Деси, приятелката на Динко, за побоя: Юмруци, удари, нож…

Младата жена разказа от първо лице подробности за ужасната вечер
15 апр 2017 10:40,
232
Деси, приятелката на Динко, за побоя: Юмруци, удари, нож…
Снимка: Кадър bTV

Десислава, приятелката на Динко Вълев, прочул се като ловеца на мигранти, разказа от първо лице за побоя, който мъжът й е нанесъл.

Деси обвинява Динко в редовно малтретиране, подала е жалба в полицията, ангажирала е адвокат. Ловецът на мигранти обаче отрича твърденията на Десислава. Той защитава версията, че приятелката му е била пияна и е паднала по стълбите. Освен това искала да се самоубие, защото той й казал, че ще я напусне. 

За последния побой, който Динко нанесъл на Деси на 11 април в къщата си в Ямбол, разказаха нейни приятели пред медиите в четвъртък. Dnes.bg също писа за това, както и че мъжът отрича побоя.

Още по темата
Днес Деси разказа подробности от ужасния за нея ден. Двамата били на рожден ден, върнали се в полунощ и си легнали.

"Той ми каза:"Ела да те прегърна", а аз казах, че не искам. Той посегна и ме удари. Аз станах и той ми се разкрещя и започна да ме удря по главата с юмруци, започна да ме дърпа за косата. После поиска да си отключа телефона, за да го провери", разказа жената пред bTV.

Десислава отказала да си отключи телефона и това отключило още по-агресивно поведение у Динко. Той взел нож и казал"Сега ще те подстрижа, сега ще видиш ти."

От страх жената отключила телефона си и му го дала. Тогава Динко я ударил в бъбреците и тя паднала превита на земята. Казва, че трудно е дишала, а Динко й взел палеца, за да отключи отново телефона. Кошмарът продължил близо час.

Динко взел по-голям нож и се опитал да й отреже част от косата, тя се опитала да се дръпне назад, но той я удрял през цялото време. Завлякъл я до банята, влязъл и той и заключил вратата. Тя няма ясен спомен колко дълго са останали там – 10 – 15 минути.

Тя викала и молила да я пусне, защото има нужда от лекарска помощ, но той отказал.

Версията на Динко беше разпространена в клип в социалните мрежи. В него той се обръща към момичето с думите: "Нит съм те бил, нит съм те заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше, как се търкаляше. Как викаше"Ще се самоубия". Защо не ги казваш тези неща".

Обвинява я, че е луда и твърди, че е крещяла по улиците, защото той искал да се раздели с нея.

Десислава е категорична, че Динко лъже. Готова е да се прегледа и да докаже, че не е психично болна.
Тя разказа още, че в нощта на побоя Динко най-накрая отключил вратата на банята, тя избягала навън, качила се в колата си, прибрала се в Бургас и веднага отишла в болницата.

"В началото излъгах от страх – казах, че съм паднала по стълбите.  Лекарят обаче не повярвал на тази история и тя признала, че е била пребита от приятеля си. Докторът извикал полиция и Десислава отново от страх казала, че е паднала по стълбите. Полицаите също били категорични, че раните са от побой.

Деси все още се страхува от Динко, страхува се за живота си. Побоят от 11 април не е първият и преди това Динко й е посягал – четири пъти. Когато искала да се разделят, той я заплашвал, че ще пусне в социалните мрежи клип как правят секс, на който се вижда само Десислава.

Тя се надява на Динко да бъде наложена ограничителна заповед. "Съжалявам за тази връзка, съжалявам, че допуснах толкова дълго време да бъда бита и малтретирана". Връзката им продължила около една година.

"Търпях от страх, но ще направя всичко възможно това да не се повтори с друго момиче", казва още Десислава.
Тя вече си е наела адвокат и няма да оттегли жалбата си срещу Динко Вълев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
1
 
1
 
! Отговори
ас преди 6 години
докато четах статията се чудих какво ми липсва - пакет пуканки и чък норис норис за финал
157
0
 
2
 
! Отговори
francuzoika преди 6 години
ohhh milata dano se oprawi i wsichko da e nared ne sa hubawi teq raboti ohhh bojichkoo
156
2
 
8
 
! Отговори
голяма джука преди 7 години
голяма джука мъри де га прави като ти набиваха силиконя не рева ама ся ривеш нож ти бил изкарал ами ако ти беше изкарал някой надървен уру ???
155
4
 
11
 
! Отговори
Тапаци преди 7 години
*** момичето е много свясно и историята и е вярна.Момичето сега страда и е уплашена.Вие гледате Динкл патриота.Никакъв патриот не е а долен лъжец.Ако това се случи на вашата дъщеря мн ли пак ще знаете.Защитете жените и дъщерите от тези ***.Тя е добро момиче и си има възможности и оари не е била с него заради парите.А и тя не пие повече от чаша вино.Вярвам и не е кифла а добро момиче.Лебовта непита.
154
5
 
9
 
! Отговори
Баба Муца преди 7 години
И моя ме бие, ама не съм тръгнала да се оплаквам по телевизиите.
153
0
 
10
 
! Отговори
месара преди 7 години
не ни занимавайте с глупости , дреме ми за Динко и *** ! по добре пишете за държавната лотария и " печелившите " , поне се забавляваме !
152
5
 
9
 
! Отговори
опорна точка преди 7 години
Намериха му цаката на Динко, пуснаха му *** да го дъни. Били заедно от година - Десуна е получила партийно поръчение, че току виж Динко станал следващия премиер:)
151
0
 
3
 
! Отговори
аз бре преди 7 години
Гръмнало, че ги събрало. През това време ние тук ще спорим кой ни е най-виновен - той, тя или парламента. И на никой от нас не му се иска да си признае (а някои просто нямат капацитета), че за да постигнеш повече не ти трябва динко или политици, а само малко акъл и безкрайна мотивация/упоритост. Гръмнало, че ни събрало.
150
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Този първо е много *** което много му личи и второ не е в ред което също много му личи. Но и тази не мога да я съжалявам след като сама си го е избрала такъв. "Сами очи гледали, сами плакали" народна мъдрост
149
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 157 Не защитавайте развратните феминиски!!!
148
3
 
13
 
! Отговори
Тодор преди 7 години
Не пиша коментари но този Динко ли е Пътко ли е за какъв се взема този клоун май е за психиатрията
147
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв нългарин си, ако не биеш жената?!
146
0
 
6
 
! Отговори
готин преди 7 години
ще направите сериал маиче АААААА
145
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дали всичко това е вятно или е поредната инсценировка срещу парички?Мисля, че отдавна му точат някой номер - я гей, я насилник... На първото няма да се върже публиката, но търкащите билетчета що да не се вържат на другото?
144
8
 
4
 
! Отговори
Перничанин преди 7 години
Стабиуен е!(Динко)
143
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво излиза сега големият ловец на мигри защитника и пазителя на всички българи пребива до несвяст приятелката си.Велик е тоя пазител на име Динко.Къде си биячо ела в София влез в който искаш клуб-ММА по избор за да видиш зад ринга как се бият наистина 'жени'мерзавецо мишест.Ямболка чушка, мишок.
142
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами Деси ако е пила, той да не би само да е гледал.?
141
10
 
26
 
! Отговори
Вуйчо преди 7 години
Като му гледам инсценираните подвизи на Динко, несъмнено той лъже и в случая.
140
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Върнали се от рожден ден, подпийнали и двамата. Легнали си. На него му се приискало, ама момата не щяла. К'во му е, шамаросал я!
139
22
 
10
 
! Отговори
Потребител преди 7 години
Не ви отърва, че това е една от проституткииите му ли бе мършии платени?! точно вие женички няма как да оцелеете и 2 секунди навън