Какво да очакваме от Тиесто на Solar?

Холандската звезда винаги може да ни изненада
26 юли 2012 16:13,
4
Какво да очакваме от Тиесто на Solar?
Тиесто. Снимка: Reuters

След като вчера ви запознахме с някои от най-вероятните електронни хитове, които ще завърти Давид Гета в петък вечер на първото си гостуване у нас, то днес ще ви представим и част от най-въртените тракове от друго голямо име на електронната сцена – Тиесто.

Макар че дебютното гостуване на французина у нас буди небивал интерес, то поредното шоу на Тиесто най-вероятно ще бъде не по-малко силно, след като при последните си две визити на Българското Черноморие, отново на Solar Summer Festival, култовият холандец взривяваше публиката до 7 часа сутринта и винаги изчакваше енергично с тях първите слънчеви лъчи.

За да не останете разочаровани, най-добре бъдете подготвени за новото звучене на холандеца, което той налага в последните 3 години.

Макар вечните му транс хитове да прозвучаха по изгрев слънце и миналото лято, то по-голямата част от шоуто му най-вероятно ще бъде посветена на новия му стил.

В негов апотеоз се превърна вече станалата легендарна нова поредица компилации на диджея, носеща името на радиошоуто му Club Life.

С първата част той наложи едно звучене, което той отдавна описва като maximal, а специалистите биха нарекли electro-house. Ние не бихме се наели да даваме някакво определение за това звучене, което както винаги при него си остава просто уникален – The Sound Of Tiesto.    

Макар комерсиално звучащи, хитовете на холандеца си остават дълбоки. Така например въвеждащото парти парче "Chasing Summers" със сигурност ще ви потопи в атмосферата на големите изпълнения на бившия N1 в класацията на DJ Mag.

Някои от най-добрите, макар и все още не особено комерсиални тракове, които върти Тиесто, пък са дело на новата звезда Deniz Koyu. Той избухна през миналото лято с един от големите хитове Tung, който тази година е следван и по звучене, и по заглавие от Bong, доста често завъртано в микс с Fade Into Darkness на Avicii. Deniz Koyu прави обаче не само брутални и леко звучащи парти бомби, но и доста красиви вокални тракове, като "Follow You" с нежните вокали на Wynter Gordon.
 



Продължаваме с няколко от парчетата, които със сигурност ще взривят публиката във вихъра на купона. Първо безумно силният mash-up на едно от новите протежета на Тиесто – Ken Loi. Той миксира ударното "Ladi Dadi" на Steve Aoki с класиката "Forever Young", а незапознатите с тази преработка фенове най-вероятно ще останат доста изненадани от сполучливия резултат - едно от най-силните електронни произведения за годината.

Следва ремикс от самия Mr. T, който е хванал перфектното парче "Lost In The World" на толкова популярния в момента Кание Уест и го е превърнал в невероятен музикален експлозив. По-силно гърми обаче "Hell Yeah" - общото парче на Тиесто с доскорошните hardstyle кумири Showtek, за които се говори, че продуцират голяма част от новите творби на диджея.



  


За край оставихме две сериозни парти чудовища.

Колаборацията му с руснаците Swanky Tunes – "Make Some Noise", за кратко време успя да стане абсолютен фаворит на феновете. Разбира се дори и тя бледнее пред уникалното "Maximal Crazy". Тиесто пусна тази нечувана бомба още през миналото лято, когато закриваше шоуто си с нея и с времето тя се наложи като кулминацията на неговите гигове.

Тази година той разнообразява понякога и вместо оригиналната версия пуска различни нейни преработки, една от които с големия хит на Coldplay "Every Teardrop Is A Waterfall".

Едва ли може да има нещо по-грандиозно от едно от най-популярните и успешни парчета за последните десет години, срещащо се с невероятния талант на Тиесто и едно от основните оръжия в арсенала му. Надяваме се за поредна година той да не пожали българските фенове и да ги накара да не спрат да се движат до последния му бийт.



Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя е супер зле, не знам защо го канят всяка година
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Hещо като Полско диско ,. ;))) хаххаххахахахахаха
1
5
 
7
 
! Отговори
DR Haus Maniak преди 11 години
kakvo shte ochakvate ot Mega smeshnika!