Младеж в болница след бой с роми, защитил гадже

Около 20 полицая разтървавали пияните роми и младия мъж
2 окт 2015 11:12,
87
Младеж в болница след бой с роми, защитил гадже
Снимка: Булфото, ахрив

Млад мъж е пострадал, след като се сбил с група роми, в опит да защити приятелката си. Инцидентът се случил в махала "Предел" в Благоевград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за инцидента е подаден към полунощ. По първоначална информация до саморазправата се стигнало след като пияни мъже от ромски произход започнали да обиждат млад мъж и жена, които минавали покрай заведенията в района на чешмата.

На място веднага са изпратени екипи на полицията в Благоевград. Около 20 служители на реда взели участие в разтърваването на боя, който започвал на три пъти.

От спешния център в областният център уточниха, че към 2 часа след полунощ за лечение е постъпил младият мъж, който се сбил с пияните роми.

Тази сутрин той ще бъде изследван в отделението по образна диагностика за да се установи какви са неговите наранявания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаше един репортаж на Бенатова за проблемите с "ромите". Или пък да ги наричаме ромеите. Хм, само една буквичка разлика. Та тя горката, беше много натъжена, че те не се интегрирали. В същото време малки ромейчета крещяха: "българите на кайма!". Ето на това му се вика етническа толерантност! Бенатова обаче не каза и думичка по въпроса за каймата. Тържество на толерастията. Хайде, приятна вечер! Все пак още не сме достигнали Германия. По толерастията де, някой да не помисли за заплатите.
50
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
20-30 litra benzin po cqlata mahala vecherta i Edno kibritche i cqlata mrasotiq shte se izchisti
49
1
 
7
 
! Отговори
Енио преди 8 години
Е добре де, кой иска нация, която може само да мете улици и да чисти ***? Нещо не мога да схвана идеята .....
48
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неотдавна един посланик заяви, че те (знаете кои) са бъдещето на България. (?!) Трябва да си с ампутиран мозък, за да не разбереш какво "бъдеще" очаква българите. А това "бъдеще" е било подготвяно още преди половин век и продължава с пълна сила до днес. Приказките за интеграция са заблуда за наивници. Знаем също така колко толерантни са и самите те (с "проблемното" име). Нещата такива каквито са и каквито ги виждаме всеки ден. Без разни измислени наскоро думички.
47
2
 
15
 
! Отговори
До 49. Имало се е преди 8 години
предвид, че ромите се размножават по-бързо от останалите етноси в Бг. Турци, евреи и арменци също са народности, при които се цени частната собственост, труда и спестовността, уважава се работливият човек, който разчита на инициативността и на труда си. Такъв човек рано или късно възроптава срещу недоразуменията на социализма.А за ромите е рай обществото, в което изработеното от трудолюбивите се отнема от тях и се преразпределя. Докарването им тук е било с цел промяна на социалната структура.
46
3
 
10
 
! Отговори
До 49.ЗнаеСе,ЧеОколо преди 8 години
400 000 са докарани умишлено в България. Това е станало поетапно през 60-те години на 20-и век Уж за да сме станели по-бързо 9 милиона население.Но причината е друга - тогавашните управляващи са искали да увеличат числеността на онази категория от пролетариата, която не притежава нищичко и изведнъж получава от управляващата партия и жилища, и сигурна работа с редовна заплата. такива противостоят на преобладаващата маса българи, които произхождат от семейства на собственици- дребни и средна ръка
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дали са дошли сами или съвсем целенасочено са вкарани от тогавашната власт (впрочем днес на власт са децата и внуците на тогавашните)? Да, имало ги е и по турско, но някъде от средата на миналия век много набъбва бройката им. Как да си обясним, че говорят на различни езици? В някои села говорят на един език, а в Пловдив например на някакво турско подобно наречие. Ами ако са вкарани умишлено от съседни страни, а може и не толкова съседни преди 50 и повече години?
44
1
 
10
 
! Отговори
До 41 преди 8 години
Въпросът не опира до това, че преди30-40 год. са били наказвани по-сурово. Проблемът е другаде - дори и тогава,знаейки какво може да им се случи, пак са били толкова нагли и агресивни.Превъзпитаване и интегриране на тези не е възможно.Онези от тях, които искат да бъдат пълноценна част от нашето общество, постигат това със собствени усилия и никой няма нищо против тях.Останалите са нещо, което съществува като тумор - докарани са тук преди около 50 г., дошли са заради авантата, създават проблеми
43
1
 
16
 
! Отговори
До 45 преди 8 години
Ако напишеш примерно: "Мамка ви мръсни, гадни "роми", ще ви избием до крак!", коментара ти вероятно ще остане. Въпреки че е политически некоректен език на омразата и още не знам какви щуротии. Обаче ако наречеш нещата с истинските им имена, тогава има проблем. Какво толкова от една дума? Или няма никакво значение какви думи употребяваме? Но ако няма значение, защо така упорито трият ако използваш проблемната дума? И какво доверие заслужават такива медии? За политическия "елит" пък да не говорим.
42
0
 
10
 
! Отговори
В други сайтове пише преди 8 години
че всички участници в мелето са си роми. Момата е била приятелка на един ром, но после решила да се омъжи за друг ром.Откъде накъде ще хвърлят в подобна "битка" полицаи, на които плащаме ние?!Всяка ромска махала си има тартори, които за минути могат да съберат стотици жители на махалата. След като не плащат данъци, да си решават проблемите според техните обичаи!Единият полицай наистина е можело да бъде убит от удар с лопата! Откъде накъде ще рискуват живота му заради една ромска минджа?!
41
0
 
8
 
! Отговори
До 42 преди 8 години
Хората искат да споделят мнението си и да бъдат чути. Сайтовете дават такава възможност, но повечето от тях трият коментара, ако наречеш проблемния етнос с истинското му име.Това е причината, поради която се употребява думата "роми". Ако интервюират на улицата който и да е от хората, пишещи тук тази дума, всеки един спокойно ще употреби пред микрофона и пред камерите думата "ц..." и дори ще обясни, че това е традиционното название, давано от българите на тези - проблемните.
40
1
 
10
 
! Отговори
До "До 40" преди 8 години
Няма проблем и сега да им се случи същото. Просто трябва да се сменят поколенията. На две поколения български мъже им беше втълпено, че само Партията може да мисли и да взима решения - и за съдбата на държавата и обществото, и за конкретния индивид. Отделният човек трябва само да слуша и да се подчинява, а ако е инициативен, без да се допита до партийния секретар, чакат го черни дни и него, и близките му. Това не се преодолява лесно.Иначе, навсякъде при нужда възникват паравоенни формирования.
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
През нощта с десетина Молотовки да се затоплят интелигентните, чисти и мирни шведи, руси и приветливи. Само това е начина да се отървем от тази ***.
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквото и да напишете за тях, не бива да ги наричате. И май вече всички станаха политически коректни и заповтаряха "роми". Е, не съвсем всички.
37
3
 
10
 
! Отговори
До 20(Факт) и до 24 преди 8 години
Стига повтаряхте тази мантра, че през социализма тъмнолилавите са си знаели мястото!Припомням, нещо, което по възрастните не може да не помнят.През 70-те години на 20-и в. Стефан Данаилов беше на върха на славата си - най-известният и обичан млад български актьор, познат на цяла България и син на висш офицер от ДС.Само че когато се оказал в Сливен и отишъл на ресторант с момиче, група роми започнали нагло да я закачат. Той им направил забележка И ГО БЯХА ПРЕБИЛИ ДОКАТО ДОЙДЕ МИЛИЦИЯТА !
36
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на насилието - само с насилие! жалко, че полицаите ни нямат никаква физическа подготовка и са страхопъзльовци
35
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви "рома" могат да бъдат? Да не би да са римляни? На италиански Рим е Roma. Пак питам, какви римляни са? И не е казано, че няма нито един човечен сред тях. Има. Но някой реши, че трябва да ги наричаме "роми" и започнахме да го повтаряме след медиите като папагали. В други езици думата за е подобна. Например в Германия са наричани цигойнен. Какво толкова се дразнят тук?
34
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да гледат какво правят руските ФСБ, СОБР и Альфа и да повтарят. Толерантността не е начина да се справят
33
0
 
36
 
! Отговори
Геренбахче преди 8 години
20 полицаи !!! Па малко ,,тюфлеци ,,сте пратили,бе !!!
32
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо няма задържани след като и полицията се е намесила, че са били и полицай?!