Делото за смъртта на Милен Цветков тръгва на втора инстанция

Процесът ще започне на 23 юни
22 юни 2022 15:26, Петя Славова
34
Делото за смъртта на Милен Цветков тръгва на втора инстанция
Снимка: БГНЕС

Софийски апелативен съд ще проведе първо заседание по делото за катастрофата, при която журналистът Милен Цветков бе пометен докато чака в автомобила си на червен светофар и загина.

Още по темата


Процесът на втора инстанция ще започне в 9.30 часа сутринта в четвъртък, 23 юни, предаде репортер на БГНЕС, позовавайки се на информация от съда, предава БГНЕС.

Единственият обвиняем е Кристиан Николов, който на 4 март тази година бе признат от Софийски градски съд за виновен за извършено по непредпазливост престъпление и му беше наложено наказание "лишаване от свобода" за срок от 9 години, което да се изтърпи при първоначален общ режим, както и „лишаване от право да управлява моторно превозно средство“ за срок от 10 години.

Николов, под влиянието на наркотици и с превишена в градски условия скорост, помете Цветков на червен светофар в района на мол "Парадайз център" в София на връх Великден 2020 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Роза преди 1 година
За съжаление нашия закон не предвижда тежки наказания за убийства по непредпазливост.Дори и извършителят да е употребил алкохол или дрога.Съдът е длъжен да се съобразява с това,което пише в закона,иначе втората инстанция ще коригира присъдата.Такива са реалностите,за съжаление!
28
2
 
7
 
! Отговори
Д-р Исня преди 1 година
Ако беше беден про шляк колко щеше да трае този процес и сега като е богат про шляк колко още ще го чакаме единственото решение, което е ясно като бял ден?
27
2
 
8
 
! Отговори
Корупция!! преди 1 година
Ще го влачат още 2годинки поне и този надрусан убиец няма да лежи и 3ри години.
26
3
 
7
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
Кога ще го видим завършено това дело? Колко години и колко съдебни експертизи още ще им трябват.
25
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 24 Милен Цветков кога ще издаде своя версия, за живота си с Милена Иванова-ЕА?
24
5
 
7
 
! Отговори
Гина преди 1 година
Мотаят го, за да източат още парички от семейството на обвиняемия.... Трябват едни пари за съдията в окръжния, ама още едни пари за другия съдия. Ще трябва да затворим устата и на прокурора с още едни пари и така на всяка инстанция опипване на финансовото състояние и източване срещу "правосъдие"
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гл. Прокурор , както винаги е ''ПРОПУСНАЛ'' нящо !
22
5
 
8
 
! Отговори
Само ФЪФ Бг, 33 г. преди 1 година
До кога ще го влачите това дело ??????????????....Още ли не са си платилЕ колкото , и на когото трябва ?
21
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 20 Когато единият от двойката е починал, се представя само едната страна, на него както му е угодно, а другата страна не може да каже истина ли е написаното или лъжа.
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 20 Срещу пари и слава нали. Двете пак можеха да си напишат книга и да си я запазят, за семействата си, но не нали така. Парите и славата са по-важни и в двата случая.
19
5
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 18 преди 1 година
Гнусен си ти. Всеки изживява мъката по различен начин. Може това да е нейният да преживее случилото се и да не бъде забравен човека който е бил до нея. Не може да сме толкова гадни хора и да плюем всеки и всичко. Малко повече емпатия на никой няма да навреди.
18
6
 
7
 
! Отговори
Убиецът барабар с преди 1 година
джипа му да го пратят в Украйна да се бие на страната на нацистите.
17
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Книгата й се казва 379 дни с Милен Цветков на Милена Иванова-ЕА жената до Милен Цветков. Продава книгата за 15 лв. в момента. От починалия пари прави. Гнус. Дори и заглавието е като на Галистеу моите 405 дни до Айртон Сена. И двете са просто едни златотърсачки търсещи слава и пари. Жалка история и много тъжна.
16
1
 
21
 
! Отговори
От хората преди 1 година
Каквото и да пишем,човека го няма,а убиецът е жив и здрав.Ако бяхме нормална страна отдавна щеше да е с присъда и то многократно по-голяма от тази,която някой е измислил.Питам,ако беше негов близък или сигурно пак щеше да зависи от пачките.
15
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ми е мъчно за Милен, гледам видеота му и си казвам няма такъв журналист. Телефонни обаждания, от случайни зрители, които и най-добрият режисьор и сценарист не могат да сътворят.
14
2
 
3
 
! Отговори
Теди преди 1 година
ГОВОРЯ КАТО ОБЩО- НЕ В ЧАСТНОСТ - НАЛИ ЗАТОВА ГО СЪДЯТ
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко след смъртта на Милен, жената до него, много бързо написа книга за живота си с него.
12
2
 
13
 
! Отговори
Смях преди 1 година
Радваме се. Хайде след две години пишете пак.
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2 полудя ли? Говорим за неадекватен шофьор, надрусан не за случайност. И пред мен изтича дете и едва спрях, направо ми скъси живота тази ситуация, докато майка му, се влачеше с цигара в ръка.
10
2
 
21
 
! Отговори
аз преди 1 година
До Теди - особенно със 100 км/ч в града, особенно след употреба на алкохол и наркотици...... Теди, пий си нафтата и не пиши глупости. Бих оправдал убиеца ако не беше друсан и пиян, бих го оправдал ако беше друсан и пиян но беше карал с 40. Да пишеш че стават такива работи заради трафик е меко казано показателно за нифото ти на невежество