Камерън обвини Путин, че помага на касапина Асад

Военната намеса на Русия ще влоши ситуацията в Сирия
Обновена: 4 окт 2015 08:43 | 3 окт 2015 20:54, Камелия Цветанова
282
Камерън обвини Путин, че помага на касапина Асад
Снимка: Reuters, архив

Британският премиер Дейвид Камерън разкритикува днес Русия, чиято военна намеса ще влоши според него ситуацията в Сирия, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес, цитирани от БТА.

Още по темата

"Очевидно е, че Русия не прави никаква разлика между групировката "Ислямска държава" и легитимните сирийски опозиционни групировки. В резултат тя помага на касапина Асад и само влошава положението", заяви Камерън.

Британският министър на отбраната Майкъл Фалън каза в интервю за вестник "Сън" днес, че само 5 процента от руските въздушни удари в Сирия са насочени срещу "Ислямска държава".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още по темата: РусияСирияКемерън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредните идиотизми-умерена опозиция. Ами по тая логика навсякъде умерените опозиционери за грабнат по един АК и да се решат проблемите. Верно са шашави тия.
135
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***, добре е че Путин не се връзва на болните им мозъци и да хване шалтера.
134
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Аз не мога да разбера някои от вас какво толкова величаят руските действия. Русия си води имперска политика те са си прави за себеси, Запада също са си прави за себеси. Въпроса е да гледате българския интерес а не руския, защото докато не се интересуваме първо от себе си - държава няма да имаме" --- Точно това правим! В интерес на България е ИДИЛ и така наречената "умерена опозиция" да изчезне! Фактите говорят сами. Досега само спекулативният капитал има изгода, народа и държавата страдат!!!
133
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя нещо обърка касапите, които съсдадоха хаоса в Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и избиха стотици невинни хора заради скапаната си западна демокрация. Усеща, че скоро ще гризнат дръвцето.
132
13
 
8
 
! Отговори
руската империя преди 8 години
Аз не мога да разбера някои от вас какво толкова величаят руските действия. Русия си води имперска политика те са си прави за себеси, Запада също са си прави за себеси. Въпроса е да гледате българския интерес а не руския, защото докато не се интересуваме първо от себе си - държава няма да имаме.
131
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чак сега разбирам, какво е била за запада България с 300 хилядна армия.
130
0
 
30
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Абе тоя защо не критикува САЩ за това, че вчера са бомбандирали болница в Афганистан. Уж било по грешка, айде бе. Номера от селски (краварски) вечеринки.
129
0
 
12
 
! Отговори
до 199 преди 8 години
Днес рано сутринта сте прекалили с "дозирането".
128
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Камерън помага на терористичните главорези от ИД.
127
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е обвинение, а констатация.
126
28
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До медицинската сестра90% от коментарите са пропутински и откровено слагачески. Колко лошо беща си прочела. Не лъжи като идола си фашиста Путин.
125
29
 
2
 
! Отговори
Ромел преди 8 години
Един касапин помага на друг касапин да продължи да убива. А путинските *** ги приветстват и им се възхищават.
124
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не очаквам да дойда тук и да прочета нещо хубаво за Русия, всичко е една чиста анти Руска пропаганда, това им е наредено да пишат това пишат. Истината е съвсем различна. Работя в медицински среди с хора от различни страни, един доктор от Афганистан с който работих, явно не обичаше Американците, никога не го попитах защо. Преди седмица пациентка от същата държава, та се заговорихме, каза ми че Руснаците са били много добри хора, Американците каза избиват наред, жени, деца. На кого мислите вярвам
123
1
 
29
 
! Отговори
янев преди 8 години
КАМЕРЪН ОБВИНИЛ И ПУТИН СИ ГО ПРЕМЕСТИЛ
122
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв шеф е пък Обама? Целия свят се контролира от еврейско банкерско лоби,което не го интересува как се казваш а как изпълняваш техния план.Прочети и ще видиш,че даже и в Русия от време оно се е управлявала от политици с еврейски произход.Те могат да издигнат Путин могат да свалят и Обама зависи от геополитиката в света от настроението на масите и все такива фактори,които влияят на техните решения.За тях е важно те да са върха на пирамидата.Камерън да не се прави на ударен с мокър *** по гл
121
1
 
50
 
! Отговори
помнещ преди 8 години
Този е защитник на джихадистите и терористите! Достоен наследник на английската политика от 18 и 19 век на полик като българомразеца Дизраели Навремето ингилизите са бранили целостта на османската империя....и затова балканските християнски народи са били толкова дълго под турско
120
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще ви смачкаме бе ***.за вас от 1 декември влиза в сила секретно постановлени:всички *** със бавен нет само по 8часа на сен.
119
2
 
37
 
! Отговори
кой? преди 8 години
Кой е по-големият тиранин? Асад, които тиранизира остатъка от Сирия? Или шефа на света, Обамата, който тиранизира целия свят?
118
1
 
42
 
! Отговори
някой да обясни преди 8 години
Може ли някой да обясни, каква е разликата между легитимните и нелегитимните сирийски опозиционни групировки? Между умерените и неумерените опозиционни сирийци? Между униформените и цивилните джихадисти от ИД? Между талибаните, Ал-Кайда, Правый сектор и ИД? Или всички те са една *** от убийци?
117
0
 
43
 
! Отговори
нико преди 8 години
този до миналата седмица друга песен пееше , ега ти лицемерите , Русия ги прави криви и смешни и се чудят какви да ги дрънкат