Мама и тати в ареста, баба и дядо убити. Детето в шок

15-годишният син на полицая с убитите родители е в нервна криза
3 юни 2016 10:00,
36
Мама и тати в ареста, баба и дядо убити. Детето в шок
Арестуваният полицай Венцислав Караджов. Снимка: bTV

В спешен център е бил закаран снощи 15-годишния син на полицая Венцислав Караджов от Пловдив, чиито родители бяха открити застреляни на 17 май.

"Преди това детето и баба му са били разпитвани от 19 ч. до 1 ч. през нощта в криминална полиция. След като ги пуснали момчето е било неадекватно и се е чувствало много зле", коментира адвокат Зоя Тошкова, адвокат на полицая.

Още по темата

В спешния център препоръчали консултация на детето с психиатър. Бабата обаче няма как да го заведе днес, тъй като е получила призовка за разпит за 9 часа тази сутрин.

"Снощи са й показвали неподписана заповед за задържането й. В крайна сметка не са я арестували и са я освободили", уточни адвокат Тошкова пред "24 часа".

Майката на детето от вчера е в ареста за 24 часа заради съучастие в извършване на престъпление по чл. 115 от НК - убийство. Очаква се днес да има развитие във връзка с двойното убийство на родителите на полицая.

Той също е под ключ, но по друго обвинение - че е предоставял системно оръжие на непълнолетния си син, за да стреля.

Разследващите отказват коментар за това, дали е открито оръжието на престъплението, за което се знае че е 9 мм пистолет Макаров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
това дете вместо да ходи на англииски тенис плуване ходи да стреля изобшо не естресирано то расте в такава печена среда че нишо не може да го уплаши
26
0
 
1
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
"KOЙ" си знае работата.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнКак да го предпази, според теб?
24
1
 
1
 
! Отговори
Шерлок преди 7 години
До Главата МуХорейшо, ти ли си бе? Или някой селски кибик?
23
1
 
3
 
! Отговори
Главата Му преди 7 години
Добре де,нещо не излизат сметките!Полицаят е задържан за това,че е дал на непърнолетния си син да стреля.Жена му е задържана за съучастие в убийство. А на кого е била съучастник не се знае.Само задържан за убийство нещо не виждам.А трябва първо да има задържан за убийство,после да се докаже,че наистина той е убиец,чак след това да се доказва съучастие.Абе нещо не се е вписал човекът в шайката,която върлува в местното РПУ и са му скроили шапката.Не изключвам и някакви тежки тайни да е научил
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дали полицаят първо е накарал майка си да проституира - което би било разбираемо, щом става дума за полицай, или направо я е убил?
21
1
 
5
 
! Отговори
От село преди 7 години
До АнЖалко, че тези милиционери са от толкова голям град-не са ли запознати с понятието "синя стая"?
20
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 26Значи ти си полицай, така излиза.
19
6
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
сьпругата и маика и са двигателите на историята прости неуки и алчни жени каквоможе да се очаква от тях нищо не постигнали в живота и се целят в имането на другите
18
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като не ставаш за нищо - ставаш полицай.
17
3
 
24
 
! Отговори
Ан преди 7 години
Държавата потъва...още и още!! Полицията вместо да предпази детето, му причинява нервни кризи!! Само в нашата мила родина това е възможно, само в България!! Срам и позор!!
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицай, какво да очакваш, като нищо е убил родителите си от алчност!
15
5
 
15
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
МВР-то в България винаги си има готови виновни за всяко убийство - роднините на убития. Нарочват някого от тях, обработват го, както те си знаят и набедения обикновено признава всичко, както му наредят. После МВР вади статистиките, че в почти 100% от тези убийства, убиеца е роднина на убития, както и статистика за голяма разкриваемост. Реалността е точно обратната, МВР разкрива много малък процент от престъпленията, примерно под 1%.
14
0
 
7
 
! Отговори
до 20 преди 7 години
300 лева - майка му го е накарала, а бащата му е дал пистолета
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 15Дааа бе, ти пък намери кого да похвалиш!
12
2
 
21
 
! Отговори
Светла преди 7 години
Алоооооооооооооо.......................... Днес.бг - проверете си заглавието и тогава пишете статията. Последно кой е убит..... бабата и дядото ли.....майката и бащата ли?????
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е неразбираема статията - сещайте се. Бащата арестуван, че давал оръжие на детето. Майката арестувана за съучастие в убийство. Ами да се сещате, че момчето може би е убиецът?
10
2
 
10
 
! Отговори
ined преди 7 години
Залагам 100 лева, че "детето" ги е пречукало.
9
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчерашната статия по тази тема също беше неразбираема,макар авторът да беще друг-Камелия Цветанова.Явно в този сайт ги избират с конкурс по неграмотност и некадърност.Само Ал.Попов е добър в писането и анализите.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В крайна сметка всеки от живите роднини на детето е задържан за нещо странично,а за убийството никой не е задържан.Поне така излиза.