Продавачката в шок – крадците разпознати, но неоткрити

Нападателите са роми, без крими регистрации, живеят на семейни начала
29 май 2015 09:52,
117
Продавачката в шок – крадците разпознати, но неоткрити
Кадър от клипа

Продавачката, която бе заплашена с пистолет в магазин в столицата, се е отървала със счупен пръст, но и със силна уплаха и шок.

Цвети успяла да натисне паник бутона и да спаси оборота на магазина, за който работи, обясниха пред Нова телевизия собственикът Михаил Русинов и управителката на магазина.

Още по темата

Самата продавачка разказала, че двамата нападатели са роми. Мъжът идвал и по-рано в магазина, уж да си купи уиски, но всъщност вероятно искал да огледа.

Нападателите са разпознати. Те живеят на семейни начала, имат и дете. Нямат криминални регистрации. Обявени са за издирване, тъй като не са открити на официалните си адреси.

Продавачката Цвети в момента е под наблюдението на лекари, обясни собственикът.

„Това е брутална намеса върху човек - опиране на пистолет в челото. Не искам да се притеснява и да се търси за интервю, защото не е добре психически”, заяви той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
26
 
! Отговори
:( преди 8 години
Какво ли ще кажат предателите от БХК? Какво ли ще измислят? Че продавачката е нацист и добрите роми са се отбранявали, а откраднатото е паднало в ръцете им по време да борбата им за оживяване, демокрация и равни права. Добре ги забрани Путин в Русия. Ще стане и в България, но първо ще трябва да се опарим... както винаги.
16
0
 
27
 
! Отговори
Крив макарон преди 8 години
Чакам коментар от Местан да каже "Това е елемент от ромското включване". Нагли и долни престъпници и техните покровители
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъчварова Оставка.
14
0
 
17
 
! Отговори
Тикваленд 2015 преди 8 години
"Самата продавачка разказала, че двамата нападатели са роми."Какво друго трябва да се каже !!!!! Досега тези отпадъци трябваше да са намерени, осъдени и вкарани в затвора с максимална присъда. ЗА НАЗИДАНИЕ ! Но ни управляват предатели на българските интереси !!!!
13
9
 
3
 
! Отговори
помним преди 8 години
До До ГЕРеро-седераситеПредполагам си доволен от бай Тошо ром. Той е ваша кръв. По негово време в България от съседни държави се заселиха на 300 000 от вашите. Зорлен ви пишеха на работа, за да разваляте дисциплината. Заселваха по едно семейство във вход за да "ароматизирате" и "култивирате" жилищната среда. И после как няма да си спомняш с умиление за бащицата Тато.
12
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма да е лошо на тези крадци да им се пуснат лицата в интернет с хубаво качество снимки.
11
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рапона се прави, че всичко е спорадично и ще утихне. Но бученето се засилва и скоро ще стане страшно в държавицата на която е премиер. Кокто се разбра интелектуалците от Гърменхса глосувари за него. Естествено срещу кинти и то 4:1 за него. Процлемите с кражбите и свирепата корупция, импотентното МВР, крадливите и безпомощни кметове на ГЕРБ, милиардите заеми и никаква переспектива за българите ще прерасне в безконтролно уреждане на сметките. Първо да му мисли Цветелин Кънчев и подопечните му.
10
0
 
27
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 8 години
Мамини златни "ястребчета "
9
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко, че жертвата е невинна жена. Трябваше да е някой от БХК.
8
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а тези даже са интегрирани ... имат жилище в квартала, с дете, без крими регистрации, с две думи разпознаваемисмятай неинтегрирани какви погроми правят, а ония бХк ще ми ги защитават сляпо
7
0
 
17
 
! Отговори
maketo преди 8 години
да полицията успява да се справи със задачата да брани бракята което си е право право си е
6
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От известно време ми прави впечатление, че 90 процента от "новините ", се отнасят или за австралопитеци, или за младопенсиониращите се шуробадженакорушветчийски кияци. И тук там за някой крадлив дсмилиционер. Явно тая територия се е превърнала в развъдник на ***, които живеят в някаква идиотска симбиоза. Яко изчезне единият вид,това неминуемо ще доведе до намаляване популацията на другите два.
5
0
 
31
 
! Отговори
Цветанов преди 8 години
Вече няма страх.
4
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разпознали са ги по миризмата. Нали знаете как смърдят поради което кучетата ги лаят от един километър. Сега като ги гепят на тази дебелата 100 щишарки да и заврат....където искат ченгетата.
3
1
 
61
 
! Отговори
25 ГОДИНИ СТИГАТ ! преди 8 години
Тази жена може и да умре ... Не са редки случаите, в които след такива преживявания хората се разболяват от рак или друга нелечима болест вследствие на стреса.А, ромската наглост вече минава всякакви граници !
2
0
 
86
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Още вчера ви казах, че нападателите са роми. Личи си по тъмния тен, по цветовете на анцуга на момичето и охранения му вид ...Също и по наглостта, с която извършиха въоръжения грабеж !Как да бъдат открити обаче като няма държава ?! Там е друга държава. Там законите не важат, а полицията влиза само при извънредни ситуации ...
1
2
 
16
 
! Отговори
catenaccio преди 8 години
Ето това е новина!