Спипаха ало апаш, мамил възрастни жени в Търговище

От едната взел 3000 лева, а от другата - 1550 лева
29 май 2018 19:30,
12
Спипаха ало апаш, мамил възрастни жени в Търговище
Снимка: dnes.bg

Извършител на телефонни измами е задържан в Търговище. 24-годишният мъж от Добрич е "автор" на телефонните измами на две възрастни жени в областния град, съобщиха от МВР.

На 27 май той, след разговор по стационарния й телефон, е въвел в заблуждение 70-годишна жена от Търговище и под предлог за необходимост тя да "окаже съдействие" на полицейски служители, провеждащи операция за задържане на извършители на измами, й е отнел 3000 лв.

На следващия ден по същата схема взел 1550 лв. от 84-годишна жена.

По случаите са образувани досъдебни производства. При последвалите процесуално-следствени действия у него са намерени сумите, взети по време на измамите.

Задържана за срок до 24 часа е и 23-годишна жена от село в община Добрич, чиято евентуална съпричастност към извършените измами ще бъде изяснявана.

Установено е, че измамникът бил нает за извършване на куриерска дейност след публикувана от него в интернет обява за търсене на работа. Предстои той да бъде привлечен в качеството на обвиняем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не сте сложили снимката му?Веднага репортерите да отидат да вземат интервю от родата му.
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
утре ще го пуснат и други ден пак ще прави същото , те ГЕРН нарочно арестуват само куриерите защото не знаят че ако го бяха проследили кой ще получи парите ще се окаже "наш гласоподавател"
7
2
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Да се промени закона и полицаите да имат право да пребиват мошениците законно !!Те и без закон сега в ареста пребиват до смърт невинни.....
6
0
 
8
 
! Отговори
Гилотина преди 5 години
Французите са измислили вдно много умно устройство - казва се гилотина.Само кажете и ще ви е направя безплатно и ще е монтирам на площада.Време е за хляб и зрелища, време е съда да си мръдне *** малко и да остави народа да въведе малко ред в тази държава.За пример - Китай публично обеси 28 длъжностни лица за подкупи и присвоявания, кога ще ги стигнем Китайците.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гражданите работещи в съда и носещи отговорност да издадат доживотна присъда ! Кога , ще почнете да работите ? На масата плюете държавата, а държавата сме ние всички граждани носещи права и задължения. Изтупайте 10 човека доживот и всичко ще спре.
4
2
 
1
 
! Отговори
Евроатлантик преди 5 години
Бхк да протестира.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се обеси публично на площада! :-)Само тогава,ще мирясат!
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега справедливият съд да поиска подкуп от няколко хиляди лева от измамника за да го пусне под гаранци и да иде да *** отново. Съдията каква сметка има престъпника да е в затвора в едно капиталистическо общество
1
0
 
11
 
! Отговори
пожелание преди 5 години
Да се промени закона и полицаите да имат право да пребиват мошениците законно !!