От границата: Аз съм българска гражданка, защо да се връщам?!

Спрените от Турция изселници недоумяват защо не ги пускат
Обновена: 24 мар 2017 22:42 | 24 мар 2017 17:45,
398

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ква блокада, бе, кви пет лева? Турците използваха това, че 50 души отишли на границата и опищеха света. А те, че идват с хиляди да ни налагат техните ценности нищо! Ердоган фашиста опищя Европа, чене му давали да си прави където му скимне. Не я искаме турската ви " демокрация"! Не ви искаме псевдодемократа Ердпган. Изпратил разни баби да реват, че това им било родина. Като ти е родина къде фукна да бягаш? През 89-та никой не ги гонеше. Окупираха Сирия, Ирак искат цял свят да погълнат.
199
7
 
10
 
! Отговори
Българин преди 7 години
А за този *** който постоянно яде бонбони за патриотите - и ги определя като кремълски марионетки - знай, че дори и да е истина е 100 пъти по добре да си руска марионетка от колкото турска рая. Поне руснаците уважават жените, не ги имат за по нисши, както извратените мюсюлмани!
198
3
 
2
 
! Отговори
До нямащият търпение преди 7 години
Момче, ако си от този пол изобщо ти досега в коя дупка се кри и чака "Господарят" да започне да се прави на велик, че и ти покрай него? Ти видял ли си нещо лошо от моята Родина и моите сънародници? Защото ако отидеш там където е твоята държава по самоопределението ти, ще водиш много лошо от Господаря (освен разбита се, ако не се навред в същата дупка от където сега се по каза)
197
1
 
5
 
! Отговори
До защитника преди 7 години
...са я унижили...
196
2
 
6
 
! Отговори
До защитника преди 7 години
Бабата са я уникални турските власти, като са я заставили да гласува под строй!
195
3
 
6
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Ще цитирам един българин:" гоу бак Туркай"!
194
9
 
3
 
! Отговори
erdogan преди 7 години
skoro s Erdogan s nas shte vi ebem maikata neshta pomqri
193
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩЕ МИ УНИЖАВАТЕ БАБА ТАМ...ВИЖТЕ СИ И ДАЙТЕ АКЪЛ НА ВАШИТЕ ПИШМАН БАБИ И ДАЙТЕ АКЪЛ НА ТЯХ КАК ДА СЕ БОРАВЯТ С АЛО АПАШИТЕ!!! ТУРСКИТЕ БАБИ СИ ЗНАЯТ РАБОТАТА!АМА А ДАНО ДА ВИ ДОЙДАТ ГОСТИ БЕЗ ДОКУМЕНТИ...ТОГАВА ЩЕ ТЪРСИТЕ ТАЗИ БАБА С ДВОЙНОТО ГРАЖДАДТВО. АМИН.
192
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩЕ МИ УНИЖАВАТЕ БАБА ТАМ...ВИЖТЕ СИ И ДАЙТЕ АКЪЛ НА ВАШИТЕ ПИШМАН БАБИ И ДАЙТЕ АКЪЛ НА ТЯХ КАК ДА СЕ БОРАВЯТ С АЛО АПАШИТЕ!!! ТУРСКИТЕ БАБИ СИ ЗНАЯТ РАБОТАТА!АМА А ДАНО ДА ВИ ДОЙДАТ ТОСТИ БЕЗ ДОКУМЕНТИ...ТОГАВА ЩЕ НЪРСИТЕ ТАЗИ БАБА С ДВОЙНОТО ГРАЖДАДТВО.
191
7
 
11
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
махйте ги платени псевдо-патриоти марионетки на Кремъл, така е докато от кремъл ни източват кръвта за да хранят алчното джудже че за него спирачната течност и одеколона не са част от диетата за разлика от населението ***. САЩ винаги е бил и ще е наш приятел. Разберете ние не пием одеколон и спирачна течност, не оскотяваме по блатата и не сме Сомалия дрънчаща на ракети
190
6
 
21
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Eх валери !!! САМО ДА ТЕ ГЕПНА, ДЪНКИТЕ Щ"И ЦЕПНА !!!
189
4
 
22
 
! Отговори
ЛЯВ преди 7 години
В нашата България не ще бъде така, както е сега в Турско. В нея всички народи ще живеят под едни чисти и свети закони... и за турчина, и за евреина и пр., каквито и да са, за всички еднакво ще е... Така ще е в наша България. Ние не гоним турския народ, ни[то] вярата му, а - царя и неговите закони, с една дума, турското правителство, което варварски владее не само нас, но и сами[те] тур[ци].Патриоти?
188
15
 
7
 
! Отговори
няма търпение преди 7 години
Най накрая - ИДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО 2 (devil) Най накрая ще си върнем държавата :)
187
5
 
26
 
! Отговори
ЛЯВ преди 7 години
Каракачанов, подкрепяш ли блокадата и поведението на Симеонов?Съжалявам че гласувах за теб на първия тур.
186
7
 
26
 
! Отговори
ЛЯВ преди 7 години
турците били докравани безплатно - а някой "патриот" от блокадата ще покаже ли билетчето си?турците били с "инструкции" - в пощенската ми кития всеки ден поне по 2-3 подобни инструкции получавамтурците искали да гласуват - а кой гласува изборите да са задължителни...
185
2
 
23
 
! Отговори
тцтцт преди 7 години
Просто решение нека всички българи имащи право да гласуват нали е задалжително и вместо това да напават патиотите се знимават сас баички и ако се гласува 80%дост няма да вкарат нищо и пален провал ,ама са теяи патриоти дето се плуха 5 години са напоследак се облизаха и става смешно найстина смешно
184
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незаконно е да ги спираме, но е незаконно и чужда държава да ги инструктира, как да гласуват, върху спиращите ги България може да повлияе, дори и силово, но върху инструктиращите ги, може само да вика:,,ама моля ви се, недейте така!"Следователно, единствения ни ход е да премахнем двойното гражданство, а на ползващите го, да дадем пълното право да избират.
183
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проруски цуркаджии, хванали да се правят на мъже на някакви бабички, и нали точно тия искаха задължително гласуване
182
4
 
46
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Тя бабата си го показа - 13 - ДОСТ. Всяка заловена партия организираща подобни неща трябва моментално да бъде извадена от изборите. Без изключения. Ама никога няма да го приемат това, защото го правят всички..
181
25
 
24
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
БРАВО БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ, МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН. БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ И ПАТРИОТИЗЪМ ОТНОВО СЕ НАДИГА В БЪЛГАРИНА. И ЗАБЕЛЯЗВАМ, ЧЕ МЛАДИТЕ МОМИ И МОМЦИ СМЕ МНОГО-ПО ПАТРИОТИЧНО НАСТРОЕНИ ОТ СТАРИТЕ КОИТО ЗНАЯТ САМО ЧЕРВЕНО И СИНЬО......