Продавачката в шок – крадците разпознати, но неоткрити

Нападателите са роми, без крими регистрации, живеят на семейни начала
29 май 2015 09:52,
117
Продавачката в шок – крадците разпознати, но неоткрити
Кадър от клипа

Продавачката, която бе заплашена с пистолет в магазин в столицата, се е отървала със счупен пръст, но и със силна уплаха и шок.

Цвети успяла да натисне паник бутона и да спаси оборота на магазина, за който работи, обясниха пред Нова телевизия собственикът Михаил Русинов и управителката на магазина.

Още по темата

Самата продавачка разказала, че двамата нападатели са роми. Мъжът идвал и по-рано в магазина, уж да си купи уиски, но всъщност вероятно искал да огледа.

Нападателите са разпознати. Те живеят на семейни начала, имат и дете. Нямат криминални регистрации. Обявени са за издирване, тъй като не са открити на официалните си адреси.

Продавачката Цвети в момента е под наблюдението на лекари, обясни собственикът.

„Това е брутална намеса върху човек - опиране на пистолет в челото. Не искам да се притеснява и да се търси за интервю, защото не е добре психически”, заяви той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
11
 
7
 
! Отговори
Огич преди 8 години
Понеже ми прави добро впечатление колко будни хора има в този форум, искам да питам.....колко от вас са гледали филма "Да разлаем кучетата" с Робърт Де Ниро??!! Почвам да си мисля, че това е нагласена история! В никакъв случай не защитавам онези! Живея в София в близост до квартал заселен с *, така, че имам наблюдения...! Мисълта ми е че сякаш някой иска да разпали гражданска война!
36
13
 
14
 
! Отговори
морски преди 8 години
ГЕРБ ТЕГЛЯТ НОВ ЗАЕМ от 1 милиард лева през юни.Това с ромите е за отвличане на вниманието на хората,докато заема мине.
35
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези хора трябва да си идат от България приоритетно. Според мен даже от Eвропа. Te имат само няколко характерни черти:- миришат - крадът- убиват без da им мигне окото - живеят на гърба на други хора- педофили (аз така наричам хората които имат дете от 12 годишно дете)- нямат никакъв моралАко някой може да каже една хубава черата нека я сподели (без да слагаме това че навремето е имало хубави перилни препарати) .
34
0
 
30
 
! Отговори
Буден гражданин преди 8 години
Като са разпознати, кажете кои са, ние ще ги намерим
33
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много изведнъж преди изборите ромите се задействаха.
32
7
 
4
 
! Отговори
до 41 преди 8 години
Не се коси, хванат ли ги ще отнесат по 10 години.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кремиков. АМиииииииии... Маниак си... ГОЛЯМ!!!
30
3
 
3
 
! Отговори
до 42 преди 8 години
Не се съмнявам, че АТАКА ще превземе "тези пари".))
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Нападателите са разпознати"... Кога ще ги (нападателите) настигна треската на разум? Пясък го имало не е така много, както лудите искат.
28
1
 
19
 
! Отговори
Гледайте и помнете преди 8 години
Гледайте сега коя партия ще защити БЪЛГАРИТЕ и гласувайте за нея. Ама не да се пени само, а да покаже ясно отношението си. Ако ПФ излязат от властта, заради Гърмен, получават гласовете на семейството ми. Ако си затраят, отиват в историята... като АТАКА.
27
1
 
40
 
! Отговори
ист преди 8 години
Заснетото от камерите не е доказателство пред съда. Камерите са поставени за да има какво да ни показват по телевизията. То е част от образователна програма за крадците -нагледно обучение по програма за временна заетост.
26
7
 
8
 
! Отговори
глемия преди 8 години
До Малкия "Пич" ще казваш на дядо ти, който ти дава по 5 лв. за десетка цигари и ПВЦ биричка и ти пълни главата с пълни лъжи. По времето на т.н. комунизъм крадяха всички. Шофьора - нафта, хлябаря - хляб, шлосера - винкел и пр. Разбра ли "Малкия" ?!?
25
1
 
19
 
! Отговори
бат Венци преди 8 години
До Стига глупости !Пич, по времето на социализма си имаше престъпност, но беше много по- малко, отколкото сега.
24
0
 
13
 
! Отговори
Локо преди 8 години
Да живеят р-о-м-и-т-е. Толко сме прости, че и тея членоразделни ни прават на маймуни...
23
6
 
12
 
! Отговори
Малкия преди 8 години
До отговорПич, масовото крадене на чистачки и поставянето на решетки на прозорците, започна да се случва след 1990 г.
22
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подобни магазинчета са като магнит за пишман крадците.Когато една жена пострада по този начин,душевните травми оставят следи за цял живот.Във всеки клиент започва да вижда потенциален престъпник.Но кой му пука.Жените в България се третирани много жестоко.
21
8
 
9
 
! Отговори
отговор преди 8 години
До ВъпросБаща ми имаше ЗАЗ /невероятна рерлика на автомобил/ Всяка вечер сваляше акомулатора, чистачките и капачките на винтилите. Имаше ключ-маса против кражба. Капачката на резервоара беше с катинар. Живеехме на първия етаж. Терасите и прозорците с решетки. И още много такива неща . Да се чудиш защо сме постъпвали така ?!?!?
20
0
 
5
 
! Отговори
aztam преди 8 години
То видеонаблюдението не важи в съда ще кажат сега "правозащитниците", полицията ще ги "търси" по адресна карта 2-3 месеца и всичко ще се забрави. Като да хванеш рак е - на никого освен на теб и близките ти не му пука.
19
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крадците разпознати, обаче със картата на БСП не са докосвени...
18
6
 
19
 
! Отговори
25 преди 8 години
Живял съм през комунизма и трябва да ти кажа, че имаше и тогава престъпност, но я криеха. Естествено, не като сегашната... сега е тотална анархия. Но да ми говорите, че всичко е било цветя и рози, и нови пози... КапитализЪма си е ОК, но трябва да гласувате за нормални хора. С Боко Тиквуня, Съсел СтанишеФ, Агент Гоце и подобните хиени начело на държавата няма как да станат нещата.