Младежи на по 25 г. загинаха на пътя край Петрич

Момчетата се блъснали в аварирал на пътя товарен автомобил
Обновена: 3 сеп 2015 10:12 | 3 сеп 2015 09:47,
17
Младежи на по 25 г. загинаха на пътя край Петрич
Снимка: Булфото, ахрив

Двама младежи загинаха при катастрофа край Петрич през изминалата нощ, съобщиха за "Фокус" от МВР-Благоевград.

Пътният инцидент е станал около 23.00 часа на пътя Петрич – село Първомай.

Лек автомобил управляван от 25-годишен мъж се е блъснал в товарен, който бил спрял край пътя, тъй като аварирал.

Инцидентът станал до крайпътно заведение, намиращо се на 3 километра след Петрич. При удара на място загиват пътуващите в автомобила двама младежи, и двамата на по 25 години.

По случая в Районна прокуратура-Петрич е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 8 години
Би трябвало ограничението да е 90 км/час. Защо да е 50? Да не би това да е в населено място? Даже и да има кръстовище обикновено се слага само предупредителен знак Внимание, а в други случаи се презастраховат и слагат знак за до 60 км/час, който никой никога не спазва.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тази отсечка ограничението на скоростта е 50 км, а тези момчета с колко км са шофирали...мир на праха им.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото и странно да звучи на някои, ако скоростта се намали, ще се увеличат произшествията. Всеки път си има някаква оптимална скорост, при която стават най-малко катастрофи, но обикновено тя е по-висока от разрешената скорост. Разбира се има и обратният вариант, оптималната скорост да е по-ниска от разрешената и това обикновено са пътища с много завои и наклони.
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
намамаляване на скоростта от 90 км на 70 км както е в норвегия и македония.
7
1
 
6
 
! Отговори
KAT събудете се преди 8 години
А бе КАТ събудете се, изпопребихме се, защото ви няма!! Пазете хората, а не спете!! Колко вече загинаха по тези улици и в тези ламарини, защото вас ви няма??!!
6
3
 
5
 
! Отговори
СЪБУДЕТЕ СЕ преди 8 години
АБЕ хора , изпопребихме се!! Пазате себе си,пазете близките си!! Колко вече загинаха по тези улици и в тези ламарини??!! Ценете живота си,ценете живота на другите,не го погубвайте!! Господ да ни пази от тази война! Да почиват в мир момчетата и съболезнования на близките...
5
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шофера на камиона е спрял да пикай и ето белята...
4
0
 
15
 
! Отговори
Бургазлия преди 8 години
Това е пътят от Петрич за ГКПП Златарево. Почти винаги когато минавам от там ме спира гранична полиция за проверка заради бургаската регистрация. Виж обаче катаджии не съм забелязал. Чудя се каква по-важна работа имат и къде я упражняват, че няма постоянно пост на тази отсечка - убиец? Колко хора още трябва да си отидат зя да направи някой нещо. Няма ли да е добре този път за имидж и безопасност до има повече от платно в една посока към Македония?
3
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Закъсвал съм на пътя с камион. През деня и вместо да оправя проблема за 20 минути го оправих за час защото трябваше да ставам "регулировчик" за бързащите джигити. Въпреки триъгълника и нулевата видимост (закъсах на завой) изобщо не намаляваха и не предполагаха, че отсреща може да дойде автомобил.
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И как става тази работа? Те се движат по пътя, товарният автомобил спрял край пътя и се блъскат?!По-вероятното е товарният автомобил да е спрял на пътя и да не се е обозначил, защото така и така никой няма да го санкционира - КАТ отдавна не работи.
1
0
 
25
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
много "постна" статия, нещо за светло отразителен триъгълник или аварийни светлини на авариралия автомобил? висока скорост, предпазни колани, алкохол? Нищо, а иначе пак са загинали невинни, а "правилният" водача, пак се е отървал. Жалко за младежите.