Хванаха шофьора-беглец, убил дете на пътя

Мъжът е на 23 години от Бургас, карал БМВ
2 май 2015 19:33,
99
Хванаха шофьора-беглец, убил дете на пътя
Снимка: архив Булфото

Шофьорът, който блъсна и уби на място 8-годишно дете в Бургас днес, а след това избяга, бе заловен от полицията.
Мъжът е 23-годишен от Бургас. Шофирал е „БМВ 320 I”, с бургаска регистрация. Задържан е около 18 часа близо до Карнобат, докато се придвижвал с колата си.

Още по темата

Както Dnes.bg писа по-рано 8-годишно дете загина, блъснато от автомобил по околовръстния път за Созопол. Детето е пресичало неправилно шестлентовия булевард „Тодор Александров” от езерото „Вая” в посока кв. „Акациите”. Момченцето е от ромски произход.

След предизвикване на тежката катастрофа шофьорът вместо да спре и да окаже помощ, продължил, нарушавайки задълженията си, като участник в пътния трафик.

Мъжът е задържан за 24 часа.

Работата по случая продължава от служители на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
15
 
36
 
! Отговори
sofeto преди 8 години
Щом е избягал и не е спрял да окаже помош става вече убийство!
13
24
 
44
 
! Отговори
В.Христов преди 8 години
Ако беше ходило на училище ,това дете щеше да знае,че там не се пресича,и не ми говорете за моето дете!!!!
12
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако се беше предал и не е карал с превишена скорост можеше да му се размине
11
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за детето-Бог да г прости !, Но и онова шофьора е дете, то пък какво е виновно - там не се пресича,ама хоп и сега убиец, как ще живее с това ?
10
16
 
48
 
! Отговори
123 преди 8 години
това не е убийство, а нещастен случай, все пак е шестлентов път и не се очаква да има деца! И моля ви не кълнете как утре ще сгази друго дете, Защото и това можеше да убие за 5 лв.Бог да го прости и да дава сила на семействата и от двете страни!
9
14
 
74
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Не убийство, ами нещастен случай се нарича това..
8
46
 
21
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
На тези, които заитават убиеца, искам да кажа следното: Ако му се размине и го пуснат, утре ще сгази и вашето дете и ще избяга без да му мигне окото. Ако ще детето ви да е бяло като сняг.
7
78
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички, които защитават убиеца - да им се върне същото с тяхното дете!
6
32
 
19
 
! Отговори
Таня преди 8 години
На пишещите под мен дето защитавате убиеца ще кажа молете се утре да не е вашето дете защото тогава ще искате смърт за шофьора и хич няма да ви пука на колко е години. Щом се е качил в автомобила е длъжен да кара така че да не вреди на другите.
5
31
 
21
 
! Отговори
Таня преди 8 години
Неправилно е пресичало.. но кое дете не греши изцяло шофьора е виновен че е карал бързо а това че е избягал показва колко му е акъла. Браво на полицаите. Дано и съдията си свърши работата както трябва а не да се протака делото с години и накрая УСЛОВНА. Такива случаи трябва да се приемат като Предумишлени с най тежка присъда поне 20 години. Само така ще се стреснат такива джигити убийци на пътя инак управия няма.Утре са наред нашите деца
4
16
 
46
 
! Отговори
мечо грух преди 8 години
Дано това младо момче да е един от многото съдебни случаи когато ги съдят условно.
3
15
 
66
 
! Отговори
Григор преди 8 години
Дано му се размине на момчето с условна. Улицата не се намира в жилищен квартал, никой пешеходец няма място там. Вината не е на шофьора.
2
6
 
33
 
! Отговори
Bandit преди 8 години
Нужно ли е да слагате подобна брутална снимка, нужно ли е да изписвате какъв е модела на автомобила. Ако беше жигула, по различно ли щеше да е. Съжалявам както за детето, така и за шофьора, който ще мине душевно през ада за тази си постъпка, но е утежняващо обстоятелството, че е избягало от произшествието. Детето също е било виновно. Има си следствие, което да се произнесе, но два живота и две семейства ще страдат много.
1
16
 
36
 
! Отговори
lol преди 8 години
Поредният баварец замесен в ПТП. Едно време вицовете бяха за голфове, а сега за БМВ-та. Най- големите селяни, които познавам карат подобни каручки.