Нова трагедия на пътя: Шофьор уби дете и избяга

Полицията издирва автомобила по описание на свидетели
Обновена: 2 май 2015 19:05 | 2 май 2015 15:54,
154
Нова трагедия на пътя: Шофьор уби дете и избяга
Снимка: архив Булфото

Нова ужасна трагедия по българските пътища. Шофьор блъсна и уби дете на осем години и избяга от местопрестъплението.

Инцидентът е станал в Бургас - на околовръстният път за Созопол между езерото Вая и квартал „Акациите“ около 13,40 часа, съобщи bTV.

Още по темата
В момента полицията издирва шофьора и автомобила по описание на свидетели.

Пред "Фокус" директорът на КАТ - Бургас Иван Ишкиев съобщи, че загиналото дете е от ромски произход. То е пресичало неправилно пътното платно.

Това е поредната кървава история на пътя, която отнема детски живот. Преди няколко седмици в Панагюрище бе пометен на пътя, докато караше колело, 6-годишният Петьо.

Той стана жертва на 44-годишния Цветан Пъков, за когото в последствие се разбра, че често карал с превишена скорост, предизвикал е множество инциденти, но не е наказван нито веднъж.

През лятото, в Бургаско, на пътя за Малко Търново пък граничен полицай се качи на тротоара с автомобила си и уби на място 11-месечно бебе в количка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Учудвам се всеки път как при тези неподдържани пътища, тези дупки навсякъде, има толкова малко катастрофи. Помислете кой е виновен!1. Пътищата за в ужастно състояние.2. Почти навсякъде липсва маркировка.3. Полицаите са некомпетентни. Те не гледат да оправят движението, а само да събират глоби и подкупи.4. Книжки се дават на много необразовани хора.5. При ремонтни работи липсват обезопасителни огради и знаци6. Много от прев. средства са в лошо техническо състояние и това не се контролира
45
4
 
8
 
! Отговори
Иванчо преди 8 години
Виновни са родителите. Трябва тях да съдят. По семеен кодекс те са отговорни за малолетните си деца. Какво прави шестгодишно дете в 20:00 часа вечерта през Април на улицата с колело?!?!! Какво прави осемгодишно дете сред пътя само?!?!! Шофьорите ще си носят отговорност запстореното но техни са основните виновници за произшествията. Виновни са РОДИТЕЛИТЕ.
44
2
 
7
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
Децата нямат спирачки, жалко за детето , но жалко и за този дето го е блъснал. И така къде са родителите, близките на това дете .? Малките деца не пускат на улицата без надзор- само безотговорните родители го правят. Помислете си млади майки и бащи , че дори и пред входа си трябва да бъдете с детето Иначе....На ул" Ст. караджа"-17 Пазарджик има майки орлици, които са за пример не в града , а в държавата.Да им завиждаш и да им се радваш като ги гледаш как бдят на д отрочетата си.
43
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И друг път е карал с висока скорост, но не е наказван - типично, и за съжаление последтвията са ясни. Дете на 8 години оставено само, нищо, че е от ромски произход, това е дете. Пак типично. Писна ми от тези новини, които са само негативни, като черна хроника.
42
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дете няма работа на такова шосе!!! Стига сте писали глупости! бродят безконтролно ,където си искат. На родителите не им пука. Често нарочно карат децата си да изскачат пред коли, за да може после да рекетират шофьорите за кръвнина.
41
5
 
8
 
! Отговори
Някой си там преди 8 години
Някак си ми се струва, че ако не беше ромче детето по-други коментари щях да чета... Децата правят глупости, особено когато са на 8 г. и няма родители наблизо (или няма изобщо?). Пу-пу, примерни дечица сте били!
40
3
 
12
 
! Отговори
1chovek преди 8 години
пресичало неправилно, бърза отсечка, случва се.... едва ли и шофьора, и детето да са се стремяли към това да стане беля.Но това, което е наистина престъпно и осъдително е, че е избягал. Вместо да спре, да види детето как е, да помогне ако може, да извика полиция и бърза помощ....Това показва едно незачитане не само на Закона, но и на човешкият живот, в случая - при това детски живот. Страшно е. Човек с такава ценностна система, живеещ сред нас - какво можем да очакваме? Ценете живота, хора!
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно е, че винаги може да изскочи някой внезапно. Не казвам че пешеходците трябва да си правят каквото си искат, но човека в машината е много по-отговорен. вижда се, че много често се бяга от ПТП. явно много от хората изтрещяват в такъв момент. като се огледаме, всеки вижда, че е пълно с бързащи и нервно-каращи шофьори. то, като има позволение да караш с 100, не означава да мачкаш всичко. при влаковете е друго, там машинистите нямат избор, влака спира за стотици метри. там никой не ги обвинява.
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кое е трагичното, че старите няма да вземат обезщетение от гражданската ли? Веднага да се промени закона и *** пешеходци да плащат за прочинени вреди по МПС!! Човек не може да се пази непрекъснато да не му скочи пешеходец отляво, отдясно, от небето и тн. Пресичане - само на пътеки, иначе глоби. И за справка аз не съм шофьор, а възмутен пешеходец
37
1
 
7
 
! Отговори
вера преди 8 години
До този, който за пореден път ми трие коментарите насочени срещу начина по който си списвате статиите:ЗНАЧИ ВСЕ ПАК ЧЕТЕТЕ. И това е нещо, има напредък.
36
1
 
25
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Какво прави дете на 8 години на околовръстен път? Къде са родителите/настойниците му?
35
1
 
35
 
! Отговори
IMK преди 8 години
Не оправдавам избягалия но на този път ограничението е 80 км/час. Дори да е карал с 80 или 100 няма кой знае какво значение защото ако някой ти изкочи внезпно на пътя с такава скорост няма как да спреш.
34
20
 
11
 
! Отговори
Сакис преди 8 години
Леле "велики "коментари от откривателите на цървулите,киселото мляко и чушкопека---има загинало дете бре хра.
33
3
 
51
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
До Анонимен20Що да не делим? Как те се делят от нас? Не искат да учат, не искат да работят, крадат, не плащат данъци, строят незаконно. Значи те да се делят а сега ние да не се делим. Ти нормален ли си? Значи ако аз не си платя тока съм престъпник а ако римлянина не го плати е малцинство и никой не го закача. В нас идва ЧСИ а при тех никой не ходи. Вземат пари от държавата а мен тази държава ме съсипва да плаща. ВСИЧКО...И после ми казваш да не се деля от тех...
32
4
 
11
 
! Отговори
hajvanko преди 8 години
Mnogo yasno - nqma da se ostavi da go lin4uvat.
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И най-глупавото улично куче няма да претърчи през натоварен с движение булевард, ама хората го правят...
30
2
 
26
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
Само шофьорите ли са виновни?Няма деца,баби и други пешеходци който да знаят правилата за движение.
29
3
 
11
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До вераТук си права, излишна е да се споменава, кой пресича неправилно тази улица! То е ясно!
28
4
 
33
 
! Отговори
Лебовски преди 8 години
Не го ли разбирате джигита? А е спрял, а са го очистили. Но поне да беше отишъл да се предаде в някое РПУ.
27
38
 
14
 
! Отговори
вера преди 8 години
И какво като е от ромски произход, и какво като е пресичало неправилно?Дете е, не е учило правилата за движение по пътищата. А и да ги е учило какво от това. Оправдава убийците по пътищата ли?!!!!!!!!!