Столичните полицаи разкриха грабеж от офис

Обирът е станал на 14 януари
16 яну 2024 15:47, Александър Попов
7
Столичните полицаи разкриха грабеж от офис
Снимка: БГНЕС

За броени дни столични полицаи разкриха грабеж от офис за парични разплащания. Действията по разкриване на престъплението започнали незабавно, след като касиер подал сигнал за случилото се в Четвърто РУ на Столичната полиция, съобщиха от МВР.

Според получената, информация на 14 януари към 18.55 часа в обекта нахлули двама мъже. Единият от тях прескочил стъклената преграда, заплашил касиерката с остър предмет и от портфейла й на бюрото отнел парична сума. Опитът им да отмъкнат и служебните пари останал без успех – те били прибрани в офисната каса.

В резултат на предприетите бързи оперативно – издирвателни действия от служители на сектор „Грабежи“ и Четвърто РУ – СДВР били задържани извършителите на деянието – мъже, и двамата на 28 години, вече осъждани за подобни престъпления. Работа по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: МВРобир
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да им се вдигне паметник! Веднага! И Буци да го открие, веднага!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Старозагорските полицаи УБИХА невинен човек и сега ги награждават с повишение ,,,,ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ БЪЛГАРИ???,,АКО БЕШЕ РОМ РОМИТЕ ВЕДНАГА ЩЯХА ДА СЕ ВДИГНАТ НА БУНТ.
3
3
 
1
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 3 месеца
Евроатлантици сър! Забавляват се!!!
2
2
 
5
 
! Отговори
МВР вижте се преди 3 месеца
Вижте си полицаите в град Бобов дол - банда от 40 агресивни и неадекватни наркомана с пистолети които пазят нарко барони и мразят хората !Това не е Държава, а мутренска седянкя-***!
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щом разкритие на грабеж е новина...смятай