От плажа, край басейна... Мъж сви 27 телефона

Отмъквал скъпите вещи от чанти или шезлонги в Слънчев бряг
24 авг 2016 12:37,
14
От плажа, край басейна... Мъж сви 27 телефона
Снимка: "24 часа"

Полицията задържа сериен крадец на мобилни телефони в Слънчев бряг. Младият мъж ги взимал отвсякъде – от чанта на плажа, от шезлонга на басейна.

От началото на сезона 23-годишният крадец от Монтана успял да отмъкне най-малко 27 скъпи телефони. Те били открити от униформените в квартирата му, пише "24 часа".

Заедно с тях били намерени чифт маркови слънчеви очила, четири ръчни часовника и преносима "бисквитка" за интернет. Всички вещи били откраднати от плажната ивица на Слънчев бряг.

По време на разследването било установено, че крадецът отмъкнал мобилен телефон от дамска чанта около 4 часа през нощта от плажа пред хотел "Феникс". На 4 август от шезлонг на басейна до хотел "Планета" мъжът задигнал два мобилни телефона, собственост на 20- годишна украинска туристка.

Документирането на цялостната престъпна дейност на апаша продължава от служители на РПУ – Несебър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо все от монтанско се въди тази *** ... телефонни измамници, крадци ... да няма никаква радиация в монтанско, че все *** ражда ?
8
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"По време на разследването било установено, че крадецът отмъкнал мобилен телефон от дамска чанта около 4 часа през нощта от плажа пред хотел "Феникс".Кой нормален човек ходи на плаж в 4 сутринта??????
7
6
 
8
 
! Отговори
10 преди 7 години
Сърбите са уникални селяци, а и са доста прости. Дори сравнени с нас са ниско културни и долнопробни. Само албанци, турци и макета могат да се мерят със сърбите по тъпотия.
6
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди време в чужбина говорих с една сръбкиня. Каза ми, че била на море в България и докато била в морето на плажа й откраднали чехлите. Хилеше ми се в лицето докато ми го казваше и ми се подиграваше защото съм българин. В нейните очи ние сме много изостанал народ щом и чехлите се крадат по плажа.
5
0
 
6
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Не псувайте Полицията- тя спазва закона! Пускат ги тези,които имат право да сторят това! Такова право имат "независимите" от Съдебната система. Те си ядат майната ,барабар с Прокуратурата. Такива са ни законотворците - такива им са и законите !!!
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що не им пускате снимките,бре ? Наскоро от плажа,само,че в Бургас, ми отмъкнаха : телефон, 200лв,че и един ,,бюлюк" документи,ако го разпозная, бих го посрещнал мнооого цивилизовано на входа на РПУто,защото не се съмнявам, че скоро, ще бъде пуснат от нашите супертолерантни полисмени.
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добра работа е свършил за това време.
2
2
 
14
 
! Отговори
Алов преди 7 години
Пуснаха ли го под домашен арест вече. Човек на Тивкун Великий сигурно е и му се отчкита.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kokockap