289 чужденци без документи са хванати за седмица в София

При акциите са проверени 1500 чужди граждани
30 авг 2016 14:22, Анисия Иванова
5
289 чужденци без документи са хванати за седмица в София
Архив: Булфото

289 чужденци без документи за самоличност са задържани през последната седмица на територията на столицата, съобщиха от МВР.

Проверките са извършени от служители на СДВР в рамките на предприетите мерки по противодействие на нелегално пребиваващите.

Още по темата

Продължават специализираните операции за противодействие на незаконното пребиваване на чужденци на територията на столицата. Само през вчерашния ден в района на "Лъвов мост" столичните полицаи са засекли 25 чужденци с неустановена самоличност и произход. Те са отведени в Трето районно управление, където се работи по установяването на самоличността им.

За периода 22 - 29 август столичните полицаи са проверили приблизително 1500 чужди граждани. От тях 264 били без документи за самоличност.

След задържане в районните полицейски управления и изясняване на произхода им, са предприети действия за предаването им по компетентност на различни служби.

Полицейските операции на територията на София за установяване и задържане на незаконно пребиваващи чужди граждани и лица, съпричастни към т.нар. каналждийство продължават. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
12
 
! Отговори
младен преди 7 години
Абе ние кариери или минни комплекси нямаме ли???
3
0
 
10
 
! Отговори
някой преди 7 години
похвалихте се че много сте работили.разбрах. А сега кажете какво в крайна сметка е станало в тези 289 незаконно пребиваващи и без документи хора? От къде са дошли? Как са преминали границата? Сега къде са? Екстрадирани ли са обратно? Глобени ли са по някакъв начин? В затвора ли са? Кажете де. Иначе само голи приказки как сте проверили 289 човека и как били без документи и как сте се преуморили от работа много лесно се пише. А реално каква е реалната полза от това? май никаква.
2
0
 
10
 
! Отговори
балама преди 7 години
"Хванали" са ги за... И им дали пари за ядене, пиене, еване. От пенсиите на родителите ни.
1
0
 
11
 
! Отговори
Ама.., преди 7 години
Чакайте бе! Кой повече лъже?...Боцо непрекъснато се хвали,че нашата граница е най-добре охранявана от целия ЕС,а непрекъснато вътре в страната и столицата се хвалят колко стотици мигранти са заловили за деня.А ***,че разбери,де свършва истината и де започва лъжата....