме били свидетели на рекет или опит за рекет,на бездействие и възползване от правомощията на полицаите? Гледахте ли сценката инсценирана от полицая със съдрания ръкав в "Господари на ефира"-е тя е показателна.Всички слушаме за набезите по селата-къде е полицията та при толкова много престъпления тя само ги констатира,а иначе си мислят,че само те имат право на 20 заплати и ранно пенсиониране?Крайно време е за промяна!
7
4
 
38
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Това с кого се е разхождало ангелчето няма никакво значение. Нямат право да я разсъбличат на улицата. Като я заведат в управлението да я претърсват колкото си искат и където си искат, както повелява законът.
6
13
 
8
 
! Отговори
Чиновник преди 9 години
От тази злоба, която разпръсквате постоянно, вече възприятията ви тотално са се изкривили. Мислете позитивно, вместо да се занимавате с чуждите глупости.
5
28
 
14
 
! Отговори
чичо Иван преди 9 години
На тая малка родителите да се замисля какво прави друсалката в кола с някакви престъпници
4
3
 
34
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Полиграф не се признава от съда прах в очите на хората.
3
6
 
43
 
! Отговори
123 преди 9 години
Майка ви нагла милиционерска !!!!!!!!!!!!!! Като изгоните всичко нормални хора от държавата после от чии данъци ще ви се изплащат заплатите бе *** такива !?
2
33
 
14
 
! Отговори
666 преди 9 години
миличкото невино ангелче.... разхождало се с 2-*** криминално проявени и се жалва от отношението на полицията.... тц тц тц
1
5
 
25
 
! Отговори
Коневъд преди 9 години
Не е достатъчно само детектор. И *** инспекция без ръкавици пред четвърто районно ще се наложи.