Смърт заради клаксон: Мъж уби друг в центъра на София

Убиецът още не е открит, полицията продължава да го издирва
3 дек 2016 07:42,
211
Смърт заради клаксон: Мъж уби друг в центъра на София
Снимка: Кадър bTV

Мъж уби друг след забележка за силен клаксон в центъра на София. Драмата се е разиграла на 20 ноември. Друг от участниците в спора е със счупена челюст.

Разправията между двамата пострадали и шофьора е започнала на тротоара. Красимир и Цветан са седели на външна маса в заведение, защото времето било топло.

На улицата в пиковия час е имало задръстване, а един от шофьорите се изнервил. Натиснал клаксона, а двамата приятели му направили забележка. Така започнал скандалът между тях. След това се стигнало до обиди и бой.

Приятелите на 50-годишния Красимир все още не могат да проумеят защо една забележка към изнервен шофьор е довела до смърт, разказва историята bTV.

След като оставя колата си, нападателят отива до заведението, забулен с качулка, намира ги в гръб и ги атакува, разказа Петко Кръстев, близък на Красимир.

Биячът първо удря Цветан със стол в главата, той се срива върху едно от колчетата на тротоара и го чупи. След това мъжът посяга на Красимир, нанася му само един удар - в лицето, след което бяга. Красимир първо се подпира на хладилника, след това пада на земята.

Умира в болница 10 дни след инцидента, без да дойде в съзнание. Биячът не е открит.

"До момента извършителят на деянието не е установен. Продължават активни действия от страна на СДВР за издирването и установяването на извършителя, като се събират всякакви оперативни данни в тази насока", съобщи Невена Зартова от Софийска районна прокуратура.

Приятелите на Красимир се надяват нападателят да бъде намерен и наказан. Полицията вече е иззела записите от видеокамерите в района. Свидетели разказват, че биячът е бил в луксозна кола и не е случаен човек.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
65
 
! Отговори
?!? преди 7 години
Да кажат кой е, че вече не се траят тия гадове! Едните трепят другите в прокуратурата мажат.
61
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затова ли не могат да го намерят, защото колата е луксозна. Аман от гадни комплексарчета с пари :(
60
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
както обичам да казвам излезеш ли някъде в софия жив не се прибираш
59
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С матерял като тоя тази държава никога няма да се оправи което е очевидно последните 25 години.
58
1
 
62
 
! Отговори
Aннa преди 7 години
"*** нaрод-слaбa държaвa!"
57
9
 
34
 
! Отговори
Спиро Методиев преди 7 години
До до методи спиров.Е как пък извади такъв извод от написаното. Казвам само, че това е едната гледна точка, опитът ми казва, че никога нещата не стоят така, както ги описват първоначално.
56
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идиотското ни дебне отвсякъде. Сега гледам една статия в спортен сайт, че за мача довечера между Кубрат и Питър, наши ***.оти дават 3 литра домашна ракия за място в зала Армеец на черната борса в интеренет. Стигнали сме дъното.
55
1
 
73
 
! Отговори
Коларов преди 7 години
Убиеца не е известна личност, но сигурно е доставчик на бело за известни такива.
54
28
 
45
 
! Отговори
Методи Спиров, к.т.н преди 7 години
Подобни случаи винаги първоначално се представят едностранно, и чак след това се разбира, че и жертвите доста са се постарали да възникне нитуацията. Жалко за починалия.Населението се опростачва все повече, озлобява и перколясва.
53
1
 
71
 
! Отговори
Хасан преди 7 години
"Не бил случаен човек"!!! Ми дай като не е случаен човек, да трепе хората наред... Родната милиция пази ли ни??? Не ни ли пази??? *** цирка!
52
3
 
95
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 66 Сега излиза новината, защото човека сега е умрял в болница борейки се 10 дни за живота си. Ако не беше умрял, нямаше и да чуем за този случай, брат. Все пак става въпрос за някой от "елита", но при това положение работата стана дебела и журналята няма къде да ходят.
51
3
 
60
 
! Отговори
1234 преди 7 години
Нация от лунатици, вече и убийци.
50
12
 
50
 
! Отговори
Шушлеков преди 7 години
И да го хванете, файде нема, ще му дадат две години условно. Но скоро кака Корни ще дойде на власт и ще накара продажните съдии за 800 дена да влезнат в ред. Вервайте и!
49
5
 
62
 
! Отговори
отвратен преди 7 години
Не сме народ! Не сме народ, а ... м ъ р ш а,пак ще кажа и с това ще да свърша
48
6
 
36
 
! Отговори
до 41 преди 7 години
Има 2 проблема със спрея за мечки:1) голям е и не се побира е джоб2) забранена е употребата му срещу хора
47
10
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само военно положение с нощен час ще оправи този озверял и зомбиран народ. Станали са като диваци. Желязна ръка. За съжаление се видя и демонстрира за последните 26 год че българина не разбра какво е демокрацията. Изглежда че такива диви народи просто не могат да се адаптират и им трябва тояга. Не би трябвало да е така, но виждаме всеки ден какво става. Пребиват се като животни, и то са дребни неща. Пълна деградация
46
4
 
71
 
! Отговори
Големанов преди 7 години
Така е защото свиркането е забранено освен за предотвратяване на произшествие но в мaнгaлcка българия всеки си надува свирката колкото и когато иска, а мангaлcките куки дремят неизвестно къде.
45
0
 
70
 
! Отговори
Лошо преди 7 години
Това показва че народа е откачил тотално и вече няма никакви задръжки който отличават животните от хората.
44
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СОФИЯ Е ОПАСНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ. ЕЙ ТАКА МОГАТ ДА ТЕ ПРЕБИЯТ ИЛИ УБИЯТ ЗА НИЩО. СЛУЧАИТЕ СА МНОГО, ОСЪДЕНИ МАЙ ОЩЕ НЯМА. НЯКОИ УБИЙЦИ СИ ОСТАВАТ И НЕИЗВЕСТНИ (МОМЧЕТО, УБИТО В БОРИСОВАТА ГРАДИНА).
43
2
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутра убива човек и е безнаказан, в долната статия пък друга мутра Очите си се разхожда по болниците, а лекарите още малко сви.рка ще му направят като го видяли без инвалидна количка....а жалките ни журналисти трябваше да ни запознаят и с колата на ку.рвата му и какъв номнер имала тя....Уродлива държава!