Мъж удуши майката на двете си деца в Перник

Убийството е станало на 17 юли в гориста местност
20 юли 2015 15:22,
12
Мъж удуши майката на двете си деца в Перник
Снимка: Gettyimages

Ново жестоко убийство потресе Перник. Мъж е удушил 27-годишната Снежана, която е майка на двете му деца, съобщиха днес от Окръжна прокуратура. Мъжът твърди, че преди известно време се е лекувал в психиатрично заведение.

Убийството е станало на 17 юли в гориста местност в околностите на Перник. Извършителят Иван не е осъждан и не е криминално проявен, казаха от прокуратурата. Двамата със Снежана живеели на семейни начала в пернишкото село Люлин.

Иван е направил самопризнания и е привлечен в качеството на обвиняем за извършеното от него тежко умишлено престъпление. Задържан е за 72 часа с прокурорско постановление.

Днес Окръжна прокуратура е внесла в Окръжен съд-Перник искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" . Продължават процесуално следствените действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Матряла е пълен аут. Ран-Ът е изпълнен 100%.
6
3
 
11
 
! Отговори
Хмм преди 8 години
Лека и пръст на момичето. В тази статия няма толкова знакови имена. Убиеца - Иван (че как да се казва иначе), област - Перник (че коя друга област), местност Люлин (това вече е конспирация)
5
1
 
14
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Отело и Дездемона от Перник. Впрочем Отело е мавър...
4
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не е хойкала в повече? Престъпления от страст!
3
1
 
31
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Какво стана с този народ бе? ***, луди, ***, крадци, лъжци, убийци - провалена нация....
2
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак ли Перник?
1
4
 
34
 
! Отговори
proekt преди 8 години
На някои хора трябва по МЕДИЦИНЦКИ начин да им се отнема възможността да ИМАТ ДЕЦА( да ПРАВЯТ деца): виждаме последствията и за децата, и за РБългария , която се пълни с нефелни ( некачествени хора), които после ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ отново ТАКИВА... и безразлично ли е на българите какво ще бъде населенивто на РБЪЛГАРИЯ?Ами то интелигентните няма за кого да се женят, омъжват за в бъдеще.