Почна се! 211 мигранти спипани на браздата с Турция

От Сърбия напирали да влязат 21 афганистанци и пакистанци
31
Почна се! 211 мигранти спипани на браздата с Турция
Снимка: Reuters, архив

Гранична полиция е попречила на общо 211 нелегални мигранти да влязат у нас от Турция, съобщиха от МВР.

21 чужди граждани пък са заловени в опит да преминат българско-сръбската граница. Сред тях 15 са афганистанци, а и шестима пакистанци.

Още по темата

През изминалото денонощие няма регистрирани опити за влизане на бежанци у нас от Гърция.

Вчера премиерът Бойко Борисов обясни, че миграционният натиск към страната ни е факт. Това стана след проведеното в Благоевград съвещание, свързано с преминаването на нелегални мигранти през българско-гръцката граница. 56 души от задържаните в събота общо 87 мигранти, влезли на наша територия, вече бяха върнати в Гърция.

По време на заседанието стана ясно, че двете групи мигранти са прекарани на наша територия от трафикант срещу 200 евро на човек. Чужденците са били подведени, че отиват в Македония. Вече се работи с Гърция за неговото залавяне.

Чужденците са установени благодарение на специален уред "туптящо сърце", който ги е локализирал изключително бързо. Сред заловените мигранти е имало малки деца и бебета на два-три месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
Гимнастичка преди 7 години
Бъчвата предложила на Тиквата: Вместо да харчим народна пара за ограда, за охрана на границите и други глупости, да окажем евроГейско отношение към милите у р о д и от Близкия Изток, и вместо по границата да се размотават полицаи, граничари, Динко Вълев и т.н., там да бъдат изпратени златните момичета на Нешка Робева. Така де, стига сме се срамували пред "началниците" в гЕйропа, че брадатите в ъ ш л ь о в ц и не ни предпочитат като дестинация.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още не е почнало.ако излъжат ТУРЦИЯ ЗА ВИЗИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КУПОНА И ВЕЛИКАТА ЕВРОПА.......
21
2
 
20
 
! Отговори
Man преди 7 години
Страхувай се безсилни и бедни ми българино. Само това ти остана.
20
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ама тия с фалкона кои ги избра я да се разберем те ще избягат ама ние ще се изпотрепеме взаимно като доказваме кои е по виновен кои скача и вика по улиците кои ни вкара в натои ес кои пусна ам самолети кьм белград кои призна косово кои плюе от сутрин до вечер порусия без причина
19
3
 
21
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 7 години
Новото свръхсекретно оръжие на Бла-бла-Бачварова срещу бежанците носи кодовото наименование "Горещ Въздух". То е в състояние от 200 километра да засича горещ миризлив въздух под налягане, произведен от бежанците.
18
3
 
39
 
! Отговори
:( преди 7 години
С хиляди ще влизат. Талибаните само загряват. София вече е пълна с убийци и престъпници от Сирия, Ирак и Афганистан. Когато на Тиквун му говореха да строи стената и да усили гранична полиция, той се правеше на ударен с мокър ***. Искахте Антибългарин на власт и си го получихте. Орбан построи оградата за 3 дни, Тиквата 2 мандата умишлено пречи на строежа.
17
4
 
22
 
! Отговори
1 преди 7 години
От Сърбия напират 21 души. Тази тълпа е била задържана. Невероятно ! Представяте ли си какво ще стане ако внезапно нахълтат 31 човека ?Сигурно президента ще свика съвета за национална сигурност на следобедна закуска с английски чай !
16
5
 
8
 
! Отговори
Султан Ердоган 1 ви преди 7 години
До добре.Трай бе момче . И това ще стане. Първо с 211 , после повече.
15
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Под заглавието на статията е сгрешен текста. Бежанците не напират да влизат от Сърбия в България, а точно обратното. Цялата гора над Калотина я направиха на ***. Мислете като пишете нещо.
14
2
 
52
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
В доброто старо време нямаше проблем с нелегално пресичащи, точно защото се знаеше, че се стреля на месо. А сега всички знаят, че могат да правят каквото си поискат. Аз ако реша да пресека нелегално границите на Пакистан например, дали ще ме посрещнат с хляб и вода или ще ме хвърлят в някой затвор до края на дните ми? Защо при нас трябва да бъде по-различно?
13
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека запеят граничарските картечници... Само така ще ги накарат да спрат.
12
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те бежанците не са прости да идват в БГ, тук няма манджа!
11
1
 
28
 
! Отговори
добре преди 7 години
че все още напират по малко. Какво ли би станало, ако вместо 211 на трите граници се появят наведнъж 211000.
10
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Анонимния путинист пак почна: Края на света, разпадане на България, ЕС, САЩ, фалит, милиардите заем, милиони бежанци в БГ, асад е велик, русия освобождава наред ...
9
2
 
35
 
! Отговори
Kunz преди 7 години
Картечаря Кунц само ще ги спре. До крак.
8
3
 
61
 
! Отговори
boc преди 7 години
А защо да не ги отстрелват?!Всеки опитал се да премине ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА Е ПРЕСТЪПНИК и трябва да трябва да бъде отстрелян!!!Заради толестерия сме на тоз хал - да хрантутим 1 млн небели шведи!
7
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето я договорката по оста Путин - Ципрас. Да ни е честито!
6
27
 
25
 
! Отговори
гост преди 7 години
Путин отиде в Гърция и мигрантите тръгнаха към България!
5
9
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четвъртата национална катастрофа на България започна.Живота на заем скоро ще свърши-всеки да се спасява както може.Фалкона може да побере само най-големите предатели на България за бягството им навън.
4
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе тия, които са успели да достигнат българо-сръбската граница ги оставете да се пръждосват нататъка, какво ги спирате?! Сега трябва да ги регистрираме тук и да ги хрантутим! Важното е да се пази границата да не влизат, а който е успял по някаккъв начин го пускайте да си продължава, те не иска да остават тук, насила ги държите.